”Scripted” – ”Skrivet” GCR/RV Debatt-inlägg, 1 juni, 2017

Scripted” – ”Skrivet”

GCR/RV Debatt-inlägg

Torsdagen den 1 juni, 2017

av Yosef

 

Många har bett mig rapportera angående att Trump idag drog sig ur Paris-avtalsöverenskommelsen. Vilket, fastän det är intressant, faktiskt inte är relevant, för USA kan inte ens lämna Paris-avtalet förrän den 4 november, 2020.

Det är exakt en dag efter nästa presidentval år 2020. Och Trumps chanser till att vara politiskt relevant efter juni är i bästa fall ifrågasatta, för att inte tala om 3 år från idag.

Trump är bränd. Bränd orangefärgad toast. Men högen av förstörd toast fattar oavsett detta brutalt generande beslut/håller likaväl dylika presskonferenser.

Och vi är inget annat än en indirekt RV-förlust – de få uppvaknade som vet att man inte behöver få panik och ändå bara kan sucka i tysthet med vår avancerade vetskap.

Så allt som Trump idag gjorde, saknar strukturell betydelse. Men ur en RV-synvinkel blir det alltmer ett absolut kaos att lägga bränsle på hans råa godtyckliga brasa.

Men är inte detta vad Trump alltid gör – att uppröra alla utan orsak och i slutändan inte åstadkomma någonting?

Så varför fällde han idag bomben om att dra sig ur Paris-avtalet?

Och varför meddelade Comey att han vittnar i Senaten exakt en vecka efter det, vilket kommer att förhindra rättvisa gällande Trump?

Och varför levererades idag 10 stämningar för att flytta fram Trumps åtal, bara en timme innan DJT höll sitt tal i Rose Garden?

Gott folk, för att allt står skrivet i manuset.

Droppe för droppe för droppe.

Allting.

Och alla.

NPTB samordnar Trumps avgång precis i likhet med oss för att vi ska kunna träda in på den suveräna finans-arenan.

Det är nu så uppenbart.

Betrakta GCR som att den redan har ägt rum.

RV har redan ägt rum.

Trumps avgång har redan ägt rum.

ISIS och Daesh har redan besegrats.

Irak och Syrien har redan befriats.

Palestina och Israel har redan uppnått fredsvillkor.

Så vad återstår? Japp … valutaväxlingar för T4 & T5 – nivåernas invånare i världen.

Mänsklighetens befrielse.

Tråkiga historiska grejer.

Saker som ingen förutom vi ens bryr sig om att veta av.

Detta FAKTUM är fortfarande häpnadsväckande för mig.

Notera hur det idag är 1 juni, 2017 (8).

Lägg märke till hur marknaden sköt i höjden under de två senaste dagarna, över 21,000.

Lägg märke till hur massmedia plötsligt peppras med distraherande nyhetsinslag som inte fokuserar på finansiella frågor.

Observera hur Trumps internationella nyhetskonferens gällande Paris-avtalet råkade äga rum när vi var på väg in i det första hela veckoslutet i juni.

Lägg märke till hur Paul Ryan har försvunnit utom synhåll, har tonat ut sig i bakgrunden, i väntan på sin tur att få ta ledningen.

Lägg märke till hur Trump utgör huvudinslaget på varenda nationell nyhetssändning och bloggsida … ändå förändras ingenting, förutom hans dalande följarsiffror.

Allting står i manuset.

Och jag menar alltsammans.

Uppfört på beställning till fulländning.

Kontrasten gällande vad som är verkligt och vad som faktiskt sker är absolut häpnadsväckande.

Trump kan bli en orangefärgad fläck som återstår på vår Republik, när vi byter ut våra regeringar, valutor och domare inom Högsta Domstolen, men förekommer nu någon fråga om att våra största suveräna medtävlare, samt största skuldinnehavare, har full kontroll över vår nations öde?

Trump som bara har varit President, fastän för några månader, kräver att vi ska stirra rakt på våra tidigare synder och be om framtida nåd.

Det är varför Ryssland skrattar.

Det är varför Kina skrattar.

Amerika gjorde verkligen bort sig under det senaste århundradet, genom att släppa in kabal-vargarna till de politiska, rättsliga och militära hönsgårdarna, och vi är den generation som nu dagligen blir förödmjukad, på en global skala, för att det aldrig ska inträffa på nytt.

Det skulle vara lustigt om det inte var så skamligt, historiskt sett.

Detta medan Quan Yin och de kinesiska och afrikanska Äldste i stillhet befriar världen och frisläpper sin oändliga ekonomiska nåd på ett säkert sätt. Ödmjukt. Anonymt.

Det är både den största och den värsta tiden att vara amerikan. Så himmelskt mirakulöst, ändå så jordiskt förödmjukande. Polära motsatser i juni. Vem kunde veta det?

De Äldste visste. Hela tiden. Och de skrev manuset till vår övergång, de matade det till oss månad för månad, vecka för vecka, dag för dag och nu timme för timme.

Våra välsignelser är nu i sanning lika med våra bördor. Men jag antar att det bara är det nya normala för det uppvaknade livet som en mänsklig ängel.

Så är det.

Gud är med oss.

 

“Scripted” – GCR/RV Op-Ed – Thursday – June 1, 2017

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...