Välkomna till Ljusarbetarmöten i augusti, 2019

 

UMEÅ

MALMÖ

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

STOCKHOLM

HUDIKSVALL

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Nu är det dags igen för en ny uppsättning av möten i Sverige. Denna gång har vi lagt till Umeå, då många i norra Sverige inte tidigare har haft möjligheten att komma. 

Vår resa går framåt. Vi utvecklas i det inre och många av er har säkerligen uppstigningssymptom av olika slag. Ibland kan det vara svårt att se skillnad på desamma och tro att man lider av någon sjukdom. För att inte springa till doktorn i onödan tar vi upp och diskuterar olika uppstigningssymptom vid våra möten och ni kan förhoppningsvis upphöra att oroa er för hälsan.

Den politiska utvecklingen fortsätter, dock kanske inte så fort som en del av oss skulle vilja. Brexit från i våras har skjutits upp till hösten. Avslöjandena i USA har inte kommit fram såsom många hade förväntat sig. Det betyder inte att det inte kommer att ske. Innan den stora ”släggan” tas fram vill alliansen att så många som möjligt i USA och världen skall förstå vad kabalen håller på med. Det blir då mindre oroligt när chocken kommer. Vi kommer att fortsätta att diskutera detaljer om politiska utvecklingar. 

En sen utveckling är arresteringen av Jeffrey Epstein (pedofil) in New York. Detta kan var början på stora avslöjanden och bli det första slaget med ”släggan” mot kabalen. 

Jag kommer att expandera på detta och ge en uppdatering vid de olika mötena runt om i landet i augusti, se nedan. Jag kommer också att svara på frågor särskilt för de som kanske inte har kommit på tidigare möten och är lite osäkra på vad det handlar om. Jag kommer som vanligt att påminna om Gudsplan och vilka vi är som själar och vår roll i Gudsplan. 

Vi Ljusbärare, Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikael svärd skära bort lögnerna och föra fram sanningarna. 

I denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss och som vi kom ned för att genomföra. 

Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna uthärda bemötandet vi möts med från kära vänner och familj. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Vi har som vanligt ett fint program med meditationer och kanaliseringar under mötena.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 12 augusti, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Camilla Nilsson leder live meditation och ger en kanalisering

Jennyli Gustavson leder en guidad meditation

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

JÖNKÖPING: 13 augusti, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Plats: Kulturhuset Jönköping – Rum Insikt

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

GÖTEBORG: 14 augusti, 2019

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering och meditation: Ann Dahlberg

Meditation: Jennyli Gustavsson

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

STOCKHOLM: 17 augusti, 2019

Tid: 10.30 – 17.30

Meditation och Kanalisering: Ann Dahlberg

Plats: Hälsa Utan gränser, Idungatan 14, 11345 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Odenplan, plus 5-10 min promenad

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

 

HUDIKSVALL: 18 augusti, 2019

Tid: 13.00 – 17.00

Meditation och kanalisering: Camilla Nilsson

Plats: Hudiksvall – Norra Kyrkogatan 9

Måltider: Enkelt kaffe och smörgås finns att köpa

 

 

UMEÅ : 19 augusti, 2019

Tid: 18.00 – 22.00

Guidad mediation: Jennyli Gustavsson

Plats: Kulturhuset Klossen – Studiefrämjandet

Ekonomistråket 6, 90730 Umeå

Transport: Buss nr 8 från Vasaplan (Centralstation) till hållplats Ålidhems centrum

Måltider: Ber att få återkomma om detta….

 

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte och vilken stad ni kommer till, samt vilket blir ert betalningsätt. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, STO, HUD och UME.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte för längre tid än 6 månader.

Du gillar kanske också...