Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild 6 Mars 2016

blossom-blog-new-short-1

Federationen av Ljus, via Blossom Goodchild

6 Mars 2016

 

 

Blossom: Hej och välkomna till Planeten Jorden, med ert ständigt beredda medium här, för att vara er ”gå emellan”! Mår ni bra?

 

Federationen av Ljus: Vi vet, ni vet, det finns inte någon anledning att ställa en sådan fråga … då vi inte kan vara krassliga.

 

Hur välsignade är ni! En dag kommer vi människor att ”få det” konceptet … ser fram emot det, det är säkert! Ok. Ett par frågor efter vårt nuvarande ämne, om jag får? Någon frågade vad det är som är så speciellt med Planeten Jorden, att vi ger så mycket fokus till den/på den … med tanke på alla andra parallella Universum, Jordens etc.?

 

Vem säger att ni gör det?

 

Gör vad? Ger så mycket fokus till det?

 

Verkligen. Ni KÄNNER att ni ger så mycket fokus till det, på grund av att detta är var ert nuvarande fokus ÄR. Ändå, kanske den aspekten av er lever i en annan livsupplevelse … i en annan Jord, och KÄNNER att ”det” är där all uppmärksamhet ligger.

 

Även om det talas mycket om DEN HÄR JORDEN att vara i CENTRUM för uppmärksamheten … och att många andra planeter och ”allierade lever på dem” är mycket angelägna att se hur VI MÄNNISKOR … ”SPELAR SPELET.”

 

Det här är så. Och även om fokus är ”där det är” vid varje given tanke … er Planet och alla som seglar på henne … är verkligen av yttersta ”specialitet handling” som ännu någonsin, har genomförts!

 

Det är ett ganska stort uttalande. Så ett bearbetande på det skulle uppskattas. Jag kan KÄNNA Energin i mig om det, och undrar hur vi kan ”begränsa det ner ” till ord!

 

Du är inte ensam om den undringen, Blossom. Vi är osäkra på vilken ”punkt” vi skulle börja ett sådant bearbetande!

 

Låt oss försöka att först av allt förenkla … om möjligt! Det mest giltiga resonemanget till en sådan ”uppmärksamhet” är ”handlingen” av Uppstigning som ÄGER RUM. Det är inte att det ”kommer att” … det är … att DET SKER.

 

Detta i sig själv är en bedrift som ännu aldrig åstadkommits som en allomfattande Händelse … som involverar en så STOR gjutning (cast) och en sådan ENORM scen! Om vi beskriver det i termer för förståelse … av en produktion en miljon gånger större än Ben Hur … skulle du kanske få ett grepp om dess omfattning?

 

Ta sedan hänsyn till det faktum att fastän många av gjutning och manskap och ledning, av ”sagda Händelse” är helt engagerad och på bollen, … så finns det många som inte är det. Det finns också många ”extra” som helt enkelt är där för skjutsen och gratis krubbet!

 

Jag måste säga … du får mig verkligen att skratta idag … med ditt sätt att tala. Jag VET att det är du … men du har antagit en ganska ”cool” sida av dig själv.

 

Och vi är medvetna om att detta Ljusar upp saker … på vad som faktiskt är en ganska intensiv komplicerad FILM!

 

Så i grunden, om jag får vara blasé om det … Denna Uppstigning (film) är ”bara” ett stort projekt som var beslutat, och som nu genomförs.

 

Korrekt.

 

Och ändå, uppenbarligen är det mycket mer som pågår bakom kulisserna, vad gäller VARFÖR detta MÅSTE hända?

 

Käraste Blossom … INGENTING MÅSTE hända … och ändå … KOMMER ALLTING ATT SKE. Alltid och för evigt … om och om … En magnifik film, spel, en kort historia, dikt, efter en annan.

 

Men, DEN HÄR … DENNA ”UPPSTGNING”, (film) … att stjärnmärka Världen och hennes residens är möjligen den galnaste idén ändå!

 

Därför, att till dess fullbordande … som att ”kan det bli uppnått?” … är fortfarande väldigt mycket att gå och ändå, är vi NU mer än förvissade om att de slutliga ”rullarna” är i processen.

