Sananda via Kerstin Sisilla, 25 mars 2019

Sananda via Kerstin Sisilla 25 mars 2019

Jag är Sananda. Älskade Vänner på jorden. Minns att det endast finns kärlek och ljus. Allt annat är en illusion, skapad av dig själv, av ditt ego. Släpp allt gammalt, släpp kontrollen för det finns inget som du behöver ha kontroll över. Dina tankar behöver inte kontrollera din omgivning.

Kvinnan som tar emot detta budskap från mig talade just med talgoxen. HA TILLIT sade talgoxen till henne och hon förstod. För ett par dagar sedan släppte hon (äntligen) kontrollen över familjens ekonomi som hon trodde låg på hennes lott. Efter ett praktgräl med sin älskade man om denna petitess insåg hon, efter en lång natt, att läxan hon skulle lära var att SLÄPPA KONTROLLEN OCH HA TILLIT.

Det är hög tid mina vänner att VÅGA släppa kontrollen. Sluta vara slav under ditt ego och din hjärna. Stig in i ditt hjärta i tillit om att där finns allt du behöver. När du, i allt, lyssnar på ditt hjärta och din intuition fattas dig ingenting. Frid och stillhet kan vara ovant för dig, kanske upplever du en känsla av att befinna dig i ett vacuum eller en tomhet när du slutar lyssna på dina fladdrande tankar. Försök att njuta av stillheten, känn kärleken från oss alla vänner som finns där. Känner du ångest eller rädsla be då om min hand, min broder Sanat Kumaras hand eller kanske passar Ärkeängel Mikaels svärd bättre i den stunden? Du bestämmer vem du vill ha hjälp av, du ber om hjälpen och du får den. För denna resa gör vi alla tillsammans, ni på jorden och vi som finns mycket nära er.

Genom att känna tillit och kärlek till allt så ofta som möjligt övar ni er förmåga att vara i hjärtat och njuta av stunden. Det finns ingenting annat än NU vet ni, och sedan ett NYTT NU. Genom att vara i ert hjärta NU så hjälper ni även andra i DETTA NU. Nu tog ”hennes” skrivpapper slut, här ute i skogen. Njut av solen och naturen Vänner.

Er följare och vän som alltid finns hos er Alla. Med kärlek, Sananda.

Du gillar kanske också...