Ljusarbetarmöten i april/maj 2019

 

MALMÖ

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

STOCKHOLM

HUDIKSVALL

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

President Trump har nu friats från misstanke om samarbete med Ryssland i avsikt att påverka valet i USA i och med att Robert Mueller har avslutat sin utredning. Detta behövdes ske innan allt insamlat bevismaterial i andra frågor läggs fram mot kabalen eller ”deep state” som Trump kallar kabalen. Detta för att förhindra att Trump skulle bli anklagad för inblandning och påverkan av Mueller utredning om ”Russian Collusion”. Med andra ord är vägen öppen för offentlighetsgörande (DECLAS) av en stor mängd material som kommer att chockera inte bara USA utan hela världen.

Detta kommer att leda till ett politiskt kaos och kanske ekonomiskt kaos, vilket är nödvändigt för att ta ned den Amerikanska Centralbanken och genomföra RV. Även om vi inte vet när RV kommer att genomföras – ingen vet – så vet vi i alla fall att vi är på rätt väg och att den kommer. Som jag nämnde tidigare kommer RV att leda till  GCR, NESARA/GESARA. Detta innebär i sin tur en öppning till vårt nya Galaktiska Samhälle. 

Jag kommer att expandera på detta och ge en uppdatering vid de olika mötena runt om i landet i april och maj, se nedan. Jag kommer också att svara på frågor särskilt för de som kanske inte har kommit på tidigare möten och är lite osäkra på vad det handlar om. 

Vi Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikael svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna.

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom ned för att genomföra. 

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna uthärda bemötandet vi möts med från våra kära vänner och familj. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och kanaliseringar under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 29 april, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Camilla Nilsson leder live meditation och ger en kanalisering

Christina Santesson leder live meditation och ger en kanalisering

Ann Dahlberg ger en kanalisering och leder meditation.

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

JÖNKÖPING: 1 maj, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering och meditation: Börge Höglund

Plats: Kulturhuset Jönköping – Rum Insikt

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

GÖTEBORG: 2 maj, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Meditation: Jennyli Gustavsson

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

STOCKHOLM: 4 maj, 2019

Tid: 10.00 – 17.00

Meditation: Alyssia Rydin

Meditation och kanalisering: Jennyli Gustavsson

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Ropsten. Bakre uppgång mot Hjorthagen

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

 

HUDIKSVALL: 5 maj, 2019

Tid: 14.00 – 18.00

Meditation och kanalisering: Camilla Nilsson

Plats: Hudiksvall – Norra Kyrkogatan 9

Måltider: Enkelt kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte i vilken stad ni kommer till och vilket blir ert betalningsätt. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO, och HUD.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för mer än 6 månader.

 

Du gillar kanske också...