Lady Nada, 16 januari 2015

Lady Nada: Dela med er av era gåvor

Kanal: Fran Zepeda

16 januari, 2015

Hej där Kära Ni Alla. Det är jag, Lady Nada, som åter en gång genom denna kanal talar till er. Jag omfamnar er alla i min Kärleksfulla famn och sänder er alla Kärlek.

Under den senaste tiden har det skett många förändringar i era energifält. Några kan uppleva att det är förvånande, men samtidigt upplyftande. Det kommer att ta ett litet tag för er att vänja er vid friheten och utvidgningen som ni nu har uppnått, var och en enligt sin egen förmåga.

En av de positiva ”bi-effekterna”, som en del av det nya framsteget hos er, är klarhet. Den belyser många saker i ert förflutna och i ert nuvarande liv, och innesluter ändå allt i ert ögonblick Här och Nu. Det är som om molnen skulle dra iväg och ni själva finner er stående vid en klippbrant inför en ny början med flera möjligheter än ni någonsin hade kunnat föreställa er.

För många har det varit som om ”ridån” av tät energi plötsligt har gått upp och lämnat er lätt berusade så att ni får försöka återfå fotfästet. Så kommer det att vara på varje ny nivå ni uppnår. Det behövs lite anpassning till de nya perspektiven och känslan av lätthet, och sedan är ni åter på väg mot nya spännande äventyr.

Nya äventyr är det fråga om här, kära ni. Allting är möjligt och allt står till ert förfogande när ni öppnar upp era energifält och hjärtan för alla möjligheter.

Ta ett ögonblick här och föreställ dig att du står vid en dörröppning. Du har redan öppnat dörren. Och alla möjligheter finns där uppradade på bastanta hyllor överallt runtomkring dig. Vad väljer du? Vad genljuder i dig? Vad kittlar dina hjärtsträngar så att de börjar vibrera?

Du förstår, du är äntligen på väg att inse att världen verkligen är ditt ”ostron”, för du har hållit på att bygga upp den inifrån, och nu håller resultatet av ditt arbete på att bli synligt – eller hellre: pärlan du har skapat inuti ditt Hjärtas utrymme visar sig allt klarare och är redo att visa sig för världen.

Dina gåvor är pärlan du har skapat inuti ditt Hjärtas Skapelse. Du börjar upptäcka och uppskatta dem och för dig är det nu viktigare att du leker med dem och delar med dig av dem till världen, än någon av de andra ”leksakerna” du brukade leka med: de gamla ”leksakerna” ligger nu utspridda, redo att ges bort eller slängas för att rensa upp och frige utrymme för de nya skinande ”leksakerna” som är din själs gåvor.

Du har grävt i sanden under ditt tidigare slit och under dina tidigare prövningar för att hitta de skinande gåvorna innerst inne i dig själv, där de i många års tid har väntat på att få komma upp till ytan och visas för världen bland med dina andra upptäckter.

Lycka och Glädje är nu ”bi-produkter” här, för du kan äntligen unna dig själv friheten att ”leka” med dessa gåvor och att testa dem i världen genom att börja använda dem och tillsammans med alla de andras gåvor, komma samman till en kulminering för att forma en ny värld av glimmande och skinande gåvor, avsikter och skapelser där det nu inte längre finns mycket plats kvar för det gamla.

Några av er kommer att sörja det gamla, men de flesta av er är entusiastiska, fascinerade och ivriga att få se väven av alla dessa nya gåvor sammanslås av så många som står i förgrunden. Väven som vuxit fram i det nya livet är förvånansvärt invecklad och den är underbart vacker och härlig. För ni har anlänt till en ny dimension i era liv full av många kvalitéer som ni en gång trodde var blott tankar och drömmar.

Istället upplever ni nu Kärlek, Harmoni, Behag, Överflöd och Frihet i rikliga mängder för slöjan har dragits åt sidan så att ni kan se att dessa kvalitéer hela tiden har funnits där. Nu först kan ni ”se” dem, livslevande i er närhet, som ett resultat av att ni har arbetat så hårt och lyft bort era skygglappar, vilka ni burit på grund av era begränsningar.

Och däri ligger kruxet. Alla de där begränsningarna var och är självpåtagna, och ni upptäckte att ni lätt kunde släppa taget om dem och då redde de ut sig lika lätt som trådarna i ett gammalt tyg som är redo att dras ut en efter en för att skapa ny plats för ett nytt tyg i era nya skinande liv.

Så nu är det dags för er att öppna ögonen och se att er utsikt verkligen har förändrats så länge ni inte ser på den med era ”gamla begränsade ögon”. Dela nu era gåvor med detta nya perspektiv.

Namaste.

Jag är Lady Nada, i Kärlek och Klarhet.

Copyright 2011-2014 Fran Zepeda. All rights reserved.

Svensk översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

You may also like...