Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, October 30, 2020

 

Kära Ni,

Även om ni är ganska vana vid att bära unika kläder eller göra vissa uttalanden kommer er nya unikhet att kännas ovanlig eftersom den genereras ur ett inre behov istället för ur ett socíalt uttryck.

Ni har känt er mycket bekväma i grupper med liknande tankesätt som ni, men snart kommer ni inte att nödvändigtvis fästa er vid någon grupp alls. Ni kommer istället att vara er själva i tanke och handling. Ofta i motsats till vad ni kommit att förvänta av er själva eller andra.

Kommer ni att vara anti-sociala? Mycket sannolikt ett tag, då ni skakar av er andras tankar och direktiv.

Detta senaste kanske känns obekvämt, för genom alla era jordeliv har ni förmodligen varit del av någon grupp, även om ni inte varit fysiskt anslutna. I de tidiga jordeåren började människor leva i grupper för att kunna överleva. Den fördelen gjorde att människor anpassade sig till regler. Det verkade vara en jämlik situation; ni fanns bland andra människor som skulle hjälpa till med mat och beskydd, liksom sköta social underhållning. I gengäld följde ni den sociala ordningen för dagen.

Mellan jordeliven gick ni djärvt in i områden ni ville utforska utan regler och föreskrifter. Ni kunde inte och skulle inte blanda er i andra, eller skada dem, så det fanns inget behov av någon formell social ordning.

Ni återvänder till den frihet ni är mest bekant med. Det är bara på jorden som ni har haft regler utformade av de starkaste eller största grupperingarna bland er.

Även om ni nu återvänder till er frihet kommer detta först att vara förvirrande. Ni kommer att undra varför ni känner behov av att göra ditt eller datt när allt ni lärt er på jorden säger er att det kommer att vara kontraproduktivt socialt.

Ett koncept som är skrämmande för vissa, om inte för alla. Inte för att frihet är dåligt, utan för att det är en sådan främmande tanke för alla jordbor.

Ni har kommit till en punkt där ni inte längre följer grupptänkande. Aldrig tidigare medan ni varit på jorden har ni förväntat er att slå ut mot era egna i tanke eller handling. För ni är medlem av flera grupperingar på jorden som fram tills nu varit ert känslomässiga livsblod.

Även om COVID-19 tiden har hjälpt er att distansera er från ett antal sådana grupper, tänker ni er att återgå till liknande grupper så snart det blir fritt att göra så.

Men när denna COVID-tid är över kommer ni inte att vara intresserade av många områden där det känts tryggt och bekvämt. Ni kommer att resa ut på egen hand med nya tankar och handlingar.

Ni behöver inte längre andra för att lägga fram eller beskydda er riktighet, för ni håller på att bli en självständig entitet. Rättare sagt, ni återvänder till ert Universella självständiga varande.

Ni kanske undrar hur ensamt ett sådant äventyrligt liv kommer att vara. Vi tror att ni kommer att känna er läckert trygga och glädjefyllda. Därför att många av era rädslor hänger ihop med hur olika handlingar kommer att påverka ert grupptänkande.

Ni kommer att upptäcka ny frihet att utforska frågor av intresse för er utan att behöva förklara varför. Eller oroa er för att era nära och kära överger er om ni gör det.

Universellt liv handlar om att utforska tankar, skapelser, frekvenser, dimensioner och allt annat av intresse. För er enda Universella roll är att utforska sådant som är intressant för er.

I eoner var den utforskningen på jorden grupptänkande och rädsla. Det är över nu och kommer inte att ersättas av någon annan grupphandling. Istället ska ni vara av Universum medan ni är på jorden.

Ni kommer också att acceptera andras unikhet, för ni vet att de utforskar därför att de vill göra det, inte för att de måste, som det varit på jorden i eoner.

Nya skapelser och idéer baserade på individuella behov istället för gruppers.

Många av er är rädda för att sådan unikhet kommer att riva er värld i bitar. Men istället är ni inte längre inneslutna i en låda av social korrekthet. Ni är fria att hoppa från ett intresseområde till ett annat.

Sociala grupperingar kommer från och med nu att vara tillfälliga, men inte mindre hjärtvärmande.

Den utsikten för er framtid betyder inte att ni kommer att leva isolerade. Ni kommer bara att utvidga er horisont. Istället för några få grupperingar kommer ni att bli medlemmar av hundratals eller tusentals då ni och era medmänniskors intressen växlar.

Ni skapar en ny social ordning – en med mycket större flexibilitet och kunskap. För nyckeln till all Universell upplevelse är att dela och uppleva kunskap.

Ni har utforskat rädslan helt och fullt. Nu är det dags att utforska glädjen genom expansion.

Ni tar inte bort från er total eller era interaktioner. Ni adderar till dem i kvantitet och erfarenhet. Skillnaden mellan larven och fjärilen.

Vi beskriver detta skifte för ni kan känna er lite rädda för era nya universella intressen – då ni påbörjar ert nya liv i en ny värld. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...