En drake från Det Förenade Drakkollektivet via Kjerstin Sisilla, 25 februari, 2020

 En drake från Förenade Drakkollektivet via Kjerstin Sisilla 25 februari 2020

 
Min vän, genast när du kom ut i dag tänkte du på drakar. Kanske blåsten och den skiftande väderleken fick dig på de tankarna? Efter en tids försök att åter få kontakt med Människorna lyckades jag tränga in i ditt medvetande i dag. Du har anat oss, du har upplevt oss i något du trott vara en drömvärld flera gånger under de senaste åren. Du har känt våra positiva och kärleksfulla energier, tagit emot vår läkande healing när du varit utmattad. 
 
Kontakten i dag öppnades när ”den här människan” satte sig på en sten i skogen. Hon såg blågröna energiprickar inom sig och kände Agarthas starka energier stråla in i fotsulorna, från Gaias kristallhjärta. Vi drakar är nära Urmodern, nära Skapelsens Källa. Vi finns i era hjärtan, allas era hjärtan för ni bär på minnen av oss sedan urminnes tider, sedan era allra första jordeliv. Även ni som har strålats till Gaia senare eller ”knoppats av” senare – även NI bär på dessa kollektiva minnen av oss – det stora Drakkollektivet. 
 
Vårt budskap är att vi är här på jordytan för att stanna. Vi hjälper er att rensa och rena tröga energier. Vi hjälper er med healing av era trötta kroppar när ni tror på oss och ber oss. Vi är ljus och kärlek. Ta emot vår kärlek, ta emot vår styrka.
Vi drakar känner oss som nyvakna, ur en djup och lång dvala. Vartefter fler av er Människor vaknar upp har vi blivit allt lyckligare över att kunna komma er närmare. Vi är gamla Vänner vet ni och vi har samarbetat tidigare. När du känner dig mogen – välkommen upp på en drakrygg så far vi ut på uppdrag som förr. I Kärlekens namn och i Ärkeängel Mikaels namn förvandlar vi allt tungt till Ljus, till Kärlek, till Frid och Harmoni. Var med oss, flyg med oss eller be om vår magiska, transformerande healing.
 
Vi drakar älskar er Människor! 
 
Genom en drake från det stora Drakkollektivet

Du gillar kanske också...