Nijel via Galaxygirl, 13 februari, 2024

 

Nijel via Galaxygirl

13 februari 2024

 

(Jag ser ett vintrigt underland fyllt av snödrivor, isiga bergstoppar och istäckta dammar där varelser åker skridskor en bit bort. Dessa varelser är täckta av vitt långt hår, de har ljusblå ögon och enorma munnar med stora avrundade tänder. Framför mig står en varelse, ungefär 150 cm lång, med blå läppar, blå ögon och lång vit päls. Han ler och skrapar med foten i snön, han tittar ner och upp på mig och ner igen på snön, leende.)

Välkommen till min snövärld. Jag är Nijel. Vår planet är mycket svalare än er. Vår snö är mycket lyckligare och ljusare. Våra snöflingor är levande och sjunger Moderns sång. Vi fångar snöflingorna på våra stora rosa tungor och de smakar som solsken för oss. Vi har solenergin i vattnet från den snö som kommer ner. Vi får energin från ljuset i varje snökristall och det hjälper oss att känna förbindelsen till Alltet, eftersom vi också är gjorda av vatten, precis som ni, mänskliga vänner.

Jag är Nijel. Jag är ungefär 8 år gammal. Jag älskar att springa och hoppa i snön. Jag älskar att åka nedför de höga bergen och lösa ut fallskärmen med mina vänner precis före kraschen. Vi är många. Jag har en stor familj. Denna tittade in i min värld och jag kliver in i hennes en stund. Det är både ljust och mörkt i er värld. Där finns så mycket smärta, ändå känner jag en annan sorts glädje. Er glädje är starkare därför att ni känt djupet i smärtan. Detta är annorlunda än det jag förstår och upplever.

Ni undrar ofta varför andra inte kommer till er värld. Det beror på att de är här. Vi är alla sammanbundna. Vi är alla ett medvetande av ljus. Min familj är er familj men i annan form. Vissa av er kan vara mina bröder och systrar på denna sfär och i mänsklig kropp i er sfär. De är sammankopplade som trådar i spindelväv, och varje lång tråd är ett annat universum. Meditation sammankopplar trådarna till centrumet i ert nät, varifrån ni kom, där ni startade. (Han visar mig en söt blå spindel som inte är skrämmande, jag tycker inte alls om spindlar, men denna blå spindel är vänlig och vinkar, hon visar mig hur hon, likt en människa som stickar en tröja, stickar sitt nät mycket noggrant. Det är vackert).

Era liv är vackra. Era glädjefyllda lyckliga minnen binds ihop, alla sammankopplade. Era minnen är också som detta, och mer kommer att bli ihågkommet. Det är svårt att inte minnas. Jag minns en del men jag tycker om att leka här med mina vänner och min familj. Vi laddar om här emellan liven, i dessa luddiga former där lek och avslappning är normen.

Jag Nijel tycker om min form. Jag är snabb och fri. Jag smälter in i snön, så kurra-gömma är mycket roligt tillsammans med mina vänner. Jag har många vänner här, för vi kan läsa varandras tankar och vi tycker alla om att vara tillsammans. Detta är vad ni kallar kollektivt medvetande. Vi tycker alla om att göra varandra lyckliga. Det finns ett mänskligt kollektivt medvetande som blivit förvrängt, och jag ser en del AI i det som håller på att avlägsnas.

Jag är glad över att kunna se in i er värld. Är ni glada över att se in i min? Gör det ert liv bättre, att ni vet att ni är mer än detta? I våra andra liv är vi i många former, i många världar. Detta gör mig lycklig, för jag vet att jag efter den stora upplevelsen i den här världen kommer jag att få ytterligare en. Det gör mig inte för ledsen när någon lämnar denna sfär, för jag vet att jag kommer att träffa dem igen. Detta är själsfamilj. Vi upplever olika världar tillsammans. Ni är högst sannolikt tillsammans med er själsfamilj på den mycket tuffa inkarnation ni nu går genom. Det är ingen lätt tid för er. Det är inte bubbelgum och slickepinnar, utan mer som lerkakor och minnen, jag vet. Jag har aldrig sett en lerkaka, smakar de bra? (Nej, det gör de inte, Nijel. Vad äter du?) Vi äter snöblommorna som växer på bergssidorna. De är söta som er honung, för de innehåller solens energi. De gula är mina favoriter och de är lätta att hitta, eftersom mycket är väldigt vitt här.

(Nijel, har du ett budskap till oss idag?) Var glada. Saker kommer att bli bättre. Jag har sett Nya Gaia, och vi kommer på besök. Vi planerar att besöka de snöigare delarna för att leka och plantera snöblommor för er glädje och vår. Nya Gaia kommer att vara en laginsats, en vacker plats att beskåda. Jag tycker om att resa. Vi har många portaler här. (Han visar mig hur de använder portaler för att enkelt resa och det syns små blixtar av vita kroppar som går från portal till portal, och det är mycket aktivitet på deras snöiga ytvärld. Det är roligt att resa. Vi använder inte bara våra ben som ni gör, eller era stora illaluktande maskiner. Dessa ser ut som om de brukade vara roliga, men inte är det längre. Det är roligare att använda sin kropp till rörelse, och portaler för överraskningsattacker, för att röra sig snabbare och se fler platser.

(Nijel, varför kom du genom idag?) Alla tittar på er, tittar på Gaia i hennes transformation. Vi transformerar inte så mycket här. Vi föds lyckliga och vi lämnar lyckliga. Gaia var mycket sorgsen, och hon har blivit sårad, men hon läker sig nu. Ni som bor där har blivit sårade, men ni läks också, och detta hjälper henne att läkas. Jag ser er alla som sammanbundna och om människor kunde se denna förbindelse skulle deras liv vara mer uthärdliga och mycket roligare.

(Jag ser rymd vecklas ihop för att skapa snabbare resande, och att världar som detta egentligen bara är en liten bit borta, när man kan vika ihop rymdtid och skapa en portal. De är mästare på detta.) Vi reser på det viset därför att det är roligt! Portalen stänger, jag måste gå nu. Hejdå!

  • Galaxygirl

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *