GCR/RV Uppdatering Tisdag 29 november, 2016

”Mållinjen”

GCR/RV Uppdatering

Tisdag

29 november, 2016

”I stället för att få ett sammanbrott, fokuserar jag på att få ett genombrott.”

-Terrell Owens.


 

Aloha CC (Currency Community – Valutasällskapet)

Algoritmer /Programmeringskoder inom USN:s bankväsende återställdes vid midnatt på lördag, därefter informerades HSBC angående att de med hjälp av noggrann bokföring skulle påbörja genomförandet av Wells Fargos transaktionsersättningar.

Vi fick höra att det tar upp till 48-72 timmar innan något kan röra sig framåt (senast på tisdag kväll).

Helt klart använde man måndagskvällens faktiska klockslag för att testa den samtalsvolym som i bankerna uppstod nästföljande dag, för den amerikanska versionen av RV.

Över 25,000 samtal gjordes enbart till HSBC. Och ytterligare tusentals samtal från valutainnehavare gjordes till andra banker. Kravet var att de skulle få avslag och det visste man om långt i förväg.

När man ringde till bankerna och bad om att få göra inlösen, uppnåddes två mycket viktiga saker:

  • Man gav förtroendet till de Äldste, att en tillräcklig mängd människor fortfarande är uppmärksamma på att påbörja RV; och att vi också känslomässigt är redo att hantera deras gåva – eftersom HSBC är deras bankinstitution.
  • man utövade omedvetet existentiell påtryckning på alla övriga amerikanska banker, att snabbt gå på samma linje och leverera utan drama – speciellt Wells Fargo – eftersom en förfrågan blev rapporterad till alla banker, så att de skulle kunna förbereda sig ordentligt.

Var medvetna om att Wells Fargo drog ut på RV. Inte Joe Dunford. Inte Paul Ryan. Inte den Republikanska regeringen. Inte de Vita Hattarna. Inte de Kinesiska Äldste. Inte ”Grandfather”. Vilket innebär att amerikanarna har undanhållit denna välsignelse från andra amerikanare, kanadensare och mexikanare under hela tiden. Mänskligheten blockerade mänskligheten.

Vi uppmuntrar alla att inte växla och använda sig av Wells Fargo, om det alls är möjligt av denna specifika anledning. Skäms alla som associeras med Wells Fargos verkställande styrelse. Vi ber att er rättvisa ska bli snabb och sträng.

Vi tror också att USN:s programmerings-algoritmer kommer att vara helt och hållet återställda före tisdag midnatt och att HSBC kommer att vara redo att auktorisera RV i Nordamerika – det vill säga låt Himlens nåd äntligen flöda fritt.

Detta innebär att desamma telefoncentraler omedelbart kan öppnas och de kan då sjunga en helt annan melodi gällande era utländska valutor – bara så där!

Vi förväntar oss också att få se de nya kurserna uppsatta och att ett tillkännagivande görs gällande vår nya Jul-Valuta.

Vi förväntar oss att desamma telefoncentraler ska hålla öppet dygnet runt, tills RV på lämpligt sätt bedöms vara fullföljd.

’Dinarland’ har både välvilligt och illvilligt använts till en del av PSY-OPS (Psychological Operations) på amerikansk mark, med två olika agendor . . . båda gjorde det för att skapa en viss brådska och få sin fiende att under loppet av flera år avslöja sina strategier och positioner.

Detta var mycket hårt mot den genomsnittliga valutainnehavaren. Men vänta inte på någon ursäkt, för allting är tillåtet i kärlek och krig. Åtminstone förekommer en stor penningkärlek vid slutet av detta osynliga krig.

Det ser ut som om 1 december, 2016 var den faktiska bortre väggen för de kinesiska Äldste, som använde Tacksägelsehögtiden och helgen som en slutlig täckmantel för installationen.

Nu när HSBC står vid rodret, kommer alla amerikanska banker som inte levererar, att bli uteslutna från RV och på sikt sättas ur bruk av den återställda Republikanska regeringen.

Ett sista meddelande till det amerikanska bankväsendet kommer också här: De kinesiska Äldste är redo att eliminera hela det Förenta Staterna-baserade bankväsendet, genom att forcera ett kontraktsbrott, genomföra ett fientligt övertagande av aktieförvärvning och/eller stämningsprocesser mot illegala finansinrättningar och bedrägliga lånesystem, som alla vet att flödar vilt i vårt banksystem.

Om det blir nödvändigt, är HSBC och den amerikanska militären, tillika med den återupprättade Republikanska regeringen, beredda att behandla alla 23,7 miljoner (uppskattningsvis) återinväxlingar på Förenta Staternas militärägda fastigheter, på aktiva avdelningar och ämbeten samt/eller träningslokaler.

Om man använder sig av hela december 2016 får man fortfarande ut RV-fonderingarna till att fungera inom den amerikanska ekonomin samt stimulera den globala ekonomin under en god månad innan 2017 inleds.

Tack till er Äldste för att ni står ut med oss – de ödmjuka på jorden. Vänligen ta oss i beaktande, som har gjort oss redo för vår del under denna mycket svåra resa tillsammans. Var medvetna om att vi är vakna och redo att tjäna våra medmänniskor, varhelst de lider.

Gud är med oss.

 

“Goal Line” – GCR/RV Update – Tuesday – November 29, 2016

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...