Lady Nada via James McConnell 27 november, 2016

Unknown2

Lady Nada

via James McConnell

27 november, 2016

 

Jag är ”Lady Nada”. Vi hoppas att detta var en fin resa för er och att ni fick uppleva healing. Healing av kärlek, av förundran, av känsla. Vi hoppas att ni kunde koppla upp er till den som hela tiden var med er. Med den som vandrar denna väg tillsammans med er.

Vi är så stolta över alla i denna grupp. Sananda och jag har tagit denna grupp till våra hjärtan. Varje söndag är vi och andra med er. Även fastän vi inte talar, så är vi här med er. Vi är här för att dela med oss till er och att ha omsorg om er och att hjälpa er längs den väg som ni vandrar.

Vi vet att det finns så många saker som ni idag diskuterade i gruppen. Vi kommer bara att ta upp att ni har gått över mållinjen. Människorna i denna grupp, ni alla, har korsat mållinjen och vid denna punkt inväntar ni de andra som ska hinna ikapp. Ni fortsätter att läsa om att Kabalen finns här eller där och allt om röran runtom i världen som verkar vara i ökande. Ni kan vara övertygade om att denna grupp kan känna och se klart. Det förekommer fortfarande vissa runtom på planeten som fortsätter att röra upp problem. De tror att de rör upp problem men i verkligheten är problemen borta.

Ni finns här på ert nya plan. Ni finns här i er nya existens. Och de av er som kommer att sluta sig till oss på fortsättningskursen får höra mer och mer om detta och får möjligheter att se klart och höra klart. Att vara medvetna om exakt vilka det är som regelbundet delar med sig till er.

Vi är glada och stolta att så många kom hit för att växa och ge denna grupp en chans att dela med sig och att visa omsorg. Det är dags att ”fortsätta gå vidare”. Var medvetna om att detta är er tid, mina vänner. Detta är er tid att få lysa. Det kan kännas som om ni ibland var vid ändan av ert rep, men var medvetna om att repet markerar slutet för er och ger er tid att gå tillbaka för att hjälpa andra. För att sedan återvända till denna punkt och göra ett avslut.

Vi ger er vår kärlek och välsignelse. Tack.

 

 

Lady Nada via James McConnell, November 27th

 

 

 

Övers: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...