Lord Buddha via Erena Velazquez, 5 mars 2020

Lord Buddha via Erena Velazquez, 5 mars 2020

 

Kom ihåg vilka ni är | Buddha via Erena Velazquez

Jag är Buddha,

Jag är så glad att vara här.

Idag vill jag prata om vilka vi är och vilken koppling vi har till naturen och Moder Jord. Vi glömde bort vilka vi är och vi glömde att vi måste ansluta oss till moder natur. Vad betyder det, det betyder att vi måste ta oss tid att sitta intill något träd eller vara någonstans i naturen och försöka minnas vilka vi är, vi har glömt det, så jag försöker påminna er. Ni har inte bara en fysisk kropp utan ni har också en spirituell del, det är den andliga essensen i er. Ni måste ansluta till den igen, och om ni frågar mig hur, så ska jag berätta. Daglig meditation kommer att återansluta er till ert sanna själv av de ni är, ni är andliga varelser, ni minns det bara inte. Det är väldigt enkelt, jag gjorde det själv för många år sedan. Jag sökte mycket efter själen och mediterade, och hittade då kopplingen till vem jag är. Ni måste påminna er själva om vilka ni är, ni är andliga varelser. Ni har mycket att erbjuda och ni har mycket kraft i er, ni minns det bara inte.

Genom att leva här i den här världen där tempot är så högt hela tiden, blev ni insnärjda i ett materialistiskt och turbulent liv. Jag vill att ni ska gå tillbaka till grunderna, genom att vara de ni är, de ni alltid varit och de ni alltid kommer att vara. Var er själva genom att vara kärleksfulla, vänliga och obegränsat kraftfulla varelser, som kan göra vad som helst, när som helst och var som helst. Jag är så glad att kunna hjälpa er komma dit ni har påbörjat. Ni började för många år sedan, precis som jag, men ni minns inte att ni varit på denna planet många gånger, vilket är lätt, särskilt då ni inte minns något från era tidigare liv. Era tidigare liv de spelar ingen roll, utan det som betyder någor är att veta vilka ni verkligen är, och ni vet vilka ni är djupt inom er. Ni är obegränsat kraftfulla andliga varelser och jag vill bara påminna er om det, och det gör mig så glad att kunna vara här för att hjälpa och assistera mänskligheten.

Snälla ta hand om er själva, jag är alltid med er och ni kan alltid kalla på mig, säg Buddha och jag kommer att vara där för att hjälpa er och hjälpa er i ert växande. Kära Ni, den här Jorden genomgår förändringar och ni går igenom förändringar, vissa förändringar syns inte ännu men några av dem gör det. Den här världen går in i en Ny Tid, och oavsett om några inte vill det, så kan de inte göra någonting åt det, för den kommer oavsett. Förändringarna kommer och ni utvecklas och gör framsteg, ni behöver bara gå tillbaka till grunden för då kommer ni att utvecklas ännu mer, kom bara ihåg det, mina kära.

Var bara er själva och låt er inte snärjas in i alla dessa dagliga, onödiga och meningslösa saker. Mycket av det saknar betydelse, det är bara saker och ni är mer än så. Ni är andliga varelser, som vet vilka ni är. Ni behöver bara gå till kärnan i inom er så kommer jag och hjälper er. Jag kommer gladeligen att hjälpa er, bara be om det.

Mina kära, jag blev så glad över att kunna komma igen och ge er mitt meddelande. Mitt budskap om kärlek, välsignelser och respekt för er. Jag önskar er alla mycket ljus, lycka och skratt i era liv.

I am Buddha, I was happy to be here.

Jag är Buddha, jag är glad över att ha kunnat vara här.

Tack

Kanaliserad av Erena Velazquez

Översättning: Margareta Jonåket

Du gillar kanske också...