Saint Germain via Susan Leland, 12 september, 2017

Saint Germain

via Susan Leland

“Ni har kommit fram till en Plats

där ni måste sluta upp med ALLA KRIG!!!”

Ashtar On The Road Telefonkonferens

12 september, 2017

“Jag är Saint Germain och jag står framför er, Högst Älskade Familj, med öppet Hjärta och öppet sinne! Jag bjuder in er att ansluta er till mig inom denna energi, för jag har ett tillkännagivande att göra. Vi har, som ni säger, vänt runt ett hörn, vi har bläddrat fram en ny sida, eller kommit till en ny plats på vår resa till de Högre-Dimensionella nivåerna! I och med att vi har nått fram till denna plats, gäller det inte enbart att få slut på krigandet, det är dags att avlägsna allt krigande från era Hjärtan, från vårt medvetande, från vårt undermedvetna, från överallt inom era varelser!!!

”Nu gör jag en överblick. Jag har funnits med under en rätt lång tid och jag skulle mycket väl kunna återge alla detaljer om vartenda krig som någonsin har utkämpats på Planeten Jorden. Men jag tänker inte göra det. Jag ber er att ni inte tar er dit längre!!! Vi har alla fått våra lärdomar. Det spelar ingen roll vilket krig det gäller, eller hur många människor som var involverade. Det skulle till och med mycket väl kunna gälla krig inom oss själva. Det är det stora krig som ni alla utkämpar för att komma förbi, nu till en eller annan grad, vissa mer än andra, naturligtvis.

”Det handlar om alla slags krig som är skadliga eller farliga eller som sårar. Och jag talar inte bara om Mänskligheten! Jag talar om samtliga medlemmar i Moder Gaias riken. Vad tror ni händer med medlemmarna i de riken som befinner sig utanför er dörr när någon sprejar Roundup i trädgårdarna? Det är krig! Vad tror ni händer när det förekommer drillande i självaste Jorden, och förgiftande i letandet efter skatterna, självaste livsblodet hos Moder Gaia? Det är krig, ett slags krig!

”Nu, innan vi rör oss uppåt och börjar föreställa oss hur saker och ting ska bli, talar jag bara om för er att det är dags att släppa taget om all bedrövelse, all sorg, all ilska och javisst, all fruktan – för allt detta är rädslobaserat – som ni kan ha.

”Denna ständiga propaganda gällande krig! Ta er en titt på gårdagen i era kalendrar. Det var årsdagen för 9/11. Hur många av er såg något som trissade upp känslorna gällande den dagen, så att ni om igen kunde känna alla dessa 3D-emotioner? Och hur många av er – och var ärliga mot er själva – hur många av er är rädda att det ska bli ett nytt 9/11, eller att Nordkorea ska bomba Los Angeles eller nåt sådant? Det kommer inte att ske!!! DET ÄR SLUT PÅ KRIGEN!!!

”Det är dags för alla att ge upp krigen på samtliga nivåer – alla tankar på krig. Ni kan inte ta dem med er! Ni kan ta med er en överblick utan känslan av rädsla. Men ni kan inte ta med er de emotioner som krig skapar, krig av alla de slag. Så ge upp det! Gå inte dit längre! Släpp det och be en bön, ifall ni vill, en bön av släppande, en bön av förlåtelse och javisst, medan ni håller på – och detta är mycket svårt, jag har ingen önskan om att på något sätt förminska den sorg hos någon som antingen själv har varit ett offer för krig eller som har haft en familjemedlem som har det – men den här gången är det dags att sluta sörja och börja fira LIVET!!!

”Det är dags att säga: ’Tack så mycket, vi har tagit lärdom’, precis som i sången.* Vad hon sjunger om är en massivt medveten beslutsamhet om att det finns ett bättre sätt. Hursomhelst så vet vi alla det. Så ge upp. Fira inte krig och dess händelser. Fira snarare Fred och Frihet, för Älskade Ni, Den Gyllene Tidsåldern har allt det för er och mer därtill. Ni kan inte bara ta med er ilskan och sorgen och bedrövelsen och alla rädslobaserade emotioner. Lämna dem vid ytterdörren, om ni vill se det så, och stig in!

”Åh, vilken underbar, underbar tid vi kommer att få! Det kommer att bli många, många förändringar. Ni är alla medvetna om hela vädret, de oroväckande väderförhållandena som har inträffat runtom i Världen. Javisst, en viss del av det har förvärrats och till och med blivit framkallat.

”Nåväl, kom ihåg att klimatet i den Gyllene Tidsåldern överallt är tempererat – förutom på de högsta bergstopparna – vilket gör det möjligt att odla allt som man vill odla. Och ni kommer att nå en punkt där ni helt enkelt tänker något och så blir det så – ett fält med blommor, till exempel. Det kommer inte att förekomma något bistert i klimatet. Moder Gaia kommer att sjunga tillsammans med er för att förena sig med er. Lejonet ska ligga ner tillsammans med lammet. Rovdjur och -växter, tillika med jagande människor kommer inte att förekomma! Så enkelt är det.

”En dag kanske Ashtars utskrifter kan bli tillgängliga för att man ska minnas hans odödliga dikt – Jag ska säga det som jag kan. Han skulle inte säga så, men jag kan säga det. Den kallas ’Ode to the Extinct Mosquito’ – ’En hyllning till den utdöda myggan’. Den kommer ni att gilla ofantligt mycket! Och därför, där det förekommer fler människor till hands för att hjälpa till med Ashtar on The Road, kanske den då kan bli tillgänglig. Det finns lådor och åter lådor av utskrifter och inspelningar från de tidigare åren, såväl som från senare år. Så! Allt jag berättar för er är att ni ska släppa fritt era fantasier! Ta kontakt med era Gudomligheter och stanna kvar på denna Hög-Dimensionella plats, så kommer alla dessa bekymmer inte att finnas.

”För all del – följ med vad som pågår – med Kärlek. Fånga stunden, det handlar inte bara om carpe diem – det är att ni ska fånga varje ögonblick! Ni börjar tänka: ’Åh, åh, någon gör något riktigt illa. Vänd på detta och sänd dem Kärlek, Medkänsla, Förlåtelse och ytterst Tacksamhet!!!

”Varje, varje händelse som ni och hela Mänskligheten någonsin har genomlevt, har en ljus sida för allting som har inträffat. Finn denna lärdom, finn detta ljus, finn denna Kärlek och res er upp till den plats där ni känner er trygga och fria och glädjefyllda och mest av allt, där den Kärleksfulla Friden fyller hela er gestalt och ni har blivit en Varelse av den Gyllene Tidsålderns Kärleks-Ljus!

”Jag finns här med er just nu och jag finns ändå här för att välkomna er till denna Höga plats. Så var glädjefyllda, Älskade Ni! Lämna ert bagage vid dörren – ni behöver det inte längre – och kom hit upp och anslut er till den Storslagna Samling av Kärleksfulla Varelser som redan finns här för att välkomna er. För detta är vad ni har bestämt för er själva som era destinationer här på den Högre Planeten Jorden i den Gyllene Tidsåldern!!! Så är det. Namaste!”

 

*St Germain was preceded by “Last Night I Had the Strangest Dream,” sung by Joan Baez.

http://www.ashtarontheroad.com/st-germain-give-up-war.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, September 12, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...