Späckhuggaren via James McConnell, 15 januari

Späckhuggaren, 15 januari 2017

Via James McConnell

 

 

Jag är ”Obeedichyah”. Jag har inte varit med er på länge, känns det som. Som ni minns är jag den som står nästan 3 meter lång framför er på min svans och är svart och vit. Ja, ni känner mig som Späckhuggaren men det är bara i denna världen jag kallas så.

Det här rummet är fullt. Det är fyllt med alla de tumlare och valar som jag har tagit med mig. Kan ni känna deras energi? Kan ni känna deras kärlek?

Det här är den tid som vi lovade er för så länge sedan. Det är den här tiden vi pratade om när vi besökte er för ungefär ett år sedan. Detta är den tid ni har väntat på.

Ni har märkt att många djur på den här planeten gör val. Många djur har valt att gå vidare till den värld som ni kallar Himlen. Många hundar, katter och husdjur har lämnat sina kroppar för att välkomna er på ett sätt som är nytt för er, när ni går vidare till er nya värld.

Det här är så fantastiska tider. Många av er har upptäckt att era kostvanor har förändrats. Många av er har märkt att ert behov av kött har minskat och ni kanske till och med har slutat att äta kött. De av er som, för bara ett år sedan, ville ha vår tillåtelse för att få äta era chicken nuggets talade vi om för, att det är OK, det är inget att oroa sig över. Nu kanske de inte är så intressanta längre.

I dessa tider har vi hållit dörrarna öppna, så att era vänner i djurvärlden har kunnat gå igenom. Nu har människornas massmedvetande gått igenom dörrarna också.

Vi tillhör inte denna världen. Vi kan berätta historier om svunna tider. Vi har varit här och vakat över människor som har placerats här, som har anlänt hit och som har kommit hit. Allt detta kommer ni att få höra mer om inom en snar framtid.

Moder Jord, Gaia, ger oss sin tillåtelse att tala, och vi är glada över att vara här. Det är bara en uppdatering för er att få veta, att de saker som vi talade om för ett år sedan, nu är i gång. Alla de som har varit era husdjur, som har visat er kärlek, som har visat er vägen, är stolta över att hålla upp dörren för att visa er, bjuda in er och be er att gå igenom.

Många av oss i havens undre värld, inklusive sjöhästen, vilken ni inte hör så mycket om i era vanliga nyheter, eller hur, är alla måna om att ni höjer er vibrationsfrekvens, så att ni kan välkomnar oss med öppna armar och pratar med oss på samma sätt som ni kommer att kunna göra med så många andra, som ni väntar på att få prata med.

Det här är en spännande och underbar tid för oss alla! Denna grupp är mycket bra på att övervaka vad ni ser och vad ni tar in. Vi är glada över att få besöka er idag. Vi vet att Lady Nada kommer att tala till er härnäst, och därefter Sananda genom James.

Vi ger er vår kärlek.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

You may also like...