Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 9 maj 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 9 maj 2020

 

9:e maj

av Blossom Goodchild | Ljusfederationen

Återigen hej. En herre som har tittat tillbaka på era meddelanden fann dessa ord… som överensstämmer mycket med ert senaste meddelande.

2018

”Ur askan … ur fördärvet av det hela det system som nu finns … ska det komma fram… EN NY GRYNING.

Bitarna får inte pusslas ihop igen, för det splittrade regelverket får inte återuppbyggas. Utan … från denna krasch … ska ett NYTT SYSTEM införas.

Ett system som är FÖR JORDENS FOLK.
Och detta system ska stödjas av de från ”andra platser.”

När murarna som de av mindre ljus gömde sig bakom, rasar … så ska det också komma en anslutning av själar från andra världar.”

Sedan kort därefter …

”Får jag fråga var ni kommer in i allt detta? På annat sätt än i dessa meddelanden för hjälp. Är det meningen att ni ska vara aktivt delaktiga?

Åh ja, verkligen! För det som kommer att uttryckas, kommer inte bara att handla om kontroll och underhåll från den politiska aspekten, utan det kommer utan tvekan att bli fantastiska resultat tillsammans med ”De från andra Planeter” och de kontakter som redan funnits under mycket lång tid.”

Tillbaka till idag.

Så, ska vi fortsätta från det senaste meddelandet?

Varmaste hälsningar till de som nu helt förstår vilka de är! Vi är medvetna om att så många är angelägna om att få fortsätta där vi slutade?

Ja verkligen. Många är intresserade av det ”tillkännagivande som kommer att förvirra oss ännu mer” som ni talade om, och snälla ni berätta mer om de ”man mot man”-möten som pågår, mellan de som är inblandade i att ”få denna Planet tillbaka på fötter!”.

Som ni vet och som många … vet /förstår … Blossom, så kan vi inte avslöja allt vi vet. Det skulle vara fel med tanke på planen och hur den ska genomföras. Fast vi kan ge er något lite, så att ni går in i det och skickar Kärlek till det ni ”inte vet”.

Beträffande ”Nyheterna som kommer att förvirra” … så kommer de snart att presenteras och vi raljerar inte över ordet ”snart”, vid detta kritiska ögonblick.

Kritiska?

Ja … för även om många är omedvetna om vad som händer … SÅ VET … att det händer en hel del.

Jag känner det så mycket dessa dagar … bara någon sorts orolig känsla som om något är på väg att hända.

Det händer.

Ändå så får vi inte veta?

Inte just nu. Men ni kommer att få veta. Problemet är att hela denna Plan måste hanteras med en sådan precision. Det är inte så som… i ett schackspel … när man med säkerhet kan veta motståndarens nästa drag … utan mycket strategi måste diskuteras för att göra rätt motdrag.

Och, dessa diskussioner … man mot man… med vem? Kan ni säga oss vilka som är involverade ”på” Planeten och ”utanför” Planeten?

Vi kan bara säga att de som är involverade har ”träffats” mycket längre än under bara några få år.

Med respekt … lite av ett icke-svar. Visst finns det mycket mer ni kan ”säga”?

Blossom, DIN del av planen och de av er som KÄNNER/ VET att ni är ”med i den” … är att hålla er vakna och medvetna. Att FÖRANKRA LJUSET när en stor del av mänskligheten känner att Ljuset slocknar. Så många kvarstannar ”i mörkret” angående SANNINGEN, kvar i begränsningen.

Så … Upplys oss med ER SANNING … om jag med respekt får vara så djärv!

Vår sanning? Det som sker bakom dimridån med sjukdom, är den största flykt* som någonsin utvecklats.

Ni har sagt att de onda skapade viruset, så har det slagit tillbaka på dem?

Utan tvekan. För ”vi” var medvetna om deras planer med ”karantän” och därför kunde ”vi” använda denna ”gåva” för att arbeta med, för att helt kunna använda den till att tjäna alla.

De som kokade ihop detta scenario, hade inte förutsett att det skulle ”föra fram” själar … och det är bara ”en” GOD sak med det … det finns många fler.

Denna ’sjukdom’ som INTE sprider sig så vida omkring som ni fått berättat för er, är helt enkelt den metod som används för att hålla alla under kontroll. Rädslan … som ni vet … är långt mycket värre än någon sjukdom med hosta och förkylning.

Vissa har förlorat nära och kära … de kanske inte håller med.

