Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 6 mars 2020

Kollektivet av Guider via Caroline Oceana Ryan, 6 mars 2020

 

Ett Meddelande till Ljusarbetare – 6 mars 2020

av Caroline Oceana Ryan

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordelementalerna, Feernas Äldste, Änglalegionerna och Ärkeänglarna, kända som kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är mycket glada över att få denna chans att prata med er idag.

Vi måste uppmana er vid denna tid, mer än någonsin, att släppa den mentala konstruktionen och den gamla Jordens praxis att beteckna saker som Bra eller Dåliga, Farliga eller Säkra och komma in i ert högre, lugnare, mer upphöjda jag.

Om du känner att det mer upphöjda jaget är ditt högre jag, skulle vi samtycka – och han eller hon är alltid vid din sida.

Du kan när som helst gå in i ditt högre jags energier och ta på dig dess lugna syn på skönhet, frid, lugn och livets essens i de högre områdena, där alla vägar hedras.

Vi säger detta eftersom din värld är vid en sådan övergång för tillfället – vid porten till en stor förändring som den bara har drömt om tidigare.

Och som vi har noterat i de senaste Meddelandena kan det ögonblicket kännas ganska skrämmande.

Det kan kännas osäkert och oprövat, när du hör om den här situationen eller när den dyker upp i olika delar av världen, och du undrar, ”Kommer det att påverka mig och mina nära och kära? Om så är fallet, i vilken utsträckning? ” antingen det är någon form av begränsning, förlust, sjukdom eller annan utmaning.

Vi förstår naturligtvis att du som Ljusvarelse i mänsklig form känner dig ganska sårbar vissa dagar.

Du tröttnar på de pågående testerna av att vara i fysisk form, på en planet som upplever Skapelsens kaos igen, via de kraftfulla energivågorna av Uppstigningen.

Ändå när du släpper dualiteten God eller Dålig – och när du går ur behovet av att kalla något en svårighet eller att något ”möjligen” eller ”sannolikt” kan hända – frigör du dig själv till att Acceptera Det Som Finns i ditt liv, och i alla liv.

Du släpper motståndet mot det Nuvarande Ögonblicket och vad det kan innehålla.

Du bekräftar ditt välmående, din styrka, din motståndskraft för ditt liv och hela Livet.

Vi ser många stressade eller rädda när det gäller det senaste viruset som sprids bland olika populationer, och vill påminna dig om vad du redan vet – att det finns naturläkemedel som både förhindrar och frigör virus från kroppen.

Även om mycket av denna information hålls tillbaka från allmänhetens medvetenhet, tjänar du många miljoner människor genom att vara medveten om sådant själv, eftersom information rör sig eteriskt genom telepatiska kanaler, som vissa kallar ”det inre nätet.”

Undersök naturligt förebyggande och naturliga läkemedel – dessa är inte oändligt dyra och är inte heller utom räckhåll.

Mycket kan enkelt beställas på internet om du inte hittar dem i lokala butiker (och de är mycket billigare än omfattande västerländsk medicinsk vård).

Var också medveten om att det finns otaliga Galaktiska varelser som hjälper jorden nu, på detta och alla andra livsområden.

Det finns också otaliga högre varelser, inklusive många miljarder änglar, som hjälper mänskligheten i dess utveckling och i dess svårare stunder, som många känner att de upplever nu eftersom olika former av teknik, bakterier, GMO-livsmedel och sjukdomar verkar plåga Jorden.

Höj er över detta, kära ni!

Kasta era bekymmer och spänningar, och allt som inte behöver leva i era system eller era tankar och känslor, in i Saint Germains Transmuterande Violetta Flamma.

Den tätheten kan inte förbli hos dig nu, eftersom det är din tid att höja upp inte bara din kropp och ande utan dina tankar och förståelser – hela din inre och yttre verklighetskonstruktion.

Ja, du har den kraften. Den ligger tyst inom dig och väntar på att bli använd och fullt engagerad.

Gå in i stunder med tyst meditation – om du har motstånd mot detta, säg till ditt sinne, ”Det är bara i tio minuter eller så” för att tysta dess invändningar.

Sitt sedan eller ligg tyst och föreställ dig en stråle av kraftfullt Gudomligt Gyllene Ljus och Gudomligt Silverljus som öser ner i dig från den Stora Centrala Solen (för det gör det).

Se varje cell i din kropp tändas upp med dessa starka strålar – gör samma sak med den smaragdgröna helande strålen om du vill, eftersom detta återställer kropp, själ och ande i tider av stress.

Kalla på Ärkeänglarna, ditt Andliga team, alla högre guider som du vill arbeta med nu.

Berätta för dem de områden i ditt liv som du vill rena och förnya i ett högre Ljus, och låt dem arbeta med dig energetiskt för att lyfta resonansen av dessa saker till en mycket högre vibration och upplevelse.

Låt dessa som alltid Älskar och bryr sig om dig, nå ut för att hjälpa dig nu, hjälpa dig att kalla upp dina inre reserver och dina insikter och erfarenheter av den yttre världen, för de kan göra det.

Och vet att när du sitter tyst, helt enkelt tystar dina tankar och låter dessa vackra varelser hjälpa dig, så släpper din egen själ präglingarna från andra liv som du har levt, så att det inte finns något behov för dig att upprepa händelser från tidigare liv igen i detta livet, så att du kan läka dem.

Ni är inte ensamma i något av detta, vänner!

Vi arbetar ständigt med de av er som är ”markbesättningen” och i fysisk form på jorden just nu.

Ni arbetar antingen med högre varelser (även om ni också är sådana), antingen ansikte mot ansikte under vakna timmar, eller eteriskt i ditt sömntillstånd, för att hjälpa till att frigöra och läka er planet.

Långt ifrån att se katastrofer torna upp sig, inleder ni med er närvaro en helt Ny Dag.

Vi bugar oss för er för er uthållighet, er vision och ert mod i dessa tider.

Namaste, kära ni! Vi är alltid med er.

 

 

.

Copyright 2020, Caroline Oceana Ryan

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...