“Lockbete” – GCR/RV Geopolitisk Översikt– torsdag 1 juni 2017

 

“Lockbete” – GCR/RV Geopolitisk Översikt– torsdag 1 juni 2017

 

Tänk om president Trump gör alla politiska beslut avsiktligt fel för att väcka och utbilda vårt sovande land om vad som är moraliskt rätt?

Vet att Trumps avgång redan har undertecknats och lämnats till kongressen.

Det är därför som åtals-förfarandet inte har rört sig framåt, och det är därför som Comeys förhindrande av rättvisa vittnesmål ännu inte har lagts fram inför senatinformationsutskottet.

Ryssland är inte riktigt pro-Trump, det är bara en täckmantel för att sätta in Paul Ryan för att styra Amerika; vilken valdes flera år tidigare av Ryssland, Kina och vår republik för att hantera landet efter RV.

Den här vägen inleddes under sommaren 2015, efter att USA, Inc. hade finansiellt gått i konkurs med alla sina skuldförpliktelser i december 2012, lämnande en enväldig konkursrätt som tog 3 års förhandlingar för att skapa en arbetsplan, acceptabel för alla parter.
Trump är därför bara en tillfällig, om än kaotisk, plastlockbetes President – som avsiktligt irriterar landet för att få oss alla att be om en förändring som redan har förutbestämts för oss.
Ryan kommer snart att ta makten utan att delta i ett presidentval eftersom många av Trumps kabinettsutnämningar också kommer att avgå, vilket ger världen en illusion av att börja om, och även vända de flesta av Trumps mest kontroversiella och förhastade verkställande order.
Detta kommer både att ge sken av att dränera träsken och att sätta nationen tillbaka på solid politisk grund, samtidigt som man skapar en känslomässig drivkraft som går in i vår historiska RV-välsignelse.
Hur fungerar det för utländska regeringar som påverkar vårt val?
BRICS nationer handplockade våra 45: e och 46: e presidenter, samtidigt som de gjorde oss glada över att gå igenom helvetet för att låta ett komplett dumhuvud spela Överbefälhavare i några månader!
Oj. Genialt. Arbetat. Sobeit.
General Joseph Dunford valdes också av BRICS för att hantera alla amerikanska väpnade styrkor i positionen som ordförande för de förenade stabscheferna.
Han är anledningen till att ISIS har utrotats från både Syrien och Irak, inte Putin.
Dunford utsåg också kollegorna General Mattis (Pentagon) och General Kelly (Homeland Security) för att hjälpa honom i övergången tillbaka till republikens militära makt. Båda männen är stjärnledare och ädla amerikaner.
Lägg också märke till hur det inte finns någon ny lagstiftning som plötsligt diskuterats i kongressen, och inga nominerade Trump-administratörer som kommer fram för senatsgodkännande.
Det verkar som att allt i Washington står i vänteläge tills att Trump lämnar kontoret via uppsägning eller åtal.
Trumps hotande Paris Klimatavtals-avhopp är bara en annan distraktionscharad som innebär att driva amerikanerna mot Ryan, som kommer att lägga landet tillbaka i denna traktat när han sätts in i Oval Office.
Sanningen är synlig för alla att se om ni vågar tro. Så håll ditt tredje öga öppet och väck det förstörda Amerika!
Gud är med oss.

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling               www.saint-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...