Lady Nada och Lord Sananda via Christine Meleriessee Hayden, 15 september 2017

Lady Nada och Lord Sananda via Christine Meleriessee Hayden,

15 september 2017

 

Hälsningar och kärlek,

Vi kommer till dig som medvetandet av Lady Nada och Lord Sananda. Vi vill prata om hur viktigt det är att låta den Sjätte Flammans Hängivna Ljus arbeta genom dina Emotionella och Mentala Kroppar.

Vi för fram det Gudomliga Kvinnliga och Maskulina för att hjälpa dig att förstå det sanna konceptet om Förlåtelse inom ditt eget Jag. Hur många gånger har du kunnat acceptera det faktum att du behöver förlåtande ljus lika mycket som en annan person, speciellt en som du kan känna att du har skadat?

Detta är en mycket viktig fråga som måste beaktas inom ditt medvetande.

Din Emotionella Kropp tillsammans med din Mentala Kropp försöker desperat att framkalla integrationen av det Gudomliga Jaget.

Många gånger kan du som Novis vara så involverad i din egen dagordning att du inte inser den potential du har inom dig för att skapa förmågan att Älska dig själv så fullständigt att det kommer att se ut för din omvärld som den Välsignelse du har velat ha i ditt liv. Individer kan fastna så i processen att de glömmer att stanna och reflektera inom sig om vad de känner.

Den Emotionella kroppen är verkligen en gåva till det Gudomliga Jaget.

Men ändå, kan du gå in i den rollen som vårdare och kärlek till ditt eviga jag? Det är i dessa ögonblick som en dörr öppnas för att tillåta det sanna utgivandet av Nåd för att upplevas i allt du känner.

Tänk på dig själv som nedsänkt i det vackraste ljus av Rubinrött med Guld när det går in i ditt Hjärta och låter dig ta ett ögonblick av att vara mycket lugn, som att titta på en vacker stilla sjö, känna vinden över ansiktet väldigt lätt, medan du hör en sångfågel som kvittrar i ren glädje. Ditt Hjärta fladdrar av fullständig glädje över ögonblicket.

När du tillåter dig att uppleva det här ögonblicket, uttrycker din Feminina Gudom den rena kärleken i ditt Hjärta, eftersom det Maskulina Gudomliga är i ett tillstånd av kärlek som håller energin för det Feminina Jaget.

Ta det här lite djupare och flytta energin in i ditt Hjärtcenter till en plats som känns som om den behöver mer av denna rörelse av Nåd in i det utrymme som inte har anpassats till detta rena väsen.

När du går igenom den här processen känner hela din kroppsliga struktur friheten av att vara lugn och fridfull. Detta betyder att din Fysiska tillåter överföring av energier, den Eteriska mottar välsignelsen, medan den Emotionella blir den Kvinnliga Gudomliga och den Mentala tillåter för den Maskulina Gudomliga att alla kan arbeta tillsammans i samförstånd.

Det är ett tillstånd av salighet som kan uppnås genom att ta dig tid att känna Nådens Rörelse inom dig.

När det här ögonblicket går djupare inom ditt medvetande kan de sjuka tankarna eller känslorna uppstå. Låt oss hjälpa dig att ta bort dem. Handlar det om en person eller en situation? Kan du skriva ner detaljerna av det ögonblicket? Ta ett nytt ögonblick och skicka den här energin som du har kunnat fokusera på som kan vara obekväm, till kärnan av den Rubinröda Gyllene Flamman. Koncentrera dig på den välsignelse du fick och låt den gå till minnet inom ditt undermedvetna.

Ta lite tid med denna övning.

Sedan igen, sitt och skriv om dina känslor och tankar i ögonblicket. Har de förändrats eller skingrats på något sätt. Känn energierna gå uppåt från den här dimensionella nivån till ljusets högre riken. Skicka den till Källan av Enhet, den 144: e dimensionen och känn att de löses upp inom dig.

Gå nu tillbaka till samma ögonblick av Frid och Stillhet som du upplevde. Andas in i ditt fyrkroppssystem, allt medan du tillåter din Eteriska kropp att läkas djupt och fyll upp den med den mest Gudomliga Kärlek och Ljus som du kan tänka dig.

Detta gör det möjligt för Konsten av Självförlåtelse att omfamnas inom ditt fulla kroppssystem.

Var och en av oss går med dig för att hjälpa dig att bekräfta alla delar som behöver vara i Enhet för att bli helade när ditt Eteriska Jag integreras med ditt Fysiska Jag, dina undermedvetna tankar helas av ditt övermedvetna från ditt Högre Sinne och ditt Högre Ego blandar sig med det fysiska för att hjälpa det Lägre Egot att läka genom djupet av din Själ.

Välsignelser och kärlek,

Vi är Lady Nada och Lord Sananda till din tjänst.

Integrativ kanal: Rev. Christine Meleriessee Hayden

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...