Lady Nada via James McConnell, 20:e augusti 2017

Lady Nada via James McConnell, 20:e augusti 2017

 

 

LADY NADA

JAG ÄR Lady Nada. Det är underbart att vara med er vid denna tid med dessa förändringar som närmar sig, då den feminina energin kommer att balansera den maskulina energin.

Det har pågått under en mycket lång tid nu, men det kommer att öka många gånger om, eftersom dessa energier som kommer in till Jorden, symboliseras och katalyseras av den stora händelsen med solförmörkelsen, som inträffar i morgon den 21:e augusti. Det är energiförändringen som kommer att bli en katapult för många nya förändringar, som kommer till denna planet. Det här är starten, en startenergi, en våg av energi som ni kanske säger, som frigörs från solen, från solarsolen, men till att börja med också från den Galaktiska Centralsolen, så att dessa energier nu ska kunna komma in till planeten mer och mer.

Och om ni har känt dessa stigande energier under en tid, så är ni på väg att få uppleva ännu mer energi, en ännu större förekomst av dessa energier, och så mycket är redo att användas med uttrycket ”explodera”, på denna planet. Explodera i en underbar samling av ljus och kärlek, och ett skifte i medvetenhet som kommer att driva alla människor på denna planet, i en ny riktning, en ny riktning som leder till ett balanserat tillstånd inom dem.

Allt detta handlar om att komma i balans. Allt detta handlar om att få den maskulina energin som har varit så dominant under så lång tid, inte att förminskas, utan att bli på samma nivå som den feminina energin, Gudinneenergin som nu åter har frisläppts. Den har varit det under en tid, men kommer nu att börja skicka sådana kaskader in till denna planet, som ni aldrig förut har upplevt. Efter att detta skifte skett i morgon, kommer många av er att börja känna dessa energier, och ni upplever det som en balansering; ni kommer att känna det som en kärlek som kommer från djupet av Gaia själv. Och ni kommer att känna energierna som kommer fram, och ni kommer att känna att alla djur och växter känner den här nya energin, den här nya kärleksenergin, den nya energin som för fram skiftet i medvetenheten, som ni alla har väntat på så länge.

Detta är inte Händelsen som det talats om, men det är på många sätt en början till den. Ni har haft många vågor av energi som kommit igenom tidigare, och de har kommit för att fortsätta att acklimatisera er, alla er, till dessa energier. Men jag berättar nu, att dessa energier kommer att öka mångfalt. Och ni kommer att känna och förstå det, då det händer.

Och många av er kommer att känna en känsla av lycka komma över er, som ni tidigare inte känt. Andra av er kan känna lite ångest. Många av er kommer också att få en känsla av … inte sjukdom, det skulle vi inte vilja säga, men ni kan känna en del symptom, som ni inte har känt förut. Eller om ni har haft dessa symtom, så kan de öka under en kort tid, men det kommer bara att kännas som en minut här. Ni kommer alla att uppleva det på olika sätt.

Det här är lite av en föregångare, med förberedelser inför den stora Händelsen, för att göra er beredda för denna omställning och övergång, som kommer närmare och närmare. Det är dags för er alla, er alla, att börja flytta inom er själva mer och mer fullständigt; att hitta källenergin inom er som nu återuppväcks hos många av er. Många av er har redan känt detta uppvaknande, men ni kommer att känna det mycket mer, än ni tidigare gjort. Och alla de där ute, som inte har någon aning om uppvaknandet, börjar också vakna. När ni är ute i samhället och träffar nya människor, så kommer dessa människor fram till er, och pratar och pratar om dessa saker med stor förvåning, eftersom de tidigare inte förstått. För att de fram till nu har sovit, precis som ni sov för många månader eller kanske år sedan. Men nu har ni vaknat och många, många kommer att vakna på grund av denna himmelska händelse, eller snarare de himmelska händelserna som hänt tidigare och som kommer att fortsätta att hända, när ni fortsätter att komma närmare och närmare in i denna Vattumannens Tid och närmare den Nya Gyllene Tiden.

JAG ÄR Lady Nada. Jag älskar er mycket mer än ni kan föreställa er nu. Så många av er är mina bröder och systrar, mina kära vänner, tillsammans med min underbara partner och tvillingsjäl, som kallas Sananda, vi jobbar alla med det här tillsammans, för att föra fram så mycket som går. Men som ni har hört många, många, många gånger, är det ni som åstadkommer dessa förändringar. Ni är de som ni har väntat på. Vi är bara här för att hjälpa till, och att arbeta tillsammans med er på det sätt vi kan.

All min frid och kärlek till er alla. Jag älskar er innerligt.

 

X http://www.ancientawakenings.org/index.php/channelings

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

Du gillar kanske också...