Sananda via Ann Dahlberg, 18 maj, 2017

Sananda 

Torsdag 18 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag skriver idag för att påminna er om att ta hand om er själva och söka ert inre ljus. Detta bör ni göra så mycket som möjligt i den tid som nu är. Det är en viktig tid och det är viktigt att så många som möjligt vaknar upp nu. De som är vakna ska så ofta som möjligt, helst hela tiden befinna sig i sitt hjärta, ty där har ni svaren på era frågor. Allt finns där som ni behöver veta för att gå vidare nu. Jordens barn är på väg upp i ljuset tillsammans med sin Jord och en stor del av mänskligheten sover fortfarande. Det blir ett kraftigt uppvaknande och en ny dag har tagit sin början. Jag ser en vacker dag framträda i horisonten. En dag som är kärleksfull och efterlängtad.

Skrid nu till verket, mina kära vänner och låt överflödet skölja över Jorden. Låt tårarna torka i människors ögon och ge dem sitt hopp och sin frihet tillbaka. Ett hopp och en tro på människors ädla sidor och en förståelse av att vi faktiskt är ”ett”. Det är hög tid nu kära barn på Jorden att dela med er av era gåvor och er kärlek. Väntans tid är slut och återskapandet av Jorden har börjat. Vatten, luft och jord, de viktigaste komponenterna för ett bra liv är att prioritera. Det här tror jag ni har stor förståelse för mina vänner och jag ser fram emot återuppbyggandet av vår kära Moder Jord med en bättre och renare teknik än vad som hittills har använts. Det är en ära att få hjälpa till och följa Jorden idag. En stor ära som ni djupt ska ta in i era hjärtan. Det är inte alla förunnat att få finnas vid Moder Jords sida idag. Tidpunkten är så viktig i historien, att många är utvalda för att få gå ner och hjälpa Moder Jord. Ja, vi kan ju säga att alla är utvalda på något sätt.

Njut av din dag, var i nuet, var i ditt hjärta, ty ditt hjärta står berett att ge dig alla de svar du behöver eller frågar efter. Samspelet är viktigt nu, så att så många som möjligt kan följa med i den flodvåg som är på väg. Det är en stor flodvåg och det är en viktig sådan för att kunna väcka den befolkning som fortfarande sover. Det är dags att vakna nu, den Nya Dimensionen har börjat göra sitt intrång på Jorden och det finns ingen mer tid att förlora. Vi är här nu och vi väntar kärleksfullt på vårt möte. Möte med Er kära Jordbor ett återseendets möte där ni alla kommer att förstå att vi är ”ett” och att vi alltid har funnits med Er och försökt hjälpa Er så gott vi kunde och hade möjlighet till. Den fria viljan på Jorden är helig och svår att övergripa men nu är ni äntligen här och ett möte är stundande.

Ja, gott folk på Jorden, vi gläds med Er och vi stöttar er nu fullt ut och följer er varthelst ni går nu, för vilken väg ni än går så går ni mot ljuset. Det är en underbar syn att se och det känns som om mitt hjärta får vingar och flyger till var och en av Er för att ni ska förstå hur älskade och väntade ni är. Min kärlek har alltid varit med Er och jag har alltid trott på Er förmåga och er kärlek till vår kära Moder Jord. Ni är en del av mig och jag är en del av er.

Gå i frid nu mina kära barn. Vi går ibland er och hjälper er nu med allt som ni vill göra. Detta är en återseendets tid, därför lämnar jag Er nu med att säga: På återseende mina vänner!

Jag älskar Er så mycket

Sananda

Du gillar kanske också...