Lee Degani: The Rainbow’s Message, 19 februari 2024

 

 

Lee Degani: The Rainbow’s Message
19 februari 2024

av Lee Degani
https://connectiontohealing.org/the-rainbows-message/

Jag antar att vi alla har berättelser om regnbågar som dyker upp precis när de behövs. Det påminner mig om att aldrig ge upp hoppet, att hålla fast vid mina drömmar. Att vi inte är ensamma.

Det finns en tid som jag aldrig kommer att glömma. Kvinnan är nu i 30-årsåldern. Då var hon tonårsvolontär i min hebreiska skola, lärarassistent. Men den dagen kunde hon knappt fungera. En ung man, hennes bästa vän, hade begått självmord. Min man, en rabbin, hade blivit kallad tidigt på morgonen för att gå till familjen för att ge stöd. Nej, hans jobb är inte alltid lätt.

Jag visste att tjejen hade kommit till skolan den dagen eftersom hon också behövde stöd. Och så jag lyssnade och bad om helande när vi kopplade hjärta till hjärta.

Jag gick sedan ut eftersom barnen skulle komma. Det regnade lätt men bara där vi var. Detta kan hända i södra Florida att det regnar på ena sidan av gatan och inte på en annan. Men så sprang jag in igen för att hämta flickan. Det var en dubbel regnbåge som hade bildats men den låg bara över vår skolbyggnad! Jag visste att meddelandet var till henne att hennes vän var okej i Ljuset, att hon fick helande för sitt krossade hjärta.

Här är ett meddelande från Regnbågen. Hoppas du älskar det lika mycket som jag gör!

The Rainbow’s Message kanaliserat av Lee Degani:

”Jag är Regnbågsfen. Det är vad du kanske känner mig som. Jag har också ett namn. Jag har faktiskt många namn eftersom jag har många färger. Jag ger dig frid, jag ger dig känslan av att veta att allt är bra, att allt är sammanflätat och precis som det ska vara, att du kan gå uppför stegen, du kan gå ner, det spelar ingen roll.

Det viktiga är känslan du har, känslorna du släpper taget om. All kontroll som har försökt kontrollera dig är du nu herre över och du släpper också. Att du släpper allt, det är vad jag ger dig. Jag ger frihet, jag ger frihet bara för att vara.

Följ med mig in i den stjärnklara, stjärnklara himlen. Ja, det är natt här, det är alltid natt här, men det finns alltid stjärnor som glittrar. Kan du se hur vackra de är? Kan du se hur dessa stjärnor glittrar? Det är det som finns inom dig. Det är vad som finns inom var och en av er. Och jag kan gå ännu längre genom att säga, det är den du är. Du är gnistrar av ljus, och hur du lyser och lyser och ger till andra, hur du påverkar andra. För oss alla, för er alla, berör du oss med detta.

Du tror alltid att vi är de höga, att vi är över dig, att vi är de som du behöver efterlikna. Men nej, mina älskade, det är ni som vi vill efterlikna. Att ha ett sådant mod, att gå ner djupt, djupt i den tredje dimensionen och att kunna göra det ni gör. Vi hedrar dig och vi hedrar dig genom att sända dig vårt ljus också. Öppna bara upp och känn på oss.

Var och en av oss har vår egen själsignatur, vårt eget ljus och det är samma sak som du. Ja, det är sant att alla svar finns inom dig eftersom din själs signatur, ditt ljus, vet vart den ska gå, var den ska hitta vad den behöver. Du kommer att se mig när du ser en färg, när du ser en regnbåge. Det är jag, du kan alltid ansluta till mig. Alla vi älskar dig, alla är vi ett. Farväl.”

Har du fått regnbågar att dyka upp precis när det behövs? Jag vill gärna höra om det!

Kärlek, Lee

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *