Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 23 februari 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 23 februari 2020

 

Hej, Förtjusande Ljusvarelser! Här på Jorden tycks många av oss fortfarande kämpa, verkar det som. Jag tar till mig att vår “Enhet med självet” hjälper till att rensa allt. Det pågår en sådan känslomässig kamp hos många, beroende på deras egen speciella situation och i vilken del av världen de bor. Ändå, på uppdrag av oss alla … Kan ni inte bara ge oss ett stort 7dj..la break?

Jag vet att det inte är ni i sig själva, och att ni inte kan ändra på det. Därför frågar jag om ni inte kan hjälpa oss att hitta “switchen” för att “slå på oss igen” till våra Lyckligare Varelser? Med största respekt, jag känner att ni kommer att säga, fortsätt upprepa mantrat, JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR. Vi gör det, men det känns som om jag håller mig fast i den sista tråden innan jag faller från kanten, istället för att känna oss som våra strålande själv. Alla råd ni kan ge mig skulle uppskattas nu. Tack.

Käraste Blossom, Kära ni ALLA. Vi är mycket medvetna om den kamp själen utkämpar hos majoriteten av er. Vi kan plocka upp detta Energetiskt och även om du kanske inte känner dig på toppen av världen … så är du definitivt mitt i det och gör exakt det du efterfrågas att göra.

Du transmuterar/upplöser … gamla, föråldrade, miserabla Energier, inte bara från er själva, naturligtvis, utan, från allt som ÄR/HAR FUNNITS på Planeten under eoner. Du kan räkna upp tio saker, utan att behöva tänka efter speciellt mycket, som skulle ha fått er Jord att sjunka djupare ner i myren och sedan mer och mer. Föreställ dig ALLT du rensar och renar.

Ja, det kan verka som om mycket är personligt … OCH SÅ ÄR DET. För din personlighet frigör förklädda försummelser. När du presenterar det som är ditt att rensa och gå vidare, införlivar du också en mängd “off cuts” som är kopplade till det … vilket du rensar för Det Hela.

Jag kan förstå det. Men då den djupaste sorgen eller frustrationen, eller vilken känsla som helst … spys ut/ upp … vid någon tidpunkt … så känns det verkligen inte som om vi gör det för Det Hela. Det känns så intensivt.

Precis vår uppfattning! Anledningen till att det känns så intensivt är att DET ÄR DET. Du känner att det gräver sig så djupt in i din själ och att det kanske bara är ett lejonvrål som kan få ut det från den platsen, ut i det fria. Vi använder denna analogi på grund av att lejonet är känt som djungelns Konung. Så släpp ut det med lejonvrålets styrka. Och låt dig själv och alla … VETA, att du stiger i styrka igen och att ingenting kommer att hålla dig tillbaka/ nere.

Kom ihåg Blossom … hur djupt ner såren på din Planet har kunna ta sig. Sår som inte kunna läka, läker nu en gång för alla.

För du vet att du inte kan … helt enkelt inte kan … flytta in i den högre vibrationen SOM EN, förrän detta är gjort.

Ja. Jag förstår men, jag känner att jag genom att uppleva detta “steg”, så skiner jag inte med mitt ljus och min kärlek på planeten så som jag borde. Förväntar ni er inte att vi ska stiga över allt detta, och vara Ljusfyrar som visar vägen? Så är det inte, mina vänner! Helt enkelt inte! Jag känner att jag är för insnodd i min egen “boll av snören” och därför strålar jag inte med min fackla där den behövs och även om jag gjorde det, så är mina batterier riktigt urladdade.

Vi är medvetna om dilemmat. Ändå föreslår vi att du ser på detta som ett tillfälligt problem. För det är verkligen det.

UPPREPA MANTRAT.

VET SKILLNADEN DET GÖR.

VET DET. VET DET. VET DET.

Inget halvhjärtat “hoppas” att det kan bli en fläck av det Goda. VET att även om ditt hjärta inte alltid är “i det” … så väver Kodningen av att säga dessa ord, sin magi helt av sig självt.

Skillnaden blir, att ju LÄTTARE/ LJUSARE själen som uttalar dessa ord blir, desto större påverkan har den.

Eh Hallå? Har ni inte hört ett enda ord jag sagt?

Som alltid roas vi av din humoristiska touch.

