Ljusfederationen via Blossom Goodchild 19 juni 2021

 

Ljusfederationen via Blossom Goodchild 19 juni 2021

 

God morgon till er. Ett nytt tillfälle som inte får missas.

Jag verkar bli mer och mer medveten om illusionen och ändå är det väldigt annorlunda än vad jag trodde att illusionen var. Kanske finns det många. I den är mörkret dolt så starkt framför ögonen på oss, och vi anser att det är normalt. Är det så ni skulle referera till illusionen?

God morgon till dig, Blossom och alla varelser på Jordplanet som har hittat vägen till dessa ord.

VARJE OCH EN AV ER, SOM TJÄNAR SITT LJUS .. ERBJUDER SITT LJUS … TILL DET HÖGSTA GODA/FÖR DET HÖGSTA GODA … FÖR ATT FÖRA ER PLANET TILL DESS HÖGRE PLATS … DÄR MÖRKRET INTE KAN RÅDA MER.

När det gäller illusionen du talar om, Blossom, ja. Det är en av många … och vi anser att det här samtalet kan överväldiga dig lite.

Åh, skräm bort det!

Du har rätt i att mörkret subtilt och i hemlighet har genomfört det som man anser som ’Normen’. De dolda agendorna, de dolda symbolerna, gömmandet av så mycket som är mörker är egentligen inte dolt alls, i så många fall. Tyvärr är det så att sinnena har bedövats genom många smart inbäddade anordningar och system och olämplig hantering av det som kommer in i både kropp och själ … i en sådan grad att det inte är igenkännligt. Så förslagna är mörkrets vägar.

Vad som händer nu när mörkret faller undan är att de som har vaknat till ” det som pågår ” … de som har öppnat sina hjärtan för KUNSKAPEN OM SANNINGEN OM SINA VARELSER kan ’börja’ se igenom denna maskerad.

Slöjorna lyfter när man känner sin SANNING och var och en på sitt eget sätt och i sin egen tid kan skina fram i ett Ljus och en Styrka som tidigare känts så långt borta från deras verklighet.

Ändå, verkligheten i SANNINGEN INOM SJÄLEN … Vaknar mer och mer … och när man känner igen och ser igenom allt som ÄR, allt som HAR ägt rum … KUNSKAPEN om varför de är här och varför de har valts att vara här … ”Går den Hem.”

Ju mer man har öppnat sig för VETANDET om vad som har hänt framför näsan … desto mer börjar man förstå hur KRAFTFULL MAN MÅSTE VARA FÖR ATT KROSSA DENNA ILLUSION.

Den måste inte bara krossas, utan varje partikel av den måste svepas bort.

I det här fallet talar vi om mörkret … som antas av de som sover … att vara Ljuset … när det är så långt ifrån SANNINGEN.

DET ÄR ENDAST INOM ER … INOM ERA HJÄRTAN … VILKET VI HAR FÖRKLARAT FÖR ER … (DET SOM NI REDAN VET) … SOM NI VERKLIGEN KAN ”BÖRJA FÖRSTÅ” MOTIVERINGEN TILL VARFÖR NIÄR HÄR.

NÄR DU VAKNAR TILL OMFATTNINGEN AV MÖRKRET SOM PRESENTERAS SOM LJUS, DÅ OCH ENDAST DÅ, INSER DU BEHOVET AV DITT VARANDE ATT VARA HÄR PÅ DENNA PLANET, OCH TA FRAM FRÅN INOM DIG, ALLT SOM DU ÄR!

STRÅLGLANSEN AV LJUSET SOM DU ÄR.

STYRKAN AV LJUSET SOM DU ÄR.

SANNINGEN OM LJUSET SOM DU ÄR.

KRAFTEN AV LJUSET SOM DU ÄR.

Kan ni känna detta, kära själar? Förstår ni behovet, nödvändigheten av att känna detta från Källan inom er? Källan som ni kommer ifrån?

