Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 14 oktober, 2018

Ärkeängel Gabriel

via Shanta Gabriel

14 oktober, 2018

”Att släppa taget om Rädsla är ett litet pris att betala för Extasen att helt och hållet Sammansmälta med det Gudomliga”

Kära Du!

När du väl har kommit fram till tidpunkten för att fatta ett beslut, så önskar du fatta rätt beslut. Du vet att det som du beslutar dig för kommer att fortgå och du bekymrar dig över, samt till och med känner fruktan gällande alla ”tänk om…” Det enda sätt på vilket du verkligen kan fatta beslut, vilka på bästa sätt kommer att tjäna dig nu och i din framtid, är att du kommer fram till en plats av frid och lugn inombords. Och det innebär att vara i harmoni med ditt Högre Själv.

Det är utifrån denna plats som du kommer att fatta beslut som är för det högsta goda för samtliga inblandade. När du tar in rädsla i din beslutsprocess, begränsar det dig genom att det förhindrar ett fullständigt utvidgande av det Gudomliga Sinnet att få verka inom ditt medvetna sinne. Det är sammanslagningen med Gud som gör det möjligt för dig att känna dig tillräckligt fri, hel och öppen för att kunna ta emot det som är rätt och sant för ditt liv just nu.

Det spelar ingen roll hur svårt det är, det är mycket viktigt att du lär dig släppa taget om den rädsla som förminskar ditt tänkande och dina handlingar. Där du lägger din uppmärksamhet, dit flödar energin. När du fokuserar på rädslorna, problemen och alla ”tänk om…” i ditt framtida liv, så förstorar denna energi upp ditt skrämda tillstånd. Det blir ännu kraftfullare och kan till och med ta över din värld – ifall du låter det göra det. Lägg i stället din energi på att skapa den där underbara tillvaron som tjänar dig bäst.

Det första steget att göra detta är att ta djupa andetag och i ditt hjärta vara medveten om att du just nu och i varje ögonblick av ditt liv blir gudomligt vägledd. Bön hjälper också till att justera din attityd och att öppna upp dig själv för sanningen. Du kan säga: ”Jag överlämnar denna rädsla till Gud och jag låter Det Gudomliga Sinnet verka i alla mina beslut.” Fastän du fortfarande har känslan av rädsla i maggropen, så får den enkla övningen med bönen för att släppa taget dig på väg till att handla och tänka på rätt sätt, vilket kommer att öppna upp dig för ditt högsta goda. Men det tar en liten tid för den fysiska kroppen att komma ikapp de mentala processerna, så det är viktigt att du ger dig själv tillräckligt med tid för att komma till en punkt av avslappning och utvidgande innan du faktiskt fattar dina beslut.

Övning:

Ta flera avslappnande, balanserade andetag. När du sitter i detta fridfulla ögonblick, låt din utandningsluft falla tungt som en sten, ner nedanom dina fötter, till Jordens djup. Detta avleder den hektiska energin från ditt sinne och ger dig en större klarhet.

När du andas in, se dig själv utvidgas med Guds rena ljus. Se att det rensar ditt sinne och lugnar ditt hjärta när du förenar dig med din gudomliga natur. Ersätt nu de skrämmande tankar som i hög grad genomsyrar ditt världsliga medvetande med bilder om vad du verkligen önskar dig i ditt personliga och professionella liv – bilder av strålande hälsa, harmoni i relationer, ett överflödigt pengaflöde, frid i ditt eget hjärta. Låt dessa bilder gällande ditt högre goda genomsyra din gestalt. Tacka sedan för att du får ta emot dem i ditt liv.

På grund av att du har fått lära dig att bli skrämd och att oroa dig, fastän det inte är produktivt, så krävs det övning för att släppa taget om rädslan och att sammansmälta med din sanna gudomliga natur. Änglarna finns här för att hjälpa dig att göra det, de omsluter dig med sina vingar av rent ljus och de guidar dig på vägen till ett fridfullt liv.

Be därför om det, så ska du få ta emot. Tillåt dig själv vara öppen för det Gudomliga Goda inom alla ting och var mottaglig för all skönhet och sanning inombords och runtomkring dig, så att detta goda kan börja manifesteras och arbeta sig fram alltigenom din värld. Om det är Universums överflöd som du önskar dig i ditt liv, så är allt du behöver göra att släppa taget om den fruktan som begränsar dig och att tillåta Guds nåd arbeta för dig. När allt kommer omkring:

Att släppa taget om Rädsla är ett litet pris att betala

för Extasen att helt och hållet Sammansmälta med det Gudomliga.

 

 

Shanta Gabriel for
Archangel Gabriel

www.shantagabriel.com

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...