Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 februari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 februari 2022

 

Ta Emot och Arbeta med 22-2-22-energierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se hur många människor som är exalterade över energierna den 22 februari 2022, och vi vill att ni alla ska veta att ni får använda dem till det ni är mest intresserade av. Vi berättade om dessa energier och vad de kan gör för er, men vi vill också att ni ska veta att ni får sätta era intentioner för hur ni ska arbeta med energierna och vad ni vill att de ska göra för er och era medmänniskor. Vi kommer att ge er några instruktioner om hur ni bättre kan ta emot dem just nu.

När ni sitter för att ta emot dessa vackra energier, gör det med slutna ögon och handflatorna vända uppåt. Gör er själva så avslappnad och bekväm som ni kan vara, och föreställ er gyllene vitt ljus som kommer ner från himlen över er. Känn energierna komma in genom hjässan på ert huvud och falla rakt ner i era händer. Känn efter dessa underbara energier runt omkring er, och när ni känner hur de går genom er kropp, känn hur energierna rör sig hela vägen ner till era fötter.

När ni känner att ni har öppnat upp och tagit emot energierna från den 22 februari 2022, inse att ni då kan rikta dem mot er favoritsak, mot den aspekt av livet på Jorden som är mest i behov av förändring ur ert perspektiv. Skicka energierna från era hjärtcentra till vad ni än skulle vilja se förändrat i er värld idag, och vet att många andra ljusarbetare runt om i världen gör detsamma. Ni arbetar alltid som ett team, och de av er som är där för att göra skillnad vet vem ni är och vet när det är en mycket kraftfull dag att göra dessa förändringar.

Nu kan ni också använda dessa energier för att göra förändringar i ert personliga liv, och när ni väl har laddat ner dem, kan ni fokusera på de förändringar ni skulle vilja se i vad ni än känner i ert liv som skulle kunna behöva lite energi boost. Ni kan fokusera på att lägga till det ni vill lägga till i ert liv och subtrahera från ert liv vad ni skulle vilja ta bort. Ni kan lita på att dessa energier gärna arbetar med er i skapandet av er verklighet.

Och som uppvaknade själar vet ni att ni får arbeta med energierna som ligger över er för att skapa er verklighet när som helst, men ni vet också att det finns tillfällen då det är mer ändamålsenligt att fokusera, känna och styra energier till en särskild plats i era liv och i världen. Detta är en av de gångerna, men tidpunkten är inte begränsad till dagen den 22 februari. Dessa energier kommer att vara över er, och ni kan arbeta med dem fram till vårdagjämningen. Vårdagjämningsenergierna kommer att börja komma in någon gång i mars, och då kommer ni att ha de energierna som stödjer er också. Om ni inte gör den process som vi har beskrivit här den 22 februari, oroa er inte. Känn inte att ni har missat något. Energierna går ingenstans, och de kommer att fortsätta att komma in även efter midnattsslaget på era klockor.

Ni är vackra medskapare, och ni arbetar med alla energier som ni har över er, och idag är en väldigt bra dag att känna det och bekräfta det, men så är det varje dag. Och så, vi föreslår att ni fortsätter att använda processen som vi har gett er för att ta emot och skapa och leva lyckliga i alla era dagar där på jorden. Det är meningen att ni ska skapa, och det är meningen att ni ska ta emot, och när ni gör båda är ni verkligen i flödet och det är ett härligt sätt att leva era liv där på jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...