Först när du börjar förstå detta i ett “ANNORLUNDA LJUS” kan din styrka samlas.

När du verkligen överväger illusionen … lögnerna … måste du Verkligen också överväga, i vilken utsträckning/till vilken utsträckning … DITT KRAFTFULLA LJUS MÅSTE SKINA.

LJUS BRYTER IGENOM MÖRKER.

GOTT ÖVERVINNER ONT.

Vi förstår att så många, så länge, är frustrerade och trötta på all väntan och det verkar som att mörkret fortfarande är mycket i kontroll.

Ändå ber vi er att tänka igen, mina käraste. Tänk på DIG och hur långt DU har rest i din förståelse … i din Sanning … i din vetskap om att DU är här av en anledning.

Tänk på det. VET du att detta ska vara en Sanning?

VET ni VERKLIGEN att NI … Var och en som är här på planeten … måste vara de STARKASTE AV DE STARKA för att ert Ljus ska tränga igenom? För att dra ner mörkret? När du tänker på vad detta egentligen betyder, vad detta egentligen innebär … måste du säkert också ta hänsyn till SANNINGEN OM DIG SJÄLV?

Var och en av er är UTVALD eftersom ni har det inom er att BRYTA IGENOM.

SÅ, BER VI ER ATT NI INTE SITTER OCH KÄNNER ER ÖVERGIVNA ELLER MODFÄLLDA NÄR NI VÄNTAR.

VI BER ATT NI TAR DJUPA ANDETAG NÄR NI BYGGER MER OCH MER PÅ KUNSKAPEN OM:

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Låt er själva acceptera att ni är ENORMT STARKA. Inte bara starka utan ENORMT STARKA. Ni … måste/var tvungna att VARA det … för att bli utvalda till att vara här NU.

Och det är NU som du måste acceptera detta inom dig själv.

Medan ni väntar, medan ni tänker på allt som ska vara … medan ni ser illusionen spelas ut …

Om och om igen säger vi till er … att upprepa om och om igen

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR SANNINGEN

JAG ÄR

De som gör … de som gör det … VET … eller hur?

Ni vill att jag ska fråga ’vet vad?’ … ändå, jag vet!

Vad vet du, Blossom?

Jag vet att även om vi känner oss som dockor eller bönder i ett spel som vi inte har kontroll över … så är det inte fallet. Vi VET det genom att säga mantrat, som ni har bett om … i den VETSKAPEN … att det bygger vår styrka. Det är som om ljuset inom oss strålar starkare än någonsin … under förberedelse. Våra batterier är fulladdade och färdiga, och vi väntar bara med total förståelse på det ögonblick när vi kallas till handling, på ett sätt som vi inte vet vad det är, just nu, och ändå när vi hör den kallelsen … vet vi exakt vad vi ska göra. Vi är så redo och ändå är vi inte ens säkra på exakt för vad, eller vad det är vi ska göra.

Ändå, Blossom, det ska vara som om du har gjort det under hela ditt liv. För på ett sätt har du det… och ändå ska det vara i en skala som är mycket större än du kan föreställa dig.

De som sover ska väckas med ett ryck … och det kommer att finnas behov av så mycket Kärlek och Vänlighet och Empati och Förståelse … för att hjälpa dem att inse vad som sker.

För till och med när det sker i öppet Dagsljus … så kommer så många inte att förstå verkligheten och acceptera illusionen av det som de har levt under.

Det är lite som sagan om kungariket som sov i 100 år … för när trollformeln bryts, så kommer många att vakna omtöcknade och förvirrade.

Och det är ni, Var och En … som VET om allt detta som kommer … som ska vara där för dessa själar som BEHÖVER ER!

NI … VÄGVISARNA.

NI … SOM LEDER DE FÖRLORADE TILL LJUSBRON OCH TAR DERAS HAND OCH GÅR MED DEM ÖVER TILL DET HELIGA LANDET.

