Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2018

Per Staffan 15 oktober 2018

Er Situation håller på att Förbättras ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att situationen på jorden på Jorden har blivit mycket bättre än för några månader sedan. Vi ser att de energier ni fått har utnyttjats, och vi har märkt att det finns mycket färre incidenter för individer som faller ner i en grop av förtvivlan.

Nu har många av er som mottar detta budskap redan upplevt själens mörka natt eller nätter, och ni har stigit upp från dessa erfarenheter som glänsande och nya. Det som vi har märkt är att den genomsnittliga personen på planeten Jorden drar nytta av energierna, även om den personen fortfarande sover.

Så ni tar emot det stöd som ni har fått och sätter det i god användning. Ni, som är markpersonalen för varelser som oss, blir mycket smartare av de sätt som ni kan hjälpa era medmänniskor. Ni erkänner att det finns fler sätt att vara till tjänst än att vidta fysiska åtgärder. Och så, det är kombinationen av det arbete ni har gjort och de energier som vi har skickat som är ansvariga för minskningen av behovet hos individer att gå ner i en mörk, mörk plats.

Vi kan också känna att det arbete som Jorden har gjort på er alla har en djupgående effekt. Ni känner igen Jorden som medskapare mer och mer, och de unga som kommer in är mindre benägna att känna sig fristående från Jorden, även med alla elektroniska anordningar.

Så situationen där är bra och blir bättre hela tiden. Vad ni kan förvänta er som ett resultat av dessa förbättringsområden är mer kontakt, mer kontakt med icke-fysiska varelser, fysiska utomjordingar och mer kontakt med de inre Jordvarelser som vi nämnde nyligen.

Ni går in i en tid där det finns så mycket mer medvetenhet, och där det kommer att finnas så många fler uppväckta själar med er för att lätta belastningen på markpersonalen och när ni känner igen det och verkligen kan känna det i era ben, kommer ni att ta mer tid för att njuta av resten av denna resa till femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ansluta oss till er. ”

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...