Lady Moder Maria via Ann Dahlberg, 29 maj

th

Moder Maria

Söndag 29 maj 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag dömer ingen på Jorden. Vi har alla våra läxor att göra. Många saker sitter så djupt att vi har svårt att nå dem. De dyker upp i de mest obevakade ögonblick. Ångern kan sitta djupt i många människor. Det är här medvetenheten kommer in. Medvetenheten och förståelsen om att allt inte är som det ser ut. Vi börjar förstå att våra handlingar många gånger är reflexhandlingar utan att vi kan stanna till och fundera på den egentliga situationen. I det närvarande ögonblicket har vi lättare för att se hur allt egentligen står till. Det är bara här och nu och inga förutfattade meningar ryms i detta ”nu”.

I det närvarande ögonblicket finns det större möjlighet att förstå sig själv och den situation du befinner dig i. Gå tillbaka till en situation – det är oftast en ”akut situation” där du är helt och fullt närvarande. Du kan gå in och förstå ditt eget handlande som är helt intuitivt. Du förstår att det var det bästa sättet att göra det på i den situationen, för då löste det sig på ett sätt som det förmodligen inte hade gjort om du låtit tankarna ta över. Det fanns helt enkelt inte tid för några tankar utan din kropp och din själ fick ta över situationen.

Tänk er då hur det skulle vara om ni jämt var närvarande och lät er själ ta kommandot i ert liv. De bästa lösningarna för dig skulle hela tiden finnas tillgängliga. Ditt liv skulle helt plötsligt genomgå en drastisk förändring till det bättre. De bästa lösningarna för dig skulle poppa upp en efter en.

Var i hjärtat, var närvarande, det ger otroliga möjligheter till läkning och befrielse. Det närvarande ögonblicket dömer inte heller någon för det finns inget att döma eftersom allt är ”nu”. Du kan se allt som sker inom dig, det gamla kan du låta flyta bort och framtiden finns ju inte där. Det är ”nu” som du kan förändra ditt liv efter den medvetenhet som du just nu har. Låt inte det ”gamla” hindra dig från att vara en ”bättre” människa idag.

Vi är alla Guds ljus och har de vackra egenskaper han/hon en gång skapade. Det är dömandet av oss själva och andra som gör oss till vad vi är idag. Det är gamla mönster som vi kan uppfatta i våra närvarande ögonblick och har då möjlighet att släppa dem.

Jag Moder Maria hjälper Er gärna med det. Jag hjälper er att vara närvarande och att släppa era tillkortakommanden och er maktlöshet. Ni är inte maktlösa. I era närvarande stunder så bevisar ni detta gång på gång. Ni glömmer bort hur modiga ni egentligen är. Minns de stunderna och lägg på fler och fler stunder av närvaro i ert liv utan att det behöver vara i ett akut nödläge. Det kommer att berika och välsigna ditt liv i mångfald.

Var närvarande kära barn, lev i nuet så ofta som ni kan. Jag finns där med Er, känn min närvaro i er närvaro.

Jag älskar Er så mycket!

Moder Maria

You may also like...