LJUSARBETARMÖTEN i MARS och APRIL, 2022

 

 

GÖTEBORG

JÖNKÖPING

MALMÖ

STENUNGSUND

STOCKHOLM

HUDIKSVALL

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Nu kan vi återigen starta våra möten i Sverige för Ljusarbetare och andra vakna eller snart vakna personer. Covid går mot sitt slut. Den globala kabalen kan dock säkert hitta på mer hinder så vi får skynda på och ta tillfället i akt. Vi har nu ett program för mars och början av april, se nedan. 

Ett globalt uppvaknande är nu på gång. Vi är inne i ett kaos och i detta kaos vaknar folk upp mer och mer och ser vad ”våra” makthavare är kapabla till då det gäller att skada människor och samhällen. Kaoset kommer att fortsätta och människor kommer att leta efter en förståelse av vad som pågår och vad som vi kan vänta oss.

Vi på St-germain.se är lyckligt lottade i och med att vi under en längre tid har blivit vägledda från högre andlig instans och fått en unik förståelse av vad som pågår i den fysiska världen så väl som den andliga.  Många har under de senaste åren tvingats till eftertänksamhet och det har lätt till högre vibrationer – dvs ljusvibrationer av  kärlek. Dessa vibrationsförhöjningar och framförandet av sanningar är vårt vapen mot de onda krafterna som under en mycket lång tid har sökt att förtrycka mänskligheten. Nu vaknar dock mänskligheten upp. Detta leder till en Ny Verklighet baserad på Kärlek, Frihet och Orädsla. 

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare och alla andra som håller på att vakna upp för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikaels svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot Uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom till Jorden för att genomföra. 

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna hantera bemötandet vi möts med från kära vänner och familj som fortfarande lever i illusionen eller overkligheten som vi också kallar det.  Att träffas stärker ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och live kanaliseringar från högre krafter under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

GÖTEBORG: 27 mars, 2022

Tid: 15.00 till 20.00

Meditation och Kanalisering: Ann Dahlberg

Plats: Lövslingan 2, Angered

Transport: 45 min med spårvagn och buss från Centralstationen

 

 

JÖNKÖPING: 2 april, 2022

Tid: 13.30 till 17.30

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Kulturhuset Jönköping – Sal Insikt

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

MALMÖ: 3 april, 2020

Tid: 13.30 till 17.30

Camilla Nilsson gör en kanalisering och leder en meditation

Plats: Folkets Hus (F-Salen) Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

STENUNGSUND extra insatt: 5 april, 2022

Tid: 19.00

Plats: Kullens Gårdscafe, Strandnorum 401, Stenungsund

 

 

STOCKHOLM: 9 april, 2020

Tid: 16.00 – 18.00:

Förtäring; Vi umgås och diskuterar på Hermans Vegetariska Restaurang

Plats: Hälsans Hus – Fjällgatan 23 B, 11628 Stockholm

Tid: 18.00 – 22.00:

Meditation och Kanalisering: Berit Mårtenson

Plats: Hälsans Hus – Sal Terrassen – Fjällgatan 23 B, 11628 Stockholm

Transport: Tunnelbana och buss på Södermalm

 

 

HUDIKSVALL: 10 april, 2022

Tid: 14.00 – 18.00

Meditation och kanalisering: Ann Dahberg

Plats: Hudiksvall –  Forsa, Forsavägen 14

Måltider: Kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt HUR ni vill betala. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker via (psb@baverstam.com) För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då ni meddelar HUR ni betalar så ange om ni behöver information om bankbetalningar eller om ni kanske redan har det. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO och HUD.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

Du gillar kanske också...