Lord Ashtar via Lynne Rondell 27 oktober 2020

 

Lord Ashtar via Lynne Rondell 27 oktober 2020

 

Att bryta ner barriärerna, systemen och programmen, Lord Ashtar och Änglarnas Höga Kungadöme via Lynne Rondell

Kanal: Lynne Rondell

27/10/2020

Hej älskade ni, det är jag, Lord Ashtar, tillsammans med hela änglarnas höga kungarike som kommer genom denna kanal och idag med ännu ett viktigt budskap som vi känner för er alla. För vi kommer att föra fram många olika meddelanden som adresserar många olika saker som kommer att hjälpa dig faktiskt på din resa till den femte dimensionen och många saker som verkligen har pågått på denna planet som ingen av er någonsin varit medveten om eller åtminstone som ingen av er känner till i det här livet.

Vi kommer att börja föra fram sanningen om många olika sanningar, vi kommer att berätta vad som har hänt på er planet och många olika sanningar om alla möjliga olika saker som ni kanske inte vet, som har existerat under mycket lång tid.

Vi kommer också att ge er lite historia som kommer gå igenom denna kanaliserare, så att du kan börja bygga i ditt sinne hur det förflutna har sett ut och vad som har gjorts och hur du sedan kan gå vidare i det här livet till den femte dimensionen och till en underbar ny jord.

Vi ska tala om att bryta ner barriärerna. Att bryta ner barriärerna betyder att det är en del av din resa att bryta isär de barriärer som har lagts in, satts in under lång tid. Med barriärer menas dessa etniska barriärer, barriärerna som innebär att vissa har getts privilegier och mycket kraft men andra ingen makt eller något privilegium beroende på färgen på deras hud, hur de talar, hur de ser ut och faktiskt regionen ärligt talat som de kan bo i.

Dessa barriärer måste brytas ner och alla måste se till att alla ska behandlas rättvist och lika, med jämlikhet för alla. För ni är alla barn gudomliga varelser av ljus, ni har alla varit på ett eller annat sätt en del av dessa barriärer oavsett om ni har skapat dem tidigare eller om ni eller om de är en del av något i era liv just nu med dessa hinder och dömanden och fördomarna och allt som har hänt på er planet under mycket lång tid. Barriärerna måste brytas ner.

Ni måste titta runt på alla människor och ni måste behandla dem alla rättvist, ni måste behandla dem alla som ni vill bli behandlade och ni måste se att ni alla är ett i ett mycket stort omfång av allt. Ni förenas alla som en gudomlig enorm ljuskropp. Så den här kanaliseraren kallar det att gå in i molnet där du inte bara kommer att fungera som dig själv och som ditt enastående medvetande som bara betyder dina tankar hur du manövrerar och navigerar på den här planeten, utan ni kommer också att navigera som en enorm kropp av ljusvarelser. Så ni navigerar som en enhetlig kropp, ni navigerar som en och ni navigerar på samma sätt.

Barriärerna måste brytas ned så att ni alla kan se varandra som en och ni alla kan börja behandla varandra som ni skulle behandla er själva, som ni skulle behandla er familj. Ni måste alla förenas mer och inte se på någon för deras hudfärg eller hur de talar utan se på deras hjärta.

För när ni ser på deras hjärta spelar det ingen roll hur hudfärgen är eller att de ser annorlunda ut eller att de pratar annorlunda eller att vissa har mycket pengar och andra inte, se på deras hjärta. För alla är sin egen gudomliga varelse i sina hjärtan, alla är underbara, alla är en del av en större bild, vill vi att säga.

Om ni börjar titta på barriärerna och hur de faktiskt bryts ner på er planet nu och hur detta måste fortsätta. För när barriärerna bryts ner, när alla verkligen bryr sig om alla andra, när alla verkligen är till tjänst för de runt omkring dem och till tjänst för Moder Jord, kommer den här femdimensionella planeten som ni alla kommer att leva på, att vara en underbar planet.

Det här är vad som händer nu, ni ser många människor som kämpar mot orättvisor just nu, ni ser många grymma saker som görs mot vissa och inte görs mot andra och ni ser att de med pengarna som tror att de har makten och kontrollen är faktiskt de som dominerar under mycket av tiden och många av dem är de som spelar ut dessa mycket mörka agendor som ni ser precis framför er.

När ni rullar igenom detta, när ni väljer de högre tidslinjerna, kommer ni att flytta mänsklighetens kollektiva medvetande till jämlikhet, ni kommer att flytta det kollektiva medvetandet till rättvisa, i grund och botten medkänsla, fred och kärlek till allt, så det är något att tänka på.

Medan ni också gör det bryter ni isär alla system och program som har funnits under mycket lång tid på er planet. De innebär att det här drakoniska rutnätet går sönder, det innefattar dessa mycket mörka varelser som verkligen har kunnat manipulera er alla och skjutit ner er i den tredimensionella matrisen. Ni ser saker rivas upp nu eftersom ni håller fast vid den fjärde dimensionen så att ni faktiskt ser vad som verkligen har gjorts mot er i tusentals år men ni visste det aldrig riktigt för ni var här nere.

