Lady Nada via Fran Zepeda, 5 december

Unknown2

Lady Nada via Fran Zepeda, 5 december

Lady Nada: Hälsningar Kära Ni,

Jag kommer till er idag för att uppmuntra er och lyfta upp er i dessa utmanande tider. Många av er har blivit modfällda på senaste tiden och därför har er energi kanske sänkts och det kan kräva mycket av er att lyfta upp era energier till den höga vibration ni är så kapabla att vara i.

Och samtidigt, ibland kan det vara svårt att uppleva Glädje, vilket är så nödvändigt för att behålla er vibration på dess optimala nivå, och för att kunna uttrycka era vackra unika gåvor som är så nödvändigt att ge stöd och förändra denna värld till bilden och intentionerna som ni har så djupt i era hjärtan.

Och så, jag erbjuder min kärlek och min guidning i dessa utmanade tider: Damma av er Glädje med Tacksamhet!

Mina Älskade, ni kan så mycket. Ni är i er essens så mycket KÄRLEK. Känn den Kärleken nu inom er, välla upp inom er, och duscha er själva med den. Fyll upp er själva med den. Låt er själva att flöda och flyta med den tills den genomsyrar hela er och sipprar ut runt er till allt i er Närvaro.

Sedan ber jag er att känna Tacksamhet – Tacksamhet för er själva, för andra, för alla hinder och utmaningar ni finner er själva i på er väg på denna vackra väg till Uppstigningen. Ni förtjänar att känna sådan Tacksamhet för er själva. Ni har kommit så långt. Ni har gjort så mycket för att lyfta vibrationen i världen, och i den processen, har ni lyft er egen. Så klart, det har fört med sig utmaningar till er och andra. Men kära ni, ni vet att detta är en del av processen.

Så begrunda de underbara upplevelserna och stunderna i ert liv… Från de grandiosa till det mycket enkla, och känn Tacksamhet. Känn Tacksamhet för varje andetag ni tar, för varje stund i era liv, och till och med för varje hinder eller blockering i era liv, för gömda inom dem är gnistan för att lysa upp er väg till mer Renhet och Under och Kärlek och GLÄDJE!

Så älskade, damma av er Glädje och låt den skina, genom att känna Tacksamhet. Låt er själva känna och uppleva varje stund med yttersta hållbara Under och Uppskattning och Hopp. Det finns så många möjligheter i varje stund att skifta er vibration med er vilja till de gudomliga kvaliteterna av Kärlek och Renhet och Tacksamhet. Känn Tacksamheten välla upp inom er för varje närvaro och möte i varje stund i ert liv.

Så klart, att göra detta förstorar de vackra sakerna i era liv och genom det bjuder in och tillåter mer att vara närvarande, men också kan det ersätta negativa känslor som en utmaning och ett hinder kan väcka upp i er och tillåter att acceptans kommer in och möjlighet till mirakel genom att skifta ert fokus till Kärlek och Tacksamhet, och detta för med sig Glädje… Glädje att leva, Glädje att bara vara, Glädje att välja att erbjuda era unika gåvor i varje stund trots bestörtning och störningar som orsakas av utmaningarna.

Skifta ert fokus till att Älska er själva och var Tacksamma för er själva och era unika gåvor och för varje stund ni erbjuds, vare sig den är upplyftande eller utmanande, och alkemin i den viljan kommer att producera Glädje, och genom det förändrar nästa stund att producera mer Glädje och Mirakel.

Försök. Välj att dedikera er själva till Kärleken och Tacksamheten. Inom det ligger Nyckeln till Transformationen, för er själva och för Världen.

Namaste. Lady Nada, till er tjänst, med djup bestående Kärlek och Tacksamhet.

https://franheal.wordpress.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

You may also like...