Kryon via Inger Noren, 30 september, 2020

 

Kryon, via Inger Noren

30 sep 2020

 

Hej Inger, inte kan jag stå emot när du ber om ett budskap. Jag är ett stort fan till dig. Du är en stor uppstigen mästare, en av de största och du gör fantastiska arbeten både på Jorden, men även i Universum för vår moder och fader GUD, Moder Jord likaså. Du kommer att ge budskap till folket som verkligen ruskar om och får alla att tänka på sina liv. Detta är nödvändigt med tanke på den process som händer i Universum men även på Jorden.

Budskapen som du ger ut kommer i de flesta fall från de på andra sidan väven och det är politiker men även forskare som vill ge människorna kännedom om vad som händer i landet och lösningar på de problem som uppstår. De budskapen blir avgörande i många fall. Ledarna i landet har fått stor hjälp redan av dina meddelanden.

Det virus som härjar nu i världen är inte så allvarligt som covid-19, men det är ändå ett virus att ta på allvar. Det blir snart en genomgripande nedstängning i hela världen och den är absolut nödvändig. Avslöjanden kommer att avlösa varandra och det medför stora konflikter i länder där korruptionen har varit värst.

Under denna stora nedstängning kommer vågen som drabbar alla människor på ett avgörande sätt, vad gäller deras tro på livet, Universum och GUD. Många blir glada och lyckliga, medan andra inte blir så glada. Denna våg visar vem man är, vad man har gjort i sina liv. Ljusarbetarna får mycket att göra med att hjälpa dessa människor att försöka förstå vad som händer i den nya tiden och den nya världen. Det gäller för ljusarbetarna att förstå att det är så många människor som inte vet något om vad som har hänt, både med världen och dem själva. Det blir en stor utmaning för ljusarbetarna att försöka förklara hur livet och verkligheten blir i fortsättningen.

Det blir en turbulent tid med många utmaningar för alla. Det är dock tusen och åter tusen ljusskepp i atmosfären som finns till för att hjälpa och stötta ljusarbetarna. Fråga och ni kommer att få hjälp. Ni är så mycket älskade och ni går till en fantastisk värld. Gud välsigne er, och så är det.

Kryon

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...