Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 november 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 28 november 2020

28 november 2020

Hej igen. Det skulle vara väldigt praktiskt om ni kunde skapa en e-postadress, så att folk kunde skriva till er direkt … och utelämna ’mig’ … mellankvinnan. Ändå inte möjligt. Så jag fortsätter att försöka göra mitt bästa för att vara det glada mediet!

Hälsningar till alla. Du har en agenda i dag, har du inte, Blossom?

Tja, jag tänkte att ”rapportera in” angående människors känslor och frustrationer. Ändå skulle jag föreställa mig att ni redan känner till dem, eller hur?

Ja. Det gör vi. Dock, sådana saker kan inte påskynda processen. Processen spelas ut precis som den ska. Några hinder och tekniska problem här och där. Ändå upprepar vi … ALLT ÄR SOM DET SKA VARA.

Tjänsten till mänskligheten från alla runt om växer sig allt starkare. Ljuskrafterna från ”någon annanstans” samlas också i stora antal för att se till att denna Gudomliga Plan genomförs.

Ändå, om det är Gudomligt, är det säkert inte frågan om det?

Vi instämmer och ändå betyder det inte att de vars ”känslor” ligger någon annanstans i detta Spel inte fortsätter att störa så gott de kan.

Ni ser, här nere kan vi inte se skogen för alla träden. Jag tror inte att någon verkligen vet vad som händer. Det är så mycket förvirring. Så många historier och man vet inte längre vad man ska tro eller tänka.

Ni ber oss att hålla Ljuset och inte låta oss dras ner. Vi gör vårt bästa. Ändå är många, så många, så trötta och redo att ge upp. Om och om igen verkar det fortsätta, utan något konkret att hålla tag i.

Ändå … allt vi kan göra är att fortsätta att berätta att LJUSET HAR VUNNIT.

Och många skulle säga … ”Var är bevisen?”. Så här är det … ständig TILLIT, att finna det inre VETANDET kan fungera några dagar … och andra … inte.

Blossom, vi ber Var och En att fortsätta på denna resa.

Ja, det kräver TILLIT.

Ja, det kräver TRO.

Ja, det kräver STYRKA.

Ändå har Var och En av er alla dessa saker

Om ni skulle säga ”Jag har fått nog av detta” och valde att inte längre läsa våra ord eller ha något att göra med ”detta perspektiv på saker” … … kan ni det? Tänk på det här, Käraste Ni.

För inom er ligger SANNINGEN.

Den känslan inom dig … som håller dig kvar, oavsett hur lågt ditt humör faller …

ÄR SANNINGEN.

Det är inte något som kommer att försvinna eftersom du känner att du har fått nog. Vi säger inte att du ”måste” eller ”är tvungen” att fortsätta att undersöka SANNINGENS LJUS … via sätt att kanalisera. Inte alls. För inom Var och En finns KÄNSLAN … VETANDET.

Allt vi är här för att göra är att skänka lite visdom, så att den kan hjälpa dig under din resa om du väljer att acceptera det vi erbjuder.

Käraste själar, den här tiden som ni befinner er i handlar om LJUSET som övervinner mörkret.

Detta Ljus inom dig … detta Ljus som ÄR DU … kommer inte att/kan inte släckas.

För DU ÄR LJUSET. Varje del av dig. Det är inte bara en del av dig som du kan slå av och på som en glödlampa. Det är VEM DU ÄR och även om Varenda En tröttnar, även om dina bekymmer kan vara stora ibland … alltid, alltid, alltid, när du kommer ihåg Mantrat, när du kommer ihåg ordet ”KÄRLEK” … när du tänker någon minut på gånger där Kärlek har varit så närvarande i ditt hjärta … då vet du, eller hur? Du vet att den här KÄRLEKEN … denna energi som är du … är ALLT SOM ÄR.

DET ÄR NATUREN AV ATT VETA SANNINGEN NÄR DU GÅR TILLBAKA TILL ENDAST KÄRLEK … ENDAST KÄRLEK.

Det är därför som kodningen i Mantrat hjälper dig att ansluta till Källan. Den tar dig … ut ur/bort från … allt som ”pågår”.

Ni är här för ett syfte … Var och En. Håll er trogna det uppdraget genom att ansluta till Källan … inom varje andetag.

Vissa kanske tror att andra spelar en större roll än deras. Det är inte så. Ni är alla i det här tillsammans.

Var och En som valdes är en del av ett GRAND TEAM

Varje medlem i teamet har ryggen på en annan. Varje tanke på Ljus-Kärlek lyfter upp de trötta. Ett tag-team kanske … Låter vissa vila medan andra tar över ett tag.

NI ÄR VARANDRAS STÖD.

Vi ber att ni frigör er från de förvillelser som media erbjuder och släpper saker som inte är meningsfulla och alltid, alltid … återgår till VETANDET att KÄRLEK … ENDAST KÄRLEK är meningsfullt… när allt annat misslyckas.

Ja, jag förstår det. Vi förstår det. Ändå måste man veta vad som händer. Vi kan inte bara sitta och vänta på ett STORT meddelande!