Nu när ni alla håller fast i den fjärde dimensionen, bevittnar ni när dessa program och dessa system går sönder. Ni tänker hur ni inte vill ha det ni ser, ni tänker nu hur ni vill ha det, ni vill ha det bättre, ni vill ha er frihet, ni vill ha sanningen, ni vill ha er fria vilja, ni vill kunna röra er och göra vad ni vill på den här planeten. Ni vill inte få höra vad ni ska göra och när ni ska göra det, ni vill inte hållas i era hus, ni vill inte behandlas orättvist.

Det här är saker du kommer att navigera igenom, du kommer att navigera annorlunda med din hjärna, du kommer att skifta dina önskemål från din egohjärna som är den tredimensionella hjärnan, vi vill säga till ditt hjärta, och ditt hjärta kommer faktiskt att berätta vad som är riktigt viktigt, ditt hjärta kommer verkligen att berätta hur du navigerar igenom detta. För när ni ser på varandra med kärlek i ögonen och kärlek i era hjärtan inser ni verkligen alla orättvisor, allt som verkligen har gjorts så länge. De blåser nu upp i ditt ansikte och du inser verkligen att det finns brott mot mänskligheten som har pågått så länge.

Den här kanalen känner verkligen till detta eftersom det har införts nya lagar som läggs fram på er planet inte bara för era liv i den femte dimensionen med Moder Jord utan era liv i den fjärde dimensionen och för några av er era liv i den tredje dimensionen tills ni går upp, dessa lagar införs nu.

Hon kommer att genomföra en kanalisering som talar om dessa nya lagar men alla har sin frihet och sin fria vilja, ni har alla rättigheter över er suveräna kropp som är er fysiska kropp, er energikropp som är er aura, alla de olika lagren och på er själsnivå.

Ingen borde någonsin ha tagit detta från er men det har alltid tagits från er eftersom andra har använt den, er fysiska kropp, er energikropp på själsnivå eftersom de har haft, vi kommer inte att kalla det gåvor, men de har haft högre teknik för att kunna kontrollera er alla.

Detta stoppas, det är vad vi alla gör i de högre råden. Det stoppas på många nivåer men vet bara att rulla framåt, det kommer inte att göras mot er längre och straffen för detta kommer att bli ganska allvarliga. Den här kanaliseraren vet att de verkligen har gjort dessa straff ganska stränga så att de negativa ET:s inte kränker er längre och att de häxor och trollkarlar som har påverkat er energetiskt med svart magi och satanisk magi, skall vi säga, inte längre får spela i något område som ni kommer att vara i och de får inte längre göra vad de har gjort.

Det finns mycket som verkligen förändras som ni ser, dessa paradigmer, dessa system och alla program som har körts på er alla under så mycket lång tid bryts upp. Så rulla framåt, använd ditt omdöme, använd ditt hjärta, navigera till det som vill ha frihet och kärlek, fred och medkänsla för alla, välj de högre tidslinjerna där du inte sitter fast i den här tredimensionella matrisen, rutnätet med detta drakoniska styre, välj tidslinjer där ni alla är fria, rulla igenom det, tala din fred passionerat, medkännande och ni kommer att ändra allt.

För på den femte dimensionen kommer det inte att bli någonting som liknar vad det nu är, vad ni nu ser och i den tredje dimensionen bryts allt sönder. Så ni har en chans och ett val att skapa något bättre, att skapa en värld som ni verkligen vill leva i, en värld av rättvisa, jämlikhet, en värld som ni är glada att leva i, en värld där du kan vara du, en värld där du kan leva med sanningen om vem du är, inte bara leva med sanningen om vem du är utan se sanningen framför dig, en värld där ni kan välja vadhelst era hjärtan och er själsresa vill bli och en värld där alla älskas, behandlas rättvist och Moder Jord älskas och behandlas rättvist likaså.

Det här är mycket att tänka på, men det är därför som allt det här rullas ut för er eftersom ni väljer olika, ni väljer högre tidslinjer, ni skapar denna utopi. Det kommer att vara på den femte dimensionen något som aldrig kommer att bli som det ni lever i nu. Så tänk stort, tänk enhet, tänk kärlek, tänk fred, vi är med er.

Jag Lord Ashtar, hela mitt kommando skickar ett sådant kärleksljus och välsignelser till er alla och vi hjälper er att skapa den här nya jorden, vi hjälper er att välja vad ni verkligen vill, vi hjälper er att välja upp och vi visar dig att du faktiskt kan välja vad du vill, du kan faktiskt välja så höga tidslinjer att du flyttar hela kollektivet, hela mänsklighetens kropp, du kan flytta det till en underbar plats att vara på, du kan skifta vad du är nu med att bara välja olika, navigera med ditt hjärta istället för ditt ego, det är så enkelt.

Jag Lord Ashtar, jag ser fram emot att sända många av dessa meddelanden igenom den här kanalen hela tiden så att ni kan hjälpa alla att rensa vad som inte tjänar er och skapa en underbar ny jord, sända sådan kärlek, skicka sådant ljus och välsignelser.

————————

Tack, Lord Ashtar och hela änglariket för det budskapet. Det är en påminnelse om det faktum att vi är här för att skapa bättre, vi är här för att skapa fred äntligen, vi är här för att äga vår kraft, vår frihet, vår fria vilja och leva i sanningen, något att tänka på.

Jag ser fram emot att få igenom mycket fler kanaliseringar som den här. Jag sänder er sådan kärlek, ljus och välsignelser
————————

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

Du gillar kanske också...