ZAP’s Mitt-i -Veckan Rapport – The Office of POOFness – 31.08.2017

ZAP’s Mitt-i Veckan Rapport – The Office of POOFness – 31.08.2017

 

 

Zap säger

HEJ ALLA

FÖR ATT SE TILLBAKA EN BIT ÄR DE BERÖMDA FLYGANDE PURPURGRISARNA ”PÅ DET” I STOR SKALA. INFORMATIONEN IDAG VAR MYCKET EXCEPTIONELL. DET KINESISKA STIFTELSEFOLKET HAR GETT MIG EN TIDSPLAN FÖR NÄR MAN SKA GÖRA VAD, NU NÄR TYFONEN ÄR ÖVER OCH MÄNNISKORNA HAR OMBOKAT SINA FLYG TILL HONG KONG FÖR ATT TA HAND OM SINA AFFÄRER.

JAG VILL VERKLIGEN BERÄTTA FÖR DIG NÅGRA FANTASTISKA DETALJER, SOM HUR GRODAN TOG BOLLEN FRÅN DRAKEN OCH KLARADE SIG TILL SLOTTET OSKADD, MEN DET SKULLE INTE BETYDA NÅGOT, SÅVIDA DU INTE SA NÅGOT SOM ”NÅGON IDIOT FÖRSÖKTE STJÄLA HUVUDKONTOT ELLER EN DEL AV DET OCH MÅDDE URUSELT ”. MEN SPÄNNINGEN I LUFTEN PÅ HÖGA PLATSER ÄR OMISSKÄNNLIG.

FÖR FÖRSTA GÅNGEN I DENNA HISTORIEN HAR VI KLARAT DET UTAN ATT SPRÄNGAS I LUFTEN, SÅ FRAMTIDSUTSIKTERNA SER UT ATT VARA RAKT FRAM I ENLIGHET MED DEN GUDOMLIGA PLANEN. I DENNA SÄRSKILDA PLAN, I BOKFORM (FAKTISKT PÅ BAMBU), DEFINERAS DENNA TID AV FRISLÄPPNINGAR SOM EN VÄNDPUNKT FÖR MÄNSKLIGHETEN OCH DET ÄR DEN. ALLT JAG VET OM DETTA FRÅN MIN TID I KINA HAR VISAT SIG VARA SANT.

DET ÄR MÅNGA ARRESTERINGAR PÅ GÅNG OCH PLANERADE SOM DEN SISTA UPPRENSNINGEN SOM UTFÖRS. VISS INFORMATION HAR VISAT MULTIPEL MEDBROTTSLIGHET MELLAN INSTITUTIONER. SÅDANA SKOJARE KOMMER BARA ATT FUNGERA FÖR ATT TJÄNA PENGAR PÅ ATT STJÄLA FONDERNA NÄR FRISLÄPPANDET SKER. DET TILLÅTS INTE.

DE FLESTA AV DE MYCKET DÅLIGA KILLARNA FALLER HELT ENKELT DÖDA NER I EN HJÄRTATTACK. DE ÄR INTE BLYGA BETRÄFFANDE RENSNINGEN, NÄR DE TAR BORT JUNIOR OCH SENIOR MEDLEMMER AV DE SYSTEM SOM ÄR SKÄMDA ÄGG. JAG TROR ATT MÄNSKLIGHETEN KAN VARA SÄKER PÅ ATT SÄKERHETEN OCH TRYGGHETEN FÖR DEN NÄRMASTE TIDEN HAR TAGITS OM HAND.

SÅ VAD KAN FÖRVÄNTAS NU? EN BÅTLAST AV FONDER SOM SLÄPPS UT I FRISKA LUFTEN EFTER ATT HA GÖMTS UNDAN UNDER SÅ LÅNG TID.

DESSA FONDER ÄR MYCKET STORA, HÄRRÖR FRÅN MYCKET GAMLA KONTON, OCH ÄR AVSEDDA FÖR DENNA TIDEN UNDER REKONSTRUKTIONSPERIODEN. DÄR ÄR PROJEKT I FOKUS FÖR UPPMÄRKSAMHETEN. FÖR ATT ÅTERUPPBYGGA SAMHÄLLEN FABRIKER, TJÄNSTER, VÄGAR, VATTEN OCH ALLT SOM KOMMER ATT KOSTA TRILLJONER ATT ENS GÖRA EN DEL AV DESSA ARBETEN , OCH DE TILLGÄNGLIGA BELOPEN ÄR TILLGÄNGLIGA FÖR SYFTET. VI KAN FAKTISKT VERKLIGEN FÖRVÄNTA OSS DETTA NU.

