Sananda via James McConnell, 15 januari, 2017

Sananda

via James McConnell

15 januari, 2017

 

Detta är ”Sananda”. Det är underbart att återigen få vara med er, som alltid.

När energierna fortsätter att höjas, kan flera av er förnimma nuet. Många av er upplever alla de saker som tidigare har omtalats. Dessa energier fortsätter att stiga och ni fortsätter att stiga med dem.

Det är vad allting handlar om. Allting handlar om energi. Allting handlar om vibrationerna och de fortsätter att öka runtom hela planeten. Ja, de ökar för er Ljusarbetare. De ökar för alla. Alla kommer att få uppleva dessa energivågor som kommer exakt där man befinner sig i detta specifika ögonblick. Varhelst man befinner sig i detta specifika ögonblick, är hur man kommer att få uppleva det. Precis så som ni kan få uppleva dessa energier på ett annorlunda sätt än vad andra kan göra.

Ni som har vant er vid dessa energier; vi har ihärdigt jobbat med er. Personligen med dem i denna specifika grupp, med dem som är associerade med denna grupp. Inte enbart för dem som personligen närvarar i denna grupp, eller via telefon. Även de som får uppleva gruppen genom att lyssna eller läsa dessa ord, eller i efterhand genljuda med dessa ord, gynnas av detta.

Det förekommer en DNA-utsöndring som sker efter detta. En DNA-återkoppling som inträffar medan vi uttalar dessa ord till er. Ni kanske inte är medvetna om det, men det sker. En energihöjning. Ert DNA förändras. Er tallkottskörtel öppnas på vid gavel. Många saker kommer att pågå bakom kulisserna inom er just nu. Vi talar om vad som sker inom var och en av er.

Förändringarna är nu omvälvande inom er. Ni kan känna förnimmelser av magproblem. Detta är normalt. Ni har fått höra om dem som Uppstigningssymptom. Allt det är en del av det som behöver ske här. När ni känner av dessa symptom, luta er tillbaka och slappna av, låt allt vara och var medvetna om att detta är det som sker. Många av er kommer att få uppleva det mer och mer, men andra kommer att höjas upp i vibrationerna så mycket att de inte längre överhuvudtaget påverkar er. Ni kommer inte längre att känna av krämporna och smärtorna. Det är vad ni får uppleva som ett resultat av de energier som kommer igenom.

Javisst, en hel del energi kom igenom igår, under er 14 januari. Ni fick säkert uppleva en hel del. Många av er kunde förnimma detta och ännu fler kände inte av det. Ni undrade om det var ytterligare ett löfte som hade givits och inte hölls? Jag kan försäkra er, i egenskap av ”Sananda”, likaså hela Himlens Kompani och alla Galakter och Agarter som arbetar med er, att alla de saker som har berättats om sker nu.

Ni befinner er i processen av er egen Uppstigning, er egen individuella Uppstigning. Hela planeten har antingen Stigit Upp eller befinner sig i en ständig Uppstigningsprocess. Det som Gaia tidigare har talat om sker, man håller en plats för er Ljusarbetare. Ni är de som flyttar upp i vibrationen, ni är de som flyttar upp inom er Uppstigning. Ni upprätthåller en plats för er själva inom de högre vibrationerna. För att flytta in i de högre vibrationerna. Till och med nu kan ni fortfarande förnimma att ni befinner er inom 3D-illusionen och ibland är ni där, men ofta är ni det inte. Många gånger är ni upplyfta i er vibration och ni kan se energierna, ni kan förnimma energierna.

Många av er kan se saker som ni inte tidigare kunde se. Ni kikar genom slöjan för slöjan håller på glider undan; slöjan håller på att upplösas medan vi talar. Ni kommer att få uppleva många saker som ni tidigare inte trodde var möjliga. Ni talade tidigare om regnbågar och andra tecken i skyarna. Men jag talar nu om för er att det inte är någonting jämfört med vad ni kommer att få uppleva.

När ni tittar uppåt i skyn och ser molnen dela sig, så kan ni se hur energin kommer igenom. Ni kommer att se dessa energier komma igenom i många olika färger, regnbågar och många olika slags upplevelser. Bortom era föreställningar. När ni betraktar dessa tecken så vet ni att det är dags för ert skifte. Detta är ögonblicket för er övergång.

”Lady Nada” har sagt: ”Det är inte långtifrån”. Alla har sagt att det inte är långtifrån. Att ni befinner er i det ögonblick som är nu. I detta nu-ögonblick får ni uppleva förändringar som vid denna tidpunkt till och med är bortom era vildaste fantasier. Vi kan alla dela med er, vi kan tala om för er och vi kan förbereda er. Men ingen av oss kan förbereda er på vad som komma skall.

Ja, för vissa människor blir det gungiga tider. Vissa kommer att ha upplevelser och undrar om detta innebär jordens undergång. För dem kan det möjligtvis vara så. Många får uppleva förändringar och undrar vad som pågår? När de befinner sig där, kommer de att vända sig till er. Ni, de som har hållit på och vänjer er vid dessa energier. Ni som kan förklara och hjälpa dem förstå vad som sker. Och ändå kommer de tider då de säger: ”Åh! Du hade ju rätt hela tiden!”

Du kommer att vända dig till dem vid den tiden och du befinner dig då inte i något ego-tillstånd och säger: ”Hur kan jag hjälpa dig?” eller ”Hur kan jag stå till tjänst för dig? Jag är öppen för allt som du nu önskar förstå.”

Det blir nu ert uppdrag. Och ert uppdrag håller på att starta. Vissa av er har börjat arbeta med detta. Vissa av er håller på börjar dela med er vad som kommer från ert Högre Själv. De olika guider och mentorer som arbetar med er kommer att börja dela detta. Ni får ta emot det i era drömmar. Era drömmar blir mycket viktiga, om de inte redan har blivit det. De blir mycket tydliga. Drömmarna innehåller en hel del ”känsla” för er och ni kommer att vakna upp från drömmarna och undrar om det allt var verkligt? Eller befinner jag mig nu i ett verkligt vaket tillstånd?

Ni kommer att undra över detta, för det finns mycket lite inom skiljelinjen mellan dessa två. När drömmen blir verklig och det verkliga blir drömmen.

Nu ber jag er som Ljusarbetare, som de som går ut och delar Ljuset; jag ber er att ni ska fortsätta arbeta med Ljuset. Fortsätt höja Hjärtvibrationen när den fortsätter att öka inom er. Jag ber er att inse och vara medvetna om vilka ni är.

Det kommer att komma många fler tillkännagivanden. Ytterligare fler meddelanden som kommer att ges till er under de följande veckorna, när ni fortsätter röra er framåt med vibrationerna. Tiden är nu knapp mina vänner. Tiden är mycket knapp innan alla insikter och löften och allt detta blir verkligt för er. Vid denna tidpunkt är det dags för dem som har ögon att se med och öron att höra med. Men inom kort gäller det för alla att få se och höra.

Jag är ”Sananda”. Jag älskar er djupt. All min frid och kärlek vare med er nu.

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...