Meddelande från Förste Skaparen via Inger Noren, 8 oktober, 2020

 

Meddelande från Förste Skaparen, via Inger Noren

8 okt 2020

 

Meddelande från Förste Skaparen, via Inger Noren

8 okt 2020

 

Vår Fader, den allsmäktige, den Förste Skaparen är nu med ert folk i er stora uppstigning. Det är nu dags att känna vad som är viktigt i livet och på den nya Jorden. Er Moder Jord är redan på plats för att välkomna de första som bestiger planeten efter uppstigningen. Ni människor har verkligen uppfyllt den kvot i medvetenhet som motsvarar den frekvens som matchar Moder Jord. I annat fall hade ni inte klarat av denna höga frekvens.

Den tid ni har varit och levat i den gamla tredimensionella världen har varit hård och svår tidvis, men även en stor erfarenhet som är nödvändig för er andliga utveckling. Era reinkarnationer är över och nu kan ni leva så länge ni vill som det var meningen med människors liv från början.

Det är med stor glädje, jag som Förste Skaparen äntligen får vara med er i er nya värld som är en värld utan krig, svält och umbäranden. Det är en plats där alla ska känna sig älskade och känna trygghet, framför allt för barnen som ska kunna leka tryggt utan att något farligt kan hända dem. Krig blir ett minne blott.

Er Moder Jords osvikliga tillit till människorna har verkligen gett resultat och hon är oerhört älskad i den Gyllene Rosens Galax. Ni är mycket älskade av er Moder och Fader GUD. Ni är välsignade.

JAG ÄR er Fader GUD, den Förste Skaparen.

 

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...