Ljusarbetarmöten i november, 15 oktober, 2018

 

MALMÖ

JÖNKÖPING

GÖTEBORG

STOCKHOLM

RÄTTVIK

DELSBO

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

Nu har vi kommit till hösten 2018 i vår resa. Vi har nyligen genomfört de första möten på USAs Östkust med framgång, vilket jag kan berätta mer om vid mötena i Sverige. Planerna faller nu på plats för vår nästa uppsättning av möten under andra halvan av november, se detaljer nedan. 

Många av oss väntar på RVn’s införande delvis på grund av fonderna, men kanske framförallt därför att det är början på starten av vårt galaktiska samhälle. Det förefaller som att allt tekniskt med RV är på plats, men det är inte detta som förskjuter starten. Det hänger mycket ihop med den politiska utvecklingen runt om i världen och i USA. Oavsett vad vi tycker om Donald Trump så är han den general som leder kriget. Han har rätt erfarenhet för detta krig och får fullt stöd från den amerikanska militären, då detta är en militär operation. Jag har börjat att jämföra Trump med Winston Churchill och liksom Churchill kommer han att avgå när kriget är över och Ljuset har segrat. Som en del av krigsföringen kommer avslöjanden och arresteringar i en välplanerad takt. Att Brent Kavanaugh blev invald var nödvändigt och en seger för ljuset. Trump behöver också ett gott valresultat i mellan-valet i USA den 6 november.  Jag ger mer detaljer vid våra möten. 

Det kommer att bli ett visst kaos i världen, men inte mer än vad vi kan klara av. RVn kommer att införas under detta kaos vid rätt tillfälle. Vi är de personer som skall hjälpa våra medmänniskor att första vad som pågår och lugna ned dem i deras oro då de inte förstår vad som pågår. Att då ha fonder till vårt förfogande kommer att hjälpa. 

Vi på St-Germain.se har inte längre tid att täcka alla dessa utvecklingar i skrift och översatta till svenska. Dels har vi inte resurser och dels är mycket av informationen via youtube videos. Jag följer dock detta mycket nära och ger en synopsis av utvecklingarna och en analys vid våra möten. För er som inte har kommit på något möte under en viss tid finns mycket ny information.

Vi ber till Gud för President Trump att han får fortsätta att rensa ut i träsket i Washington och indirekt i andra delar av världen, samt att arresteringarna snart kan påbörjas. I samband med detta kommer RV att införas och förmodligen också ett kraftigt fall på världens börser och fastighetsmarknader, vilket berövar kabalen dess återstående tillgångar. Som ni vet är RV det första steget mot avslöjanden. Detta följs av GCR och införandet av NESARA/GESARA, och vidare mot ett Galaktiskt samhälle.

Vi Ljusarbetare och Ljuskrigare för kampen vidare. Att vara Ljuskrigare innebär att bära Ljuset högt och i linje med Ärkeängel Mikaels svärd som skär bort lögnerna och för fram sanningarna.

In denna process måste vi hålla i tankarna att vi kollektivt går mot uppstigning. Då vi håller eller höjer våra vibrationer trots all negativitet vi bombarderas med så är detta arbetet som krävs av oss. Vi samlas också inte minst för att meditera och träffa likasinnade. Vi behöver detta, de flesta av oss, för att kunna uthärda bemötandet vi möts med från våra kära vänner och familj. Att träffas stärker också ljusenergierna, oss själva och hela det jordliga kollektivet.

Våra trogna kanaler Ann Dahlberg och Jeanette Svärdby förmedlar vid mötena i november det unika perspektivet från Mästarna på ett högst själsgenomträngande och engagerande sätt.

Välkomna,

Per Staffan

 

 

MALMÖ: 19 november, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Camilla Nilsson leder meditation och ger en kanalisering

Ann Dahlberg ger en kanalisering via Skype

Plats: Linnégatan 61, 216 14 Limhamn

Transport: Buss #4 från Centralstation

 

 

JÖNKÖPING: 20 november, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering: Ann Dahlberg medverkar vid mötet

Meditation och själssång: Ann Dahlberg

Plats: Kulturhuset Jönköping – Sammanträdesrummet

Svavelsticksgränd 7-9, 553 15 Jönköping

Transport: 5 minuters promenad från Järnvägsstation

 

 

GÖTEBORG: 21 november, 2018

Tid: 18.00 till 22.00

Kanalisering: Ann Dahlberg medverkar vid mötet

Meditation: Jennyli Gustavsson

Plats: Folkets Hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa

Transport: Buss från Hjalmar Brantingsplatsen

 

 

STOCKHOLM: 24 november, 2018

Tid: 10.00 – 17.00

Jeanette Svärdby kanaliserar Mästarna via Skype

Urban Nilsson leder en Buddhistisk meditation

Plats: Folkkulturcentrum, Artemisgatan 19, 115 42 Stockholm

Transport: Tunnelbana till Ropsten. Bakre uppgång mot Hjorthagen

Förtäring: Lunch caféer finns i närheten

 

 

RÄTTVIK: 25 november

Tid: 15.00 – 19.00

Jeanette Svärdby kanaliserar Mästarna via Skype

Ulla Ollas leder en meditation

Plats: Vikarbyns Bystuga

Transport: Bil och buss från Rättvik

Måltider: Vi planerar äta middag tillsammans efter mötet för de som vill

(kostnad för middagen ingår ej i inträdesavgiften)

 

 

DELSBO: 26 november, 2018

Tid: 18.00 – 22.00

Jeanette Svärdby kanaliserar Mästarna via Skype

Plats: Nya Konditoriet, Storgatan 14, Delsbo

 

 

 

Skicka mail till Per Staffan (per8208@yahoo.com) och ange vilket möte. En plats är inte garanterad förrän betalningen är gjord. Vi behöver att personen som kommer anmäler sig själv via ett mejl. Vi accepterar inte anmälan av kompisar. De behöver själva göra en anmälan via mejl.

 

BETALNINGSINFORMATION:

Vi föredrar en betalning via Paypal och ger en rabatt för detta. Här är priserna för de olika mötena som varier enligt betalningssätt. Priserna gäller för samtliga möten:

Paypal: 300 kr (minst en vecka innan mötet)

Banköverföring: 350 kr (minst en vecka innan mötet)

Kontant betalning vid dörren: 400 kr

Alla betalningar senare än en vecka innan mötet: 400 kr

Betalningar via Paypal sker till Perstaffan@yahoo.com. För information om bankbetalningar skriv till Per Staffan. Då bankbetalningar görs måste ett meddelande lämnas så att vi kan identifiera den som betalar. Vi behöver förnamnet och en förkortning av namnet på staden: GÖT, MAL, JÖN, RÄT, STO, och DEL.

Vi har en policy då det gäller de som har betalat men inte kunde komma av olika anledningar. Betalningen som är gjord blir då giltig för nästa möte i samma stad, dock inte mer än 6 månader.

 

 

Du gillar kanske också...