Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 11 maj, 2023

Maria Magdalena via Ann Dahlberg
2023-05-11
Jag är Maria Magdalena och idag vill jag tala lite om hur det var när jag levde på Jorden tillsammans med Jesus. Det var en tid när människor inte var lika medvetna som idag, men de levde närmare Jorden och störde inte Jordens ekosystem på det sätt som sker idag. De hade renare mat, djur och natur levde närmare människan och hade större betydelse i deras liv, och det var mer förbundet med rikedom på ett helt annat sätt än vad det är idag.
Det fanns rika människor som ägde stora landområden och fattiga som inte ägde något alls.
Jag hade det bra som barn och växte upp i en familj som hade det bra ställt och en viss betydelse i samhället. Detsamma gällde för Jesus även om det inte riktigt framgår i de böcker som ni läser idag.
Vi träffades genom våra familjer och blev tidigt bortgifta med varandra. Det var inga problem för oss då vi redan sedan tidigare fattat tycke för varandra. Jesus var en speciell man och hade något ljust skimmer runt sig. Det verkade som att han alltid var på vandring av något slag och jag frågade honom mycket om det.
Han förklarade då att han hade en mission i det här livet. En mission som det var viktigt att han genomförde och att den kom inifrån honom själv. Jag förstod inte allt som han talade om, men jag kunde följa med till en viss del, då jag fått förmånen att lära mig lite av mina föräldrar och andra som befunnit sig runt mig.
Jesus förklarade dock mer och mer på ett klart och förståeligt sätt, så jag växte mer och mer in i rollen, som den stödperson som jag skulle vara i det här livet tillsammans med Moder Maria, som hade samma syn på livet som Jesus hade.
Jag hade förstås en hel del erfarenhet och stor medkänsla för människor och djur som for illa, så jag kunde förstå mycket av det som förmedlades till mig av dessