Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 november, 2023

 

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild,

4 november 2023

God morgon. Jag skulle vilja få veckans kanalisering klar idag, eftersom jag inte har någon annan tid att göra det innan söndag. Men än en gång befinner jag mig på ett ”off-humör!” Så jag ska försöka se vad som händer. Det som sker det sker.

Välkommen, Blossom. Välkommen, En. Välkomna Alla. Ska vi diskutera dina skäl till din ”stopptid”?

Nej tack. Att inse att jag inte alltid kan vara en ’laglydig Ljusarbetare’ och acceptera det, är allt jag behöver göra!

Vi accepterar det. Vi accepterar Helhjärtat att vi inte är de som förblir i den vibration som du är och måste hantera dess upp- och nedgångar … av stora variationer. Vi är vördnadsfulla för hur så många av er väljer att klara av allt ni har att kämpa med och ni gör det med stor övertygelse.

Inte helt. Idag till exempel … jag vet att det handlar om att ändra min attityd, att Vara Tacksam, etc. Ändå är jag för trött för att bry mig! Förstår ni vad jag menar? Jag vet bättre … men jag vill inte agera på det eftersom jag är trött på att alltid behöva ”agera på det”. Det är hårt arbete!

Blossom Goodchild.

Ja det är jag.

Vi vet. Vi vet vem du är. Vi känner till dina känslor eftersom vi kan plocka upp din Energi.

Inte särskilt Vibrationsmässigt Hög idag, eller hur?

Faktiskt, jo, det är den. Som Ljusvarelser i mänsklig form känner ni att ni sviker er själva när ni inte anpassar er till det praktiska med att ’göra det bästa av det ni har’. Den här idén om att jag borde veta bättre … tjänar er inte riktigt.

Ändå vet jag bättre.

Vet du hur du Tjänar din Själ genom att ”arbeta på ditt humör”?

Ja.

Tänk om vi skulle be dig att tillåta dig själv att känna att vad du är vid denna tidpunkt också Tjänar din Själ?

Hur då?

För genom att tillåta dig själv att känna dig så grinig…

Japp! Det är jag idag, BIG TIME Fröken Grinig!

Du ger dig själv tillåtelse att vara människa! Känner du att du kommer att vara på detta humör för resten av ditt liv?

Absolut inte.

Hur vet du det här?

För ”livet” fungerar inte så!

Hur fungerar det?

Egentligen ”fungerar” det inte … det flyter … uppströms eller nedströms … beroende på vad som händer.

Ingenting flyter uppströms, Blossom. Men att säga ”det flyter” är en vacker analogi. 

Så vem lägger stenarna i vägen för att blockera det flödet?

Livet.

Varför?

Så att man får arbeta runt dem och sätta igång flödet, gång på gång. 

Varför kan vi inte bara ha ett ständigt flöde av Kärlek och allt Ljus som flödar i detta vårt liv? Jag känner att ni kommer att säga ”för att lära er”. Hur många lektioner behöver vi för guds skull?

Så många som krävs för att ni ska höja er över allt och VETA ATT FLÖDET ÄR I GÅNG!

Hah! Är ni allvarliga? Ni fick mig att skratta ändå. Men slutar detta någonsin? Man känner att vi har ett grepp om ”det universella flödets lagar”. Vi har blivit påminda genom er, hur man ändrar tankemönster och att få kontakt med vårt Kärleksljus, och Le och göra Världen till en lyckligare plats genom att använda sådana verktyg. Ibland är det lätt, ibland känns det som ett aldrig sinande tjafs, och ändå, förmodligen, i eftermiddag, kommer jag återigen att finna det lätt. Vem vet?! Vem vet om något?! Inte en enda. För vi har ingen aning om vad som är sanning längre!

SANNING i det som du presenteras? Eller, sanning, som i, vem är du?

Intressant fråga. Definitivt i det som presenteras, men också, skulle jag kunna säga, i vilka vi är. Angående NPC:er till exempel. (Icke-spelande karaktär) Jag vet att jag är en levande, andande Själ med ett sinne, ett ego, ett Hjärta av Kärlek. ”Tydligen” har inte alla på denna Planet alla dessa attribut, om några. Ju mer vi får reda på Sanningen … om vi antar att det är Sanningen … desto mer LÖJLIGT upptäcker vi att detta Livsplanspel är, och jag kan inte komma över allt detta löjliga!

För att du inte kan förstå det?

Kan ni?

Det krävs ingen förståelse, Blossom.

ALLT … BARA … ÄR.

Jag förstår inte!

