Lady Nada via Susan Sammarco, 15 januari, 2017

Lady Nada

via Susan Sammarco

15 januari, 2017

Jag är ”Lady Nada”. Det är lite svårt att komma tillbaka hit efter att ”Obeedichya” kommer igenom. Han är av en sådan annorlunda frekvens och har ett annorlunda talmönster.

”Sananda” är här för att idag få tala med er. För att få dela med sig och vara med er på lite annorlunda sätt än vi har med vissa människor. Det är viktigt för mig att få säga att det finns de som kanaliserar min energi, talar och skriver för mig och det är allt mycket, låt oss säga, starkt. Mycket handlar om djupa saker och ting. Om en hel del detaljer.

När jag är här med er, när ”Sananda” är här med er, så befinner vi oss i en nära relation med er. Vi har en annorlunda relation och det är en som har vuxit fram från att ha varit kärlek för varandra, att ge stöd till varandra. Ni stöttar oss, likaväl som vi stöttar er. Ni är medvetna om att varenda liten sak som vi stannar till för att besöka er med, varje tillfälle vi har att få dela med oss till er om det som sker, när det sker, samt det viktigaste ni behöver få veta är att vi älskar er. Vi älskar er.

Det ligger till grund för allt. Det är inte så mycket hur saker och ting kommer att inträffa, eller när saker kommer att äga rum. Det känner varenda en av er till, att vi finns precis där med er. Vi går med er och talar med er och hjälper er längs denna väg. Vi hjälper er att stanna till för att hjälpa någon annan. Vi delar med er om vad ni kan tala om för någon annan. Dessa är de tider som nu är viktiga, för ni befinner er vid sluttampen. Ni är redo att ta ert första steg över mållinjen.

Ja, ni kommer att under en tid få gå fram och tillbaka, för ni har så många som ni ska vara behjälpliga, men tiden närmar sig nu när ni kommer att befinna er i det nya medvetandet, i den nya världen där alla delar detta med er.

Tack så mycket. Vi välsignar er. Vi innesluter er i våra hjärtan. Tack.

 

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...