Heliga landet? Aldrig hört er säga det förut.

Ändå ska det vara så.

Ni vill att jag ska leta upp definitionen av ”Helig” eller hur?

Om du inte har något emot det?

Visst … ”Tillägnad Gud … Helig.”

Därför är det korrekt. Den Nya Jorden som ni är här för att åstadkomma är just det … ”Dedikerad att ÄLSKA … Dedikerad till Kärleken i Var och En av er som är HELIG.”

SJÄLAR AV LJUS … GLÄDS! GLÄDS! GLÄDS!

FÖR NI ÄR DE UTVALDA.

HUR VÄLSIGNADE ÄR NI INTE?

HUR HEDRADE ÄR NI INTE ATT VARA PÅ DENNA STIGEN VID DENNA TIDEN?

HUR STARKA ÄR NI?

LÅT OSS SÄGA ATT NI ÄR SÅ MYCKET STARKARE ÄN NI ANSER ATT NI ÄR.

ge mening till alla DESSA HÄNDELSER!

VET DET SOM SANNING.

och när Allt detta händer … kommer ni verkligen ihåg det som vi har sagt …

NI ÄR SÅ MYCKET STARKARE ÄN NI ANSER ER SJÄLVA VARA.

Ni förstår, det enda sättet i mitt sinne som jag kan sätta ihop bitarna på om detta är om HÄNDELSEN eller något liknande skulle äga rum, eller kanske ett tillkännagivande! Vad det än är … måste det chocka! Antingen på ett bra eller dåligt sätt. Jag föredrar ’Händelsen’ … ’Vågen av Kärlek’, i motsats till något hemskt erkännande av mörkret, för att vara ärlig. Låt oss inse det … skulle vi inte alla göra det! Vågar jag fråga vilket det kommer att vara?

BÅDA.

Exponeringen … sedan ÖVERGÅNGEN.

Fantastiskt! Energin i den sista meningen knockade mig helt. Så ni säger att det kommer att bli ett tillkännagivande/tillkännagivanden följt av Kärlekens våg?

Detta är korrekt. Ändå ber vi att du accepterar att ’tidsramen’ mellan dessa två uppvaknanden inte bara kommer att vara en dag och sedan nästa. För tiden är egentligen inte en del av denna fråga, om vi kan vara så djärva att uttrycka det så.

När uppvaknandet … exponeringen av denna illusion avslöjas … den ena saken efter den andra under ganska lång tid … då ska det bli så att DEN GUDOMLIGA TIMINGEN AV KÄRLEKENS VÅG SVEPER ÖVER PLANETEN … som om en förmörkelse äger rum på den … och när skuggan rör sig över den och sedan rör sig vidare … ska den avslöja en LÄTTHET … en KÄRLEKS-lätthet som kommer att ge mening åt detta DETTA SOM PÅGÅR

Tack så mycket, killar. När jag tänker på det som jag vet, i vetskap om att det finns mycket som jag inte vet … tar det mig med storm hur starka vi behöver vara … och då måste jag gå in i VETSKAPEN om att detta är på riktigt … och vi är alla i detta tillsammans. Denna Armé av Ljus här på Jorden … som valdes ut för att befria den från mörkret … WOW! VILKEN UPPGIFT OCH ÄNDÅ, INTE ÄNDÅ. INTE NÄR VI VET ATT VI ÄR DE STARKASTE AV DE STARKA … VI SKULLE INTE VARA HÄR OM VI INTE VAR DET.

Det här är absolut korrekt, Blossom.

FÖRBLI I DENNA SANNING ALLTID … ALLTID … ALLTID!

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Är detta er KUNSKAP och er SANNING, käraste Blossom … Käraste Själar?

YES, SIREE BOB … Det är det. Det är det. Det är det. I Tacksamhet. I Kärleksfull service. JAG ÄR. (Vi kom inte till den överväldigande delen!)

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...