Lady Nada via James McConnell, 14 maj, 2017

Lady Nada via James McConnell, 14:e maj, 2017

 

 

Jag är Lady Nada.

Jag önskar tala genom den här personen, även om det var lite motsträvigt från hans sida, men det är nödvändigt att jag kommer och delar med mig av min energi, min kärlek, min upplevelse med er, särskilt den här dagen, det här underbara dagen som ni kallar Mors Dag, eftersom det är en tid av delande och växande. Det är en tid av enighet som ni alla närmar er nu.

Och allt kommer samman som ni hört så ofta. Allt kommer samman precis som det måste. Det finns ingen oro, inga bekymmer och absolut ingen rädsla för er del. För, som min kära Sananda har sagt, är ni på rätt plats, i rätt ögonblick, vid rätt tillfälle för att allting ska komma samman, för att allt ska bli som en. Och för att ni, var och en av er, ska förstå att ni redan finns i den enigheten. Ni har bara glömt bort det. Ni känner det bara inte hela tiden, eftersom denna tredimensionella värld fortfarande skymmer era ögon.

Men era ögon öppnas nu. De öppnas till en ny upplevelse. Ert tredje öga återställs och öppnar upp till de nya världarna, de nya vyerna som finns framför er; till den skönhet som finns överallt.

Om ni söker skönheten ser ni skönheten. Det ni tror ser ni. Det är så det är. Det är så det kommer att vara och alltid ska vara. Så var inte bekymrade mina kära bröder och systrar, allting är precis där det måste vara. Ni är precis där ni behöver vara. Och som Sananda sagt, synkroniciteten i ert liv kommer att öka många gånger om, och ni kommer att förundras över hur allt sammanlänkas för er.

Så ha förtröstan. Förmedla kärlek var och en av er, eftersom kärlek är det uttryck som tar er till de högre vibrationerna, och in i de högre dimensionerna.

Jag älskar er alla, var och en av er. Och jag kommer att kunna vara med er oftare nu, när jag fått en koppling med James också, precis som min kära Sananda har. Och med många av er, både här i rummet och via telefon, och vi är alla tillsammans i det här.

Och jag sänder er alla nu, min frid och min kärlek.

 

Channel: James McConnell
www.ancientawakenings.orgwww.meetup.com/ancient-awakenings
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated. “Believing is seeing!”

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...