Älskade Blossom, Älskade Själar … varje minut varenda dag, ”förlorar” någon en älskad, men som du vet så finns det ingen förlust … det är bara en övergång till ”en annan plats”.

Det vi skulle vilja ge er att fundera över är detta. I Ljuset av de ni är … verkar det vettigt? Verkar den här plötsliga ”kontrollmetoden” vettig?

Inte för mig, absolut inte! Ändå antar jag än en gång att vårt tålamod tryter då vi behöver vänta på nästa nyhet. Jag vet att vi måste vara tålmodiga och att vi försöker vårt bästa. Vi känner oss verkligen lite som ”kvarlämnade i mörkret”. Varför kommer detta tema med ”I mörkret” idag?

Eftersom detta är hur er Planet varit ”organiserad” under eoner av tid … I MÖRKRET/ Av Mörkret.

FAST, NI VET … NI KAN KÄNNA ATT NI … VAR OCH EN AV ER … INTE LÄNGRE STYRS AV MÖRKRET.

MÖRKRET SOM DOMINERADE ÖVER LJUSET … LJUSET/ ERT LJUS … HAR KOMMIT TILL SITT SLUT, OCH NI KOMMER SNART KÄNNA FRIHET I ERA SJÄLAR.

Ändå talas det om mycket mer kontroll, särskilt i vissa länder. Det är mycket prat om obligatoriska vacciner etc.

Fast mycket berättas också av de som har kunskap, och har mod nog att tala ut, och låta andra veta att det finns lag med Ljusspelare som växer i antal, minut för minut, vilka kommer att se till att detta scenario INTE uppfylls.

Älskade Blossom … i många, många, många år har vi fört fram meddelanden till er om FÖRÄNDRINGEN … EN HÄNDELSE som kommer att komma.

NI ÄR I DEN FÖRÄNDRINGEN … OCH HÄNDELSEN KOMMER ATT KOMMA

VI HAR SAGT ATT LJUSET SKA VINNA. LJUSET BESEGRAR MÖRKRET.

VI HAR TALAT OM EN VÄRLD DÄR KÄRLEKEN RÅDER, EN MED GODHET OCH VÄNLIGHET.

VI HAR TALAT OM EN LJUSARE OCH LYCKLIGARE VÄRLD.

EN VÄRLD DÄR ERA SJÄLAR HELT SÄKERT VET VILKA DE ÄR, EFTERSOM DE LEVER I EN VIBRATION SOM ÄR I RESONANS MED DEN KÄRLEK … NI/ DU ÄR.

Har vi inte det?

Jo det har ni.

Tror du på oss?

Ja.

Litar du på oss?

Ja.

Då ber vi att var och en av er ska FÖRSTÅ att ALLT SOM NU HÄNDER … OAVSETT HUR DET ÄN KAN VERKA FÖR ATT NI INTE VET, MEN I VISS MÅN … VET… SÅ ÄR DENNA FAS EN AV DE UTVECKLINGAR … VI BERÄTTAT FÖR ER OM.

Om ni känner tvivel, om ni ifrågasätter oss … så är det helt ok att göra det. Vi ber er inte att ni blint ska följa, om er uppfattning är att ni ”fortfarande känner in mörkret” … då ber vi er att sluta följa det vi har att säga, och finna svaren genom ert eget VETANDE.

För slutligen, Älskade Själar, så har vår avsikt varit att ni gör just det. Att ni Finner “er själva”!

Å andra sidan, skulle det vara så att ni KÄNNER ER INTONADE TILL VÅRA ORD OCH VÅR KÄRLEK … och VET att det vi säger är SANT, då föreslår vi detta …

VACKLA INTE.

VACKLA INTE I SÅDANT NI VET ÄR SANT.

LITA på att det vi ger er är så mycket vi kan ge er just vid det tillfället. Om det skulle vara så att vi ”spillde bönorna” för tidigt … då skulle vi gå emot VÅR SANNING, och det kan vi inte/ kommer vi inte att göra.

Så även om det kan finnas ögonblick av tvivel med “tänk om” … VÄND ER DÅ DIREKT TILL DET NI VET ÄR SANT, OCH ATT SKÄLEN TILL VARFÖR NI KOMMIT HIT TILL PLANETEN JORDEN … BÖRJAR NU.

OCH I DENNA VETSKAP …

LÄGG TILL ER STYRKA.

LÄGG IN ERT LJUS.

