Kuthumi via Berit von Scheven, 15 september, 2020

Budskap från Kuthumi den 15 sep 2020

 

Det finns så mycket fruktan, så mycket fruktan i världen. Det kommer att ta tid innan den försvinner. Fruktan kan så småningom styras till något gott men vi är ej där ännu. Fruktan kan bli en grogrund för en ny pånyttfödelse. Det tar tid! Tålamod, tålamod, tålamod.

Använd den här tiden till att förbereda er. Pusha ej på, gör ej planer, känn in, låt det komma till er. Förbered er på att vara i service för andra människors bästa i den helige Franciskus av Assisis anda.

Ty det är genom att ge, som man får.

Det är genom att glömma sig själv, som man finner sig själv.

Det är genom att förlåta andra, som man själv får förlåtelse.

Det är genom att dö, som man uppstår till evigt liv.

 

Ekologin är mycket betydelsefull i dessa tider och Franciskus är ekologins fader.

Bygg upp er själva, ät hälsosamt, träna klokt, var medveten om era tankar och känslor. Vila, vila vila. Förbered er för den nya tiden. Födelsen av den nya jorden är nära men just nu befinner sig jorden i födslosmärtor. Ännu sker utrensningar. Den nya jorden är ej redo att födas nu.

Jobba med er egen utrensning. Det är mycket viktigt. Rena er från era jobbiga känslor. Rensa ut kroppsligt, känslomässigt och materiellt. Be Kuthumi, Franciskus, Jesus Sananda eller andra guider om hjälp. Vi finns här för att stötta er och guida er. Vi finns mycket nära er. Be oss om hjälp så kommer vi. Släpp taget om ert ego. Var noga med vad ni sätter bakom ”Jag är…” . Tänk efter, reflektera. Ha Franciskus leverne i åtanken, följ i Franciskus och Jesus Sanandas fotspår så mycket ni förmår. Rensa, rensa, rensa!

Pandemin är inte över. Jorden ska renas och människor ska renas. Pandemin är en hjälp. Det kan låta hårt men de som drabbats har själva valt det. Allt är som det ska. Känn ingen oro. Processen tar tid. Låt den ta tid, lev i processen, lev i kärlek. Kärleken kan rädda jorden. Rädslan kan förgöra jorden. Var i hjärtat, känn kärleken, tala i kärlek, var i kontakt med kärleken och friden. Sprid den. Stråla den ut i världen.

Mycket tynger ner jorden nu. De tunga energierna är i majoritet. Vinden blåser bort de tunga energierna. Vinden är en hjälp. Elden bränner upp och vattnet sköljer bort. Allt är till godo. Det kan bli tsunamis så bygg er en egen ”Noaks ark”. Bygg en fast grund att stå på och om det behövs, ta med djur, växter och segla ut. Bygg upp en ny jord från grunden.

Hjälp till med det ni kan. Ta hand om er själva på bästa sätt, bygg upp er själva. Var glada! Förankra detta i hjärta! Förmedla detta från era hjärtan. Sprid ert ljus i handling!

Blessings

I am Kuthumi

 

Gm Berit von Scheven

beritvonscheven@gmail.com

You may also like...