Lord Melchizedek och Lord Kuthumi via Victoria 24 maj 2022

 

Lord Melchizedek och Lord Kuthumi via Victoria 24 maj 2022

24 MAJ 2022

Sanningens Gyllene Ljus

 

Hälsningar och välsignelser till er alla. Det är dags för Jorden att skaka av sig sin mantel av elände. Förräderierna, tragedierna och grymheterna under de senaste 10 åren, har kastat ett hölje av misär över stora delar av mänskligheten, men det lyfter nu, även om det kanske inte är uppenbart för många. Kasta en blick mot himlen en given dag och ni kan se, även om bara för ett ögonblick, gyllene ljus penetrera Jorden. Det kommer inte från solen, men det kommer att stråla lika mycket som solen och det strömmar direkt från himlen. Det kan glimma till vid horisonten eller gnistra i vattnet. Detta ljus är Sanningens Gyllene Stråle, och det har aktiverats av Ljusarbetare över hela världen, som fört in Skaparens ljus och kärlek till sina hjärtan och sedan riktat det mot världen. Genom att förena sina helande tankar, meditationer och böner genom energierna från änglarna, mästarna och de Kristallina Ljusarbetarnas grid, har resultatet blivit skapandet av den Gyllene Strålen. Dessa Vägvisare ser och känner till sanningen om uppstigningen och vad som verkligen händer i den fysiska världen, och de har förenat och anpassat sina energier, ibland medvetet och andra gånger omedvetet, för att föra Skaparens Gudomliga Kärlek och Kristusmedvetandet till världen. Som en följd har det motverkat mörkret och negativiteten som ständigt hotar att överväldiga det globala mänskliga medvetandet. Även om det kan tyckas att allt på Jorden är i kaos på så många sätt, så kommer det många nya energier, vilka utgår från Moder Jord som ett resultat av Ljusarbetarnas arbete över hela planeten. Dessa regnbågsskimrande energier är lugnande, helande och av ren essens, och de kommer fram från själva Moder Jord när hon kommer i linje med planeter utanför sitt solsystem, och smälter samman sina energier med deras. Vibrationerna är av ren enhet med många färger, såsom djuplila, blå, rosa, gula, gröna och vita. Storsintheten hos dessa energier kan inte överskattas, eftersom de har kraften att hjälpa mänskligheten att höja sig över rädslan hos de som har lägre och mörkare energier. Anledningen till att många av er reinkarnerade var för att rädda Moder Jord, och hjälpa henne att stiga upp. Nu är det dags att svara på era själars kall, utnyttja de nya energierna som dyker upp från Jorden i harmoni med universum, och skicka ut dem från er själva med en kärleksfull avsikt.

Energierna som kommer från Moder Jord kan ses som regnbågar, skärvor av färgat ljus eller till och med som förlängningar av soluppgången eller solnedgången. De är direkt kopplade till er heliga eld i ert Solkraft-Center. Anslutningen till Moder Jord är en integrerad del av varje människa på Jorden, så alla har kapaciteten att nyttja de nya energierna för Uppstigningen, till det högsta bästa om de så önskar. För att göra detta, följ denna enkla meditation:

Fokusera er energi på ert sakralchakra, och ha avsikten att ansluta till er heliga eld. Ni kan se eller föreställa er att elden brinner som en trefaldig låga. Skicka energin från er heliga eld ner till Moder Jord, med avsikten att ansluta till och nyttja de nya energierna för Uppstigningen. Se, känn eller upplev färgerna när de smälter samman med er heliga eld och Skaparens ljus som strömmar in från ert kronchakra. Se sedan Jorden i ert sinnes öga, och be att energierna skickas med kärleksfull avsikt och på det högsta och bästa sättet, till de områden som behöver mest helande när ni skickar ut energierna som ljus och kärlek från ert hjärta. Till exempel så kan ni se den gröna färgen, och när ni skickar ut den till Jorden kommer ni att veta att energin helar alla träd och skogar. Med övning och fokuserad avsikt kommer denna emanation att ske bara ni tänker på det.

Det är också möjligt, när ni ansluter till de nya energierna från Moder Jord, att medvetet nyttja kunskapen som sänds till Jorden som spiralljus från hennes systerplaneter. Denna universella kunskap, som är avsedd att hjälpa och påskynda mänsklighetens uppstigning, är av högsta vibration och tillgänglig för de vars avsikter är för det högsta bästa och av yttersta integritet. När den kombineras med den vackra färgen och ljuset som kommer från Moder Jord, aktiveras denna universella kunskap och tar form som en tanke. Alla som nyttjar kunskapen och energierna tillsammans för att skicka ut till Jorden, kommer inte bara att höja vibrationerna i världen, utan kommer också att finna sig själva veta och tala om saker, de inte tidigare visste. De kommer också att bli benägna att vara andliga lärare, mentorer, författare och aktivister för världsfred och uppstigning. Ännu viktigare är att de kommer att upptäcka att människor lyssnar på dem, och gör individuella förändringar till det bättre – när man gör positiva förändringar så går det inte att hindra dem att strömma ut och påverka de runt omkring er.

Kärlek är den enda känslan som är verklig, och den enda vibrationen som kan rädda er planet. Att koppla bort er från dramat som omger er och återkoppla med ert Högre Själv som känner till ert sanna syfte och er själsresa, är viktigt nu. Det kommer att hjälpa er att ansluta till ert eteriska själv, era guider och Skaparen själv, vars energi är enhet och villkorslös kärlek, och är den enda energi som gör att världen kan ses utan att döma. De av er som är vakna kommer att vara medvetna om dessa framväxande energier, och kommer att veta hur man nyttjar och sprider dem till världen. Det är viktigt att ni lär andra och hjälper de runt omkring er att bli medvetna och vakna också.

Kalla på Sanningens Gyllene Stråle för att hjälpa er att bli mer medvetet medvetna om de missvisande sanningarna, de avsiktliga illusionerna och manteln av svek som har vävts av de som vill behålla människosläktet i den Tredje Dimensionen. Om ni ser det, och även om ni inte gör det, visualisera att det kommer in i ert hjärta genom ert kronchakra och håll det där, fördjupa er i dess strålande energi. Be om att bli visad vad ni kan göra för att hjälpa människosläktet att höja sin energi till en högre nivå av frid, enhet och villkorslös kärlek.

Påtagliga förändringar i världens vibrationer sker, och de blir mer märkbara när människor vaknar och medvetet skickar helande energier till Jorden. Om ni har gjort det ska ni berömmas. Förändringarna kommer att bli ännu större när de kombinerade energierna från Jorden och de universella förankras, och skickas med kärleksfull avsikt genom så många väckta mänskliga farkoster som möjligt. Den kraft som dessa energier har på vibrationerna i det mänskliga medvetandet, kan inte överskattas. Be oss, Ljusets Mästare att hjälpa er förstora energin. Ni kommer att bli förvånade över resultatet.

Vi ÄR Lord Melchizedek och Lord Kuthumi

 

Besök Victoria’s Website here

 

Översättning: Maggan

You may also like...