Oroa er inte för ”vad som kommer härnäst”. Stå “bara” starka och skicka ut ert REGNBÅGSLJUS DYGNET RUNT. Det var det ni kom hit för att göra under fas ett.

Regnbågar strålar fram i dessa allt klarare skyar. Jag vet att ni talade om sådana saker under 2008 och kanske 2012, tror jag **. White Cloud talar nu om Rainbow Light, och på Hawaii-retreaten kallade vi oss själva ”Rainbow Light Pod”. I Storbritannien visas de i fönster för att bringa Glädje. Vad är det som är så betydelsefullt med Regnbågar och varför används termen ”Regnbågsljus så mycket av er och White Cloud nu?

Det du vet som visas som en Regnbåge … en reflektion av ljus … är mycket större än så. Vad gör någon när de ser en regnbåge? De ler och känner att deras hjärtan klappar. De känner en omedelbar Glädje.

Mina damer och herrar … REGNBÅGLJUSET ÄR NI.

Damer och herrar? Japp, jag fattar att det är vi. Ändå har vi varit ”begränsade” att tänka på oss själva som ”Vitt Ljus” … vad är skillnaden?

Ingen.

Tack!

Blossom, Regnbågsfärgerna är mycket mer komplicerade än du känner till. Färgerna utstrålas … i/ som/ genom/ av … Kärlek … i det som du kallar en Regnbåge … och har så mycket större betydelse. Färger och Ljud en del av sammansättningen på själva Planeten. Det är en del av kodningen på er Planet.

Vi skulle också säga att när du VET ATT DIN SAMMANSÄTTNING ÄR AV REGNBÅGSLJUS … SÅ KAN DU ANTSLUTA MED KRAFTEN I DEN, OCH DET DEN KAN ÅSTADKOMMA.

Vad kan den göra?

VAD SOM HELST OCH ALLT.

Så varför båda … Vit och Regnbåge? Jag får slå upp ordet ’Regnbågsprisma’. Ok. När det vita ljuset rör sig genom prismorna, bryts de olika färgerna i varierande mängder och då sprids de ut i en regnbåge. ….

Vi känner att du blir lite förvirrad av vårt påpekande?

Då känner ni rätt.

Det vi skulle vilja säga … är att nu, i den här fasen … bli medvetna om REGNBÅGSLJUSET … i er själva och det som ansluter till er från era skyar, eller i alla former. Det som kommer att komma, som visas som Regnbågar, kommer att fylla era Varelser med Hopp, Tro och Vetande.

Tack. Idag verkar vi avvika från allt. Finns det mer ni kan tillägga angående ”man mot man”-möten med de ”Utanför Planeten”?

Det vi tycker är lämpligt att säga är att … Ja, de ’Utanför Planeten’ är verkligen en del av denna Rörelse. Rörelsen med att se er jobba er igenom till nästa fas … till en Högre Vibration … det är vad vi alla har för avsikt att slutföra.

Så … VILKA exakt är de ”Utanför Planeten”- Varelserna som kör denna show tillsammans med oss? Är det ni?

Blossom, ”Vi är” Övervakarnas Övervakare” som du vet. Så naturligtvis övervakar vi planerna. Men vi är inte de som möts ”man mot man”. Vi ger ordet till de ”Tjänstemän” som är på plats, och det är de som kommunicerar med de från din Planet.

Ok, så kan ni berätta för oss då, om själva mötena är På eller Utanför Planeten?

Utanför.

Verkligen? Gode Tid! Jag trodde att tveklöst skulle säga ”På”.

Det är säkrare på det sättet. Då finns det inte några objudna gäster.

Det verkar klokt. Åh! Jag välkomnar den dagen då vi blir ”öppet visade” allt som händer.

Älskade Själar på Jorden vid denna tid… Det är ingen tvekan om att det ska hända.

Vad jag önskar att vi kunde få några glimtar in i framtiden.

Du behöver inga glimtar. Du behöver KÄNNA framtiden och välkomna den. För den är av sådan Klarhet… och det som kommer nu, kan verka ”som en dröm”.

Och ni vill att jag ska fråga … är det en dröm?

Då vill vi svara … vad tror du?

Och då vill jag svara … Dags för en kopp. I tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

* Jag funderade över detta ett tag. Jag känner att ”de” menar att vi kommer att uppleva den största flykten till vår Frihet, kanske tillsammans räddningen av de ”stulna barnen”.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...