Vi säger … att man skulle lyfta sin energi kraftigt om man skulle ”backa undan” och förbli på sätt som tjänar själen. Som att fördjupa sig djupt i trädgårdsskötsel eller konst eller saker som STIMULERAR SJÄLEN och återger centreringen … grunden … passionen … Kärleken.

Kanske en balans mellan de två?

Kanske. Ändå skulle vi föreslå mer av den kreativa njutningen … Mer av Glädjen … Mer av Skrattet.

Det här året har varit det konstigaste någon någonsin har känt till, tror jag. Jag personligen tycker att det är utmanande att vara ’Sant’ glad under allt detta kaos. Även när jag känner en ljusare känsla vissa dagar kommer jag inte in i min fullhet av glädje, för mitt Väsen vet att hela planeten har gått doo-la-la och jag sitter mitt i det och undrar hur allt kommer att sluta.

Och detta naturligtvis, Blossom, är … var/när … din styrka och sanning måste återvända till VETANDET att Var och En av er kom till Planeten Jorden för att tjäna den … lyfta den … följa den igenom till sitt nya hem. Känner du det här? Vet du det här inom dig?

Ja. Djupt där inne det verkar det på något sätt vettigt. Men i all sanning, ibland när jag ifrågasätter allt, har jag tänkt att jag kunde fått allt fel … och jag är bara ’inne i detta’ eftersom det känns bättre än att inte vara det!

Och din slutsats när du känner så här?

Jag vill hellre segla på det här tidvattnet och ha fel, än att inte uppleva Kärleken och enheten bland folk i världen som är på samma fartyg! Vi kan inte alla vara idioter!

Gå därför tillbaka till upplevelsen av den KÄRLEKEN.

DEN KÄRLEKEN du pratar om … ÄR VETANDET.

JAG VET! Det finns dock de som känner så … och ändå känner att vad som helst som har kanaliserats, inte bara genom er, utan alla kanaler, … aldrig någonsin har inträffat. Inte bara nyligen, utan någonsin. Inte riktigt.

Så nu behöver utfrågningen inifrån solida svar. Deras känslor är … hur vet vi att Ljuset har vunnit … när det ännu inte finns några bevis? Hur vet vi att det här inte bara är något annat ’att hålla fast vid’ som aldrig kommer att hända?

Det är upp till er!

Ni antingen VET DET … eller inte.

Ni väljer antingen att KÄNNA DESS SANNING … som en KÄNSLA … eller så gör ni inte det.

Ni VET ANTINGEN ATT NI ÄR HÄR PÅ DET HÄR GUDOMLIGA UPPDRAGET … eller så gör ni det inte.

Det finns verkligen de som frivilligt har valts för viktiga roller som medlemmar i TEAMET och ändå när de ’möttes’ av verkligheten inom … drömmen/Spelet … föll de av vagnen, som du säger. Det var för svårt när de faktiskt var i det.

Återigen säger vi … DETTA ÄR VARFÖR ENDAST DE STARKASTE AV DE STARKA VALDES.

Låt oss också säga, när detta inträffar … när man finner att det är för mycket att ta in … finns det ingen dom alls någonsin. Deras roll kommer att tas över av en annan och själen väljer att återvända hem tidigt, eller vara kvar, men då ta en mindre krävande roll. Det händer nog mer än du tror.

Åh okej. Många gånger undrar jag varför jag bara inte höll mig till att spela teater … när ”den här sidan av mig” känns överväldigad. Ändå, oavsett hur många avskräckande saker som föreslås … i det här skedet, tänker jag bara … ”Vad då! Har man sagt A får man säga B ”och fortsätta.

Även om jag skulle stoppa dessa samtal med er, som jag inte är på väg att göra, skulle min hjärtkänsla, om att föra denna Planet till en bättre Högre plats fortfarande marschera på! Jag tror att vi alla förstår vad ni säger här.

Vi vill kraftfullt hjälpa er att nå själsjaget för inre styrka och vägledning.

Allt ni behöver … allt som fordras finns inom er.

Försök, Käraste Ni, särskilt i dessa tider, att fortsätta att återvända till Mantrat. För vi vet … ni vet … dess effekt.

Det centrerar er. Det håller er igång. Det genljuder ut till ”Alltet.” Det gör så mycket mer än ni vet på så många fler nivåer än ni förstår. Ändå är allt ni behöver veta att fortsätta att säga det, och jagets upptäckter, som genom detta kommer att avslöjas, kommer med tiden göra er så glada att ni fortsatte.

NI ÄR OTROLIGA LJUSVARELSER.

DEN ENORMA KRAFTEN SOM ERT LJUS ERBJUDER TILL ER PLANET FÖRÄNDRAR LIVET!

Skin så ljust, Käraste Ni. Ladda om, om det behövs. Kom alltid ihåg att göra det! Det gör en sådan skillnad för era tankar och tydlighet.

Vi Älskar er.

 

Tack. Vilka bisarra tider. Vem skulle ha trott att vi skulle befinna oss på väg uppför ’Schitts creek’ utan en paddel! I tacksamhet. I kärleksfull service. JAG ÄR (… letande efter min paddel!)

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...