Switchen. Var finns switchen? Jag känner ibland att den måste gömma sig där solen inte skiner! Många av oss, som ni vet, finns nu långt bortom behovet att lära oss om positiva affirmationer etc. Vi känner till dessa “redskap.” Men dessa tider verkar ta våra Varelser långt, långt djupare ner i avgrunden, och inte det minsta lilla rep i sikte. Även om vi FÖRSÖKER, när vi TÄNKER göra det … så fungerar det bokstavligen bara ett ögonblick eller två och sedan, SMACK! Då faller vi djupt ner för det minsta lilla. Sedan upprepar vi mantrat…. och fortsätter runt, runt? Hur ska vi i tider som dessa kunna HÅLLA oss UPPE? Vi visste att vi skulle komma hit. Jag känner att det här bara är början på allt, så det ser inte alltför bra ut, om det är så här vi hanterar det i början! Bäst ni kommer hit grabbar. Jag menar det!

Blossom och alla själar stationerade på Planeten Jorden nu. Det finns ingen “magisk” switch. Det finns bara ett VETANDE OM ATT DETTA SKA PASSERA. Under denna “integration av Energier” … från de högsta till de lägsta … från de lägsta till de högsta och allt däremellan … finns det mer du kan göra, än att bara VARA det du väljer att VARA, i varje andetag du tar.

Fast jag väljer att inte Vara eländig/ frustrerad … och allt sådant! Det verkar välja mig!

Dessa Energier hittar dig/ väljer dig … för att DU HAR GÅTT MED på att de skulle göra det … för att FÖRÄNDRA DEM … för att GÖRA NÅGOT ÅT DEM … OCH DU GÖR DET.

SÅ, VAR GLAD NÄR DU BRYTER IHOP!

Älskar det!

Fast, Verkligen Blossom, om vi skulle “hitta på” en historia om den här switchen du letar efter … När du upplever att allt dränerar dig, på allt du trodde dig själv vara … genom dina tårar, ilska, ångest och knutna nävar … gå utanför dig själv och skratta! Beröm dig själv för denna fantastiska uppvisning, då du FÖRÄNDRAR DIN PLANET TILL HÄLSA OCH GLÄDJE.

Så därför, genom dina tårar, genom dina uttryck för “nu är det nog” … från en annan del av din Varelse … ta ett steg år sidan och le. Erkänn hur bra du gör det. Ju djupare “smärtan” är, desto bättre gör du!

Jag förstår vad ni säger. Jag antar att vissa, om de tillät det, skulle kunna känna skuld för att de inte strålade sitt ljus, under dessa mest behövande tider och då skulle kunna anklaga sig själva för att vara svaga.

Fast … Beröm självet för att det “TJÄNAR DET HELA”

DET SKA PASSERA.

Jag antar att en “dum” fråga skulle vara … hur mycket längre kommer det att “kännas” så här? Jag känner att jag för länge sedan passerat mitt utgångsdatum!

Det handlar inte om dumhet Blossom. Inte alls. Vi kan uppskatta att du vill veta. Tyvärr kan vi inte berätta … för det här handlar inte om “när” i din värld. Det handlar om KÄRLEK.

Snyggt svarat! Saken är den … ni säger att i år kommer så mycket att avslöjas och sanningen ska berättas. Är det inte så att majoriteten av dessa Sanningar, inte är så trevliga (underdrift)? Och, betyder det inte att vi har mycket mer av “de här grejerna” att transmutera?

Jo. Det gör det.

O Titta! Där är Scotty!

Men påminn dig också Blossom, att vi också har sagt att mycket Glädje ska komma då du upptäcker Högre aspekter av din Varelse, som gör att oräkneliga underverk kan presentera sig.

Samtidigt som man känner sig så urk?

Om du låter “det som finns i utrymmet däremellan” visa dig hur … så faktiskt.

Hur hittar vi “utrymmet däremellan”?

Genom att gå in i självets tystnad. Allt som krävs är tre djupa andetag varje gång. Du behöver inte nödvändigtvis sluta med det du gör, fast det kan vara fördelaktigt att göra det. Ta bara tre djupa andetag för att ansluta, KÄNN anslutningen och du kommer att finna … över tid/ genom tiden … dessa små/ stora “händelser”, som visar vägen till den Högre vägen du valt … steg för steg/ genom tiden.

Genom tiden?

Verkligen. Vi lämnar det där, och låter dig fundera över betydelsen.

För att vara uppriktig, om jag funderar mycket mer på något annat som har att göra med livet, så kommer jag att fundera mig rakt ut från Planeten. Oftast när jag inte kan förstå saker eller hittar något som är alldeles för djupt för att greppa, väljer jag bara att släppa det, ta en kopp te och TÄNKA ATT DET INTE SPELAR NÅGON ROLL och gå tillbaka till JAG ÄR-mantrat. HÅLL DET ENKELT … LÅT OSS BARA FÖRSÖKA HÅLLA DET ENKELT. Vi är klara för idag eller hur?

Det är vi verkligen. Ett nöje för oss att vara i ditt sällskap.

Och vårt nöje att vara i ert! I tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Maggan

You may also like...