 

Du ser, Blossom, … Beslutet att HÖJA MEDVETANDET AV ALLT var en nödvändighet och orsakade spänning som aldrig förr. ”Syndafallet” … om vi kan kalla det så, för er förståelse … tog en oväntad vändning … längs vägar som inte hade kunnat förutses. För mänskligheten hade aldrig uttryckt sig på ett sådant djup, på sätt av girighet, våld och verkligt vansinne … på väg bort från ”sin egen Sanning” till en sådan grad, att ”Hierarki” kändes bäst att ”kliva in i.”

 

Du ifrågasätter Hierarki?

 

Bara på detta … Vi är alla Ett … ingen bättre än en annan, eller hur?

 

Snyggt angett … och ändå, beroende på där ett ”fokus” kanske … det är vanligt för dessa i densiteten fokus på Jorden … att kanske inte alltid bära sin fulla påse med kulor med sig … är detta inte korrekt?

 

Har du hyrt en komiker idag, eller vad?

 

Du, kära Blossom, tillåt oss den äran!

 

Var snäll och fortsätt … Jag är idel öra.

 

Så … Den Gudomliga Planen diskuterades och ingöts … med samtycke av ALLA som fokuserade på det Större Goda. Det finns/fanns vissa naturligtvis, som inte är redo att ge upp sina ”lägre energi upplevelser” ÄNNU!

 

Till ”snabbspolning framåt” en bra bit … nu att majoriteten av Planen har ägt rum, och VI KOMMER ALLA NU upp till ”BROADWAY FINISH” … Vi skulle uttrycka det på detta sätt …

 

DET ÄR EN FINAL!

 

DENNA FINAL … DETTA RESULTAT … KAN INTE MANIPULERAS.

 

LÅT OSS FÅ DET TILLSTÅND IGEN.

 

DETTA RESULTAT KAN INTE MANIPULERAS.

 

Jag kan verkligen känna den Kraftfulla Energin i hur den levererades!

 

Och ändå är den lik en av de filmer som kan ha många olika slut … som det sätt, på vilken MAN väljer att komma till det Slutliga Resultatet.

 

Igen Blossom … VALFRIHET kan inte och kommer inte att tas bort … och ändå måste man förstå att inom denna VALFRIHET … val kommer att göras för att få det Slutliga Resultatet i många varierande scenarier … många ”klipp” som spelas ut … eftersom alla som deltar i filmen var överens om att göra så … och på den HÖGSTA NIVÅN av dem själva … samtyckte och röstade väldigt mycket för att det Slutliga Resultatet skulle ske.

 

FÖR DET HÖGSTA GODA FÖR ALLA!

 

Därför, när vi har talat med er om våra skepp som presenterar sig på er himmel … då vi har talat med er om teknologi som städar upp ALLA gifter på er Planet … när vi talar med er om en existens där ALLA LEVER I FRED OCH HARMONI … vi övertalar er inte. Vi ”jäklas inte med era sinnen” som en del av er placerar er själva, för att följa den attityden …

 

VI VET ATT ALLT KOMMER ATT BLI BÄTTRE ”LYCKLIGT VARJE EFTER”. VI VET DETTA. FÖR DET ÄR GJORT.

 

Och ändå … det är Genom/Av/Som/Av MEDVETANDET HOS ALLA som ska åstadkomma detta.

 

Det måste åstadkommas av alla.

 

Ändå skulle vissa säga att de har fått MER än nog av att vänta på andra, att ”Gå med programmet”, då de själva har varit i det i årtionden. Det tycks inte vara en särskilt genomtänkt del av resan … att tvingas hänga efter för dem som har valt snigelbussen.

 

Låt oss ställa en fråga till dig . GUDOMLIGHET … ÄR … ALLT SOM ÄR GUDOMLIGT. DENNA plan är en GUDOMLIG PLAN. Tror du att den GUDOMLIGHETEN själv … KUNDE överblicka någonting som det här? Du vet Blossom … vi talar ”GUDOMLIG” … Det Högsta som finns! Kunde det … skulle det?

