Brendas Blog via Brenda Hoffman, 11 september 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

September 2020

Kära Ni,

Även om vi har talat om ert behov av att ha rätt i tidigare bloggar, så vill vi förklara varför det är på det viset och varför det inte längre är så lämpligt.

När ni levde i en 3D värld av rädsla fordrade ni splittring för att hålla kvar era rädslo-gränser. Även om gränserna kunde variera lite, var ni för det mesta fördjupade i gott och ont. Inget som var någon enkel position. Därför att de i de förmodat goda delarna var tvungna att hela tiden vara på sin vakt mot dem i de dåliga delarna som inkräktade på deras territorium. Och vice versa.

Så småningom blev 3D människor på sin vakt mot möjligheten att de med motsatt syn skulle ta över deras liv. Det resulterade i att människor, innan denna övergång påbörjades, var utmattade i väntan på att den motsatta sidan skulle slå på deras varelse eller synpunkter.

Något liknande sker i förgrunden nu och får alla som är kvar fångade i 3D bekymmer att vara på sin vakt, att negera allt och att tillförsäkra sig att den motsatta synen inte tar sig genom deras noggrant uppsatta försvarslinjer.

Många av er som läser detta är åter i 3D position av att försvara er och andra mot dem som har en annan syn. Era sensorer, hela er varelse är indränkt i kamp eller flykt beteende.

Detta krävs inte längre, för ni har pensionerat er. Inte bara från er världs-räddande roll utan också från ert behov av att bekymra er för att andra kan vara större eller starkare än er. En vag mening som nu har flera betydelser. För ni är sannolikt mer bekymrade över andra övertygelser och koncept än fysisk skada. Rädslor som när era kamp- eller flykt mönster.

Vad ni ännu inte har insett är att ni är kraftfullare än något koncept eller någon illvilja.

Ni är en Universell ängel. Och det är dags att börja handla som en sådan.

Det är nog nu med att skrika till andra att ni kommer att tas av en eller annan lieman. Det är nog nu med att isolera er så att ni kan upprätthålla er nya ni status. Öppna dörrarna. Öppna fönstren. Ni behöver inte längre krypa ihop i hörnen. Ni behöver inte heller avlägsna ”skurkarna” fysiskt. Ett sådant uttalande skrämmer er för ni är nära gränsen för er förmåga att acceptera något annat än solsken.

Det är som att ta med en slangbella till ett atomkrig. Det betyder inte att krig är oundvikligt; det är bara ett exempel på hur mycket mer kraftfulla ni är än vilken som helst lieman ni kan föreställa er. Och just nu föreställer ni er tusentals liemän. De finns här och där och där. Allt medan ni är tryggt insnärjda i era liv, själv-isolerade under COVID eller på er vakt mot dem som är det.

Förstår ni inte hur begränsande era övertygelser har blivit, och därför era handlingar? Ni är så engagerade i att hitta och förstöra liemän att ni inte har tid att vila eller finna er glädje.

En del av er tycker inte om den tanken. För ni svarar, ni skyddar era hem mot elden, eller någon ni älskar har COVID, eller dessa liberaler eller ultrahöger kan inte fås fast. Allt utformat för att ni ska återgå till era 3D rädslor.

3D skriker ut sina sista flämtningar av rädsla då den brinner bort från jorden. Dessa 3D-skrik är så höga för att de ska vara dövande, för att ryta högre än fågelsång eller barnskratt. Det får er – trots er Universella änglastatus – att ignorera allt som är rätt i ert liv. Att se bränderna, men inte de helande undren av nytt liv. Att se hatet, men inte gnistorna av kärlek som genomsyrat 3D-livet och nu börjar ryta tillbaka.

Detta är en ny värld.

Ni påbörjar ert nya liv i er nya värld med utnötta 3D-rädslor och ångest. Det betyder inte att ni är dåliga eller dumma, det är bara ett slöseri med tid i denna vackra omgivning med er fullt fungerande Universella varelse. Tillåt er att flyga genom olika tider i era jordeliv, att besöka andra dimensioner eller frekvenser, eller att resa till andra platser på jorden utan de fysiska redskap ni tror är nödvändiga.

De flesta av er gnäller att ni inte kan göra något av det ovanstående. Att ni är av jorden och att jorden upplever så mycket smärta och ilska, ni kan inte se bortom någondera. Åh, den gamla frasen, ”Men mamma, alla andra gör det, så varför får jag inte?”

Ja, de flesta jordlingar är inblandade i denna sista flämtning av rädsla, och det är så av en orsak. De i den andra och bortom det vågor måste till fullo uppleva den rädslan så de förstår hur de ska skifta bort den. Många i den andra, tredje och bortom vågorna har antagligen inte upplevt så många jordeliv som ni – om ens något. Så de är fascinerade av rädslorna då de inte har den minnesbank av rädsla som ni föregångare har.

Ni hör, ser eller upplever rädsla, och ert 3D PTSD (Posttraumatiskt stressyndrom) slår till och får er att bli överdrivet dramatiska angående hur illa saker står till. De i den andra, tredje och bortom vågor noterar samma handlingar med intresse och tankar liknande, ”Det var intressant, undrar varför de gör sådär och hur kan det mönstret förändras?”

Vågorna som följer er har inte er historia på jorden. De har inte upplevt rädsla på det djup ni gjort livstid efter livstid. För de vågor som följer efter er, är jorden likt ett vetenskapligt experiment. För er, föregångarna, är det att återuppleva det rädslofyllda förflutna.

SLÄPP DET. Det här är inte er ”show”. Det är inte ens er jord längre.

Ni har gått bortom er enbart mänskliga existens genom att kombinera er Universella och er jordliga varelse. Ni är nya. Era nuvarande jord-rädslor är mycket gamla. Sluta titta och känna bakåt. Ni är inte längre av jorden med djupt dolda begränsningar som ni upplevde livstid efter livstid men som ni inte kunde adressera förrän nu.

Det enda sätt ni kan helas på är att släppa era rädslor och ta ett språng av tro på er själva.

Ni tror att någon eller något därute ska rädda er, göra ert liv bättre. NEJ! Ni är den enda. Ni är gurun och er räddare. De i den andra och bortom vågorna har det konceptet inom sig. Så de känner sig bekväma med att konfrontera de rädslor som skickar er in i era skrevor, era dolda platser av rädsla. Det är därför det är så viktigt för er att konfrontera er.

De rädslor som får er att känna det som att världen faller ihop är bara repriser från livstider som inte har något att göra med ert nuvarande liv. Det blir uppenbart först när ni tillåter er att fokusera på er och på varför era rädslor kommer till ytan.

För att göra det måste ni först utforska allt som skänker er glädje.

Mycket på denna nya jord är omvänt eller olikt jämfört med någon annan jord ni ännu upplevt. Att hitta er glädje är det sätt på vilket ni kommer att helas.

Ni upplever nu återbesök hos er rädsla och smärta. Inget som låter er leva i frid.

Er nya personliga rådgivare är glädje. Er 3D rådgivare var att utforska smärta efter smärta. Utom de djupt dolda smärtor som varit del av ert jordeliv i eoner, som fått er att inträda på jorden gång efter gång med rädslor som bara ökat för varje år.

DET ÄR NOG NU. Era tidigare jorde-rädslor finns inte längre. Och ni kommer att upptäcka att det är så först när ni börjar leva ert liv i glädje. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

You may also like...