Lady Nada via James McConnell, 6 januari 2019

Lady Nada via James McConnell, 6 januari 2019

Per Staffan 18 januari 2019

LADY  NADA   (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Lady Nada. Jag kommer vid denna tidpunkt för att också dela medvetenheten, kärleken som kommer över denna planet, som kommer över er alla nu.

Många av er känner det på så många olika sätt, och ni kommer att fortsätta att göra det. Precis som Kära Sananda har sagt, som så många har sagt. För det här är tiderna, mina vänner, bröder och systrar, det här är de tider ni alla har väntat på, som vi alla har väntat på. Eftersom vi alla är i det här tillsammans.

Tiderna som är ni befinner er i nu är de tider som ni kommer att minnas under lång tid framöver. Ni kommer att se tillbaka till dessa nu-ögonblick. Och jag talar nu om detta år som ni har gått in. Ni kommer att se tillbaka på dessa tider och komma ihåg både hur det var före övergången och vad som kom efter övergången. Ni är just nu mitt i början av övergången. Så var bara tålmodig lite längre, fortsätt med era dagliga aktiviteter. Men vet att när ni gör det mer och mer, att ni arbetar i ögonblicket, ni lever era liv just nu, i nuet och inser mer och mer att det är vad det handlar om, inte att leva i det förflutna, inte bara fokusera på framtiden, utan leva i det närvarande NUET och skapa den perfekta framtiden som ni alla har visualiserat under en längre tid nu.

Jag, som Lady Nada, och alla mina systrar, och alla som arbetar med den feminina energin som kommer tillbaka till denna planet för att skapa balans, balansen mellan det manliga och det feminina, för att aldrig igen ha en dominans över den andra. Eftersom det måste finnas balans. Det måste bara vara kärlek, och kärlek är ren balans mellan det manliga och det feminina.

Så lita på mig, mina kära. Lita på att ni själva kan fortsätta att skapa dessa energier och kärleken som följer med dessa energier. För allt är på plats, och det krävs bara att ni är på de ställen ni är avsedda för eftersom dessa energier fortsätter att komma in. Ni kommer att veta och n kommer att förstå exakt var ni behöver vara.

 

Må hela min frid och kärlek vara med er alla. Jag lämnar er nu.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...