 

Att uttrycka det på det sättet … nej! Så då … hur kommer det att kännas för många?

 

Eftersom DEN GUDOMLIGA PLANEN … fastän nedskriven i ert DNA … ännu inte har blivit tillåten till ytan till toppen. Det underliggande i ALLA … DÅ ALLA … och sakta men säkert … skapar sin väg genom … så att det kan bli IHÅG-KOMMET och uppfyllt.

 

Inget illa menat till Det Gudomliga … ändå, kan ni förklara varför planen var för att föra oss här på Planeten Jorden, i syfte att förändra den till en mycket Högre Vibration och ändå … sätta en klausul i … att när vi anländer ska vi glömma varför vi kom? Jag menar … ni vet … man kan säga att Det Gudomliga tog lite för många sherry med prästen vid denna markering! (Och innan någon blir förolämpad … JAG VET ATT DET GUDOMLIGA tillåter mig i detta Lättsinniga skämt … för att komma över det punkt/meddelandet.)

 

Om man kom i sin fullhet själv … fullhet av KÄRLEKEN SJÄLV och helt enkelt fick arbeta med denna Gudomliga Plan … ÄLSKADE ALLA … VAR KÄRLEK I ALL RÖRELSE … TILL ALLT SOM ÄR … vägarna av det medvetna sinnet som hade skapat det som inte betraktas som ”alla älskar” (och ändå är det … bara en annan aspekt/upplevelse/nivå/vibration av Kärlek) skulle inte ”arbeta igenom” ”graderna” av förståelse, ”betydelsen” av VARFÖR man gick nedför vägen till att börja med.

 

NÄR planen blev satt på plats … kom Ljusvarelser till Planeten Jorden via olika vägar … Inte bara genom mänsklig födelse … ändå, via skepp inom havet, inifrån bergen och naturligtvis från andra planet stjärn-system och liknande.

 

”Gillandet” blev kallat löst!

 

Eftersom dessa Ljusare varelser började jorda denna Högre dimensionella LJUS/KÄRLEK och förankra den in i ”systemet” … utlöste det ett erkännande … ett vetande inom dessa människor redan här … gjorde vad de kommit för att göra … (dvs … gick ner för den slingrande vägen, kanske i fel riktning.)

 

Ni måste det också, om ni vill förstå allt som vi säger … ACCEPTERA att ALLT har en anledning …

 

DETTA erkännande var/är ryggraden av Planen … ”nyckeln” … ”summern” …

 

Jag vet att ni letar efter det korrekta ordet … allt jag kan tänka på är ”SIGNALEN”?

 

”Signalen” blir perfekt … Signalen att förändringen var på väg att börja … vändningen startade.

 

Jag vet att ni inte kan ge något svar, men jag kommer ändå att fråga. NÄR började denna plan tänkas ut? Jag fick just igenom ditt svar! Holy Moly … tillbaka på merry go round … och jag är redan så yr!

 

Svaret är naturligtvis … FRÅN BÖRJAN.

 

Ändå sa ni ”NÄR Planen sattes på plats” …

 

Vi gjorde det … och sa vi inte i vårt senaste meddelande ”Allting händer genast?”

 

Och sa jag inte … Dags för en cuppa?

 

Vi måste ha missat det!

 

Ursäkta … Jag ska säga det tydligare … TID FÖR CUPPA! Phu! Hjärnan vederbörligen stekt! Tack, Oh Mindblowers, ha! Kanske borde vi ändra ert namn från Federationen av Ljus till Mindblowers (Sinnes blåsare)! Mycket klatchigt … Vad tycker ni?

 

Vi tror att vi ÄLSKAR din humor. Ändå ÄR vi Federationen av Ljus …

 

OCH … Ni kommer alltid att vara! I Kärlek och tack, Mina vänner.

 

 

 

 

 

Federation of Light: 7 Mars 2016, kanaliserat av Blossom Goodchild på http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG270march5.html

Källa Länk Blossom Goodchild: Federation of Light

 

 

 

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

 

Du gillar kanske också...