TIDEN FÖR DENNA RELEASE ÄR VÄLKOMMEN FÖR DE GODA MÄNNISKORNA AV TEXAS OCH DEN MARDRÖM SOM FLYTER PÅ GATORNA. DET ÄR EN ENORM MÄNGD VATTEN, OCH DET SKALL TILL TRILLIONER FÖR ATT ÅTERUPPBYGGA DET SOM SKADATS. OCH DET KOMMER ATT VARA EN PERFEKT MÖJLIGHET ATT BYGGA NYA OCH FÖRBÄTTRADE SAKER, SAMHÄLLEN OCH ÖVRIG UTVECKLING. MYCKET ARBETE ATT GÖRA HÄR. EN AV VÅRA ADVOKATER BOR DÄR OCH SKICKAR MIG BILDER AV HANS SAMHÄLLES ”Ö-LAND” OMGIVET AV VATTEN I MORGON SÅ ATT JAG FÅR SE I FÖRSTA HAND – LIKSOM.

FÖR ETT TAG SEDAN VAR MIN FÖRSTA DEL AV RESAN BRA, OCH NU KOMMER DEN ANDRA DELEN ATT BLI MYCKET BÄTTRE. JAG KOMMER ATT BEHÖVA SPENDERA EN AVSEVÄRD TID PÅ ATT FÅ SATT UPP DETALJERNA MED STIFTELSEN OCH JAG SER VERKLIGEN FRAM EMOT DETTA. ARRANGEMANG HAR GJORTS FÖR ATT FÅ MIG DIT OCH TILL NÅGOT TREVLIGT HOTELL UTAN KACKERLACKOR.

JUST NU, SÅ STANNAR JAG KVAR TILLS DEN LÅNGA WEEKENDEN ÄR ÖVER INNAN NÅGONTING HÄNDER AV DET SLAGET, MEN SEDAN KOMMER SAKERNA ATT RÖRA SIG SNABBT. JAG ÖNSKAR ATT DET VAR SNABBARE EFTERSOM ÖVERLEVNADSLÄGE SUGER, MEN VI MÅSTE HA TÅLAMOD ATT HANTERA TAJMINGEN, DET SPELAR INGEN ROLL VILKET.

JAG SER SÅ MYCKET FRAM EMOT ATT TRÄFFA EN DEL AV ER SÅ LÅNGT. OM TIDEN TILLÅTER SÅ KOMMER JAG ATT LÄRA KÄNNA EN OCH ANNAN AV ER, SOM HAR KOMMIT IN FÖR ATT TA EN TITT, OCH JAG ÄLSKAR NYA VÄNNER OCH VISIONÄRER. DET KOMMER ATT KRÄVAS SÅ MÅNGA AV OSS FÖR ATT GÖRA DETTA ARBETE, OCH DET ÄR KÖTTET OCH POTATISEN FÖR DENNA ANSTRÄNGNING – ATT ALLA AV OSS GÖR DET HÄR.

TACK FÖR ALL DIN SUPPORT I SLUTTIDEN. Vi KOMMER ATT GÖRA MÅNGA BRA SAKER.

GUD VÄLSIGNE OCH MÅ GOTT.

I LÅNGTGÅENDE TACKSAMHET.

KÄRLEK OCH LJUS
I VÅR SERVICE
ZAP
”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”
”VAR BRA, VAR LAGLIG, TALA SANNING”
30 AUGUSTI 2017
COPYRIGHT ZAP 2013-2017

Bidrag

Tack för ditt stöd, och vi gör vårt bästa för att hålla dig uppdaterad. Vi kunde inte göra detta utan din hjälp. !!! Vänligen gå till Paypal.com med hjälp av kontotadressen: goneforthfornow@gmail.com för att stödja saken. Kom ihåg att klicka på vänner och familj när du skickar. Om du inte är medlem i paypal och skickar en donation, skicka ett mail till goneforthfornow@gmail.com så att vi kan logga in dig och skicka ett tack till dig. Vi uppskattar all hjälp som du fortsätter att ge för att hålla mat på folks bord, uppfylla medicinska behov, hålla datorer i gång och ge tak över huvudet.
Med stor tacksamhet och uppskattning, Susan
Kärlek och kyssar,
”The Office of Poofness”
ZAP, Susan och personal

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st.germain.se

 

Du gillar kanske också...