Så, Blossom och Var och en som följer med…

NI BEHÖVER INTE FÖRSTÅ ALLT SOM PÅGÅR … PÅ ER PLANET ELLER NÅGON ANNAN.

LÅT DET HÄNDA!

Att försöka förstå allt … är omöjligt?

Varför? För att det inte ger någon mening?

Åh, det gör det! Ändå är det omöjligt att förstå hur stor mening det ger.

Det finns många, många Själar som har upplevt att ”lämna det fysiska och gå in i det ”okända” och sedan återvända till den fysiska kroppen. Det okända som är känt av alla eftersom det är VEM DU ÄR. Inom denna ”plats”, i brist på ett bättre ord … FÖRSTÅR OCH VET MAN ALLT.

Det finns inga läroböcker eller ord … DET ÄR EN KÄNSLA … OCH INOM DEN HÄR KÄNSLAN HAR ALLT EN MENING.

ALLTIHOP.

Vi upprepar … MAN VET OCH FÖRSTÅR ALLT.

MAN FATTAR DET.

MAN ÄR DET.

Är vad?

ALLTET. 

ALLTING.

Jag har alltid känt hur Välsignade dessa Själar är att ha fått den upplevelsen. Antingen genom en NDU (Near Death Experience) eller en djup meditation. De säger att när de ”kommer tillbaka” är deras liv aldrig detsamma. Det skulle göra en enorm skillnad för den här Planeten om vi alla kunde få lite grand av det! Och jag vet att ni vill säga ’vi kan’ … och jag vill svara … ’Inte så!’ Varför kan vissa uppleva det och andra inte?

Det är en del av deras livsresa.

Vissa skulle kunna säga att allt är barnsligt… det är så orättvist!

Inte barnsligt, Blossom … kanske naivt.

Kära själar, det finns tusentals på tusentals, på tusentals biljoner, på biljoner på biljoner … bara som en start … av scenarier som kan spelas ut i Varje Själs ”paket”.

Varje Gåva erbjuds att spelas ut … i vilken livstid som helst … på vilken Planet som helst … på eller av!

Gåvor finns i alla former, storlekar, överraskningar och skepnader.

Allt finns i ens paket för att packas upp av mottagaren vid det angenämaste ögonblicket för att Tjäna den Själen.

Ofta, på de mest oförutsedda, oväntade sätten.

Och vi upprepar ALLA DESSA GÅVOR … VAR ENDA EN ÄR VALD AV DIG … GÅVAN INSLAGEN AV DIG … FÖR ATT ÖPPNAS I DET GUDOMLIGA ÖGONBLICKET FÖR ATT TJÄNA DIN SJÄL.

Så, ska jag se på det här sättet … jag var/är … i … som en gåva jag valde att vakna upp till i morse, följt kort därefter av en tepåse som sprack över hela min kopp?

Ser du det som en Gåva, Blossom?

Kanske kan jag åtminstone se på det som en sådan eftersom det gjorde det möjligt för mig att få en kanalisering gjord … oavsett hur ”överseende” innehållet är.

Vi vill att du ska säga vad som skriker i ditt Hjärta?

Varför?

För det är din Sanning och det är därför tårarna faller.

Det är så överseende.

Säg det, Blossom.

JAG SAKAR MIN MAN!!

Tack, Blossom. Det i sig…. Är en Gåva till så många.

Tror ni?

Vi VET. Det är därför vi pushade dig.

Hur är det en gåva till så många?

För att du ”Slutade vara Modig” för en minut och talade din Sanning.

Jag ser det inte som modigt. Vi har alla våra utmaningar och dessutom är vi här för att lyfta upp oss, eller hur?

Det är vi. Ändå är vi också här för att VARA I SANNING … och idag, Blossom, ÄR DETTA DIN SANNING.

Japp! … Japp! … Japp! … Det är det! Nu behöver jag bara ha modet att skriva detta!

Du kommer att hitta det. Det gör du alltid.

Vi tar denna stund till att tacka DIG Blossom Goodchild … för att du fortsätter när du inte alltid känner för det.Genom att göra det … når våra budskap om Kärlek så många.

Tja, jag tackar er för att ni tackar mig … offentligt. Ändå kan oro för att kanalisera mitt ego uppstå!

Ändå… så vet du bättre!

Jag tror att jag gör det. Jag hoppas att jag gör det. ”Far out Brussel Sprout”! Vilken session. Jag tackar er Killar och jag tackar alla som läser eller lyssnar på detta för att ni har plats för mig. Vilken gåva. JAG ÄR Ljuset. JAG ÄR Kärleken. JAG ÄR Sanningen. JAG ÄR. I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *