Kuan Yin via Kjerstin Sisilla, 29 september 2020

Kuan Yin via Kjerstin Sisilla 29 september 2020
Jag är Kuan Yin, en ny (nygammal) bekantskap för många av er. Du som kanaliserar mig nu – du ser drakar, kinesiska hus med det karaktäristiska uppåtsvängda taket  och du ser kvinnor i vackra vita kimonos med mönster i rött och guld. Du känner av min kontakt med Vivamus (Sanat Kumara) som även brukar tala till dig.
Allt du ser stämmer – jag levde i Kina långt, långt tillbaks i tiden. Under den tiden då vi ännu hade nära kontakt med drakarna liksom med vår allas Moder Jord.
Jag är tillbaka här nu för att stötta er och hjälpa er med ert uppvaknande och er uppstigning. Under ofattbart lång tid har vi alla här väntat på det underbara som nu sker på Jorden. Moder Jord får upprättelse och frigörs från sina bojor. Hon återföds till en version fylld av Ljus och Kärlek. Det är en stor förändring jämfört med 3D, så ha förståelse för lite översvämningar och andra naturfenomen som ni vet är övergående.
Oroligheter sprider sig även på jordens yta, speciellt de som befunnit sig långt ner i energierna har det svårt nu. Ni som har bearbetat och släppt mycket redan – ni behöver dela ert Ljus med dem. Kärlek löser upp många hårda knutar i era medmänniskor, så var snälla och hjälp till med dessa sändningar som påskyndar även Moder Jords födslovåndor.
Se framför er vad som kommer, se framför er fred, frihet och rättvisa. Allt detta kan endast uppstå ur Kärlek så lämna all ilska, rädsla och andra energisänkande tillstånd bakom er. Nu.
Är det svårt så kan jag tipsa om den allra bästa medicinen:
Meditera mera. Meditera ännu mer och lite till ändå! Ni har hört det av många av oss. Förstå att det är det viktigaste du faktiskt kan göra nu.
Med Kärlek från er vän Kuan Yin

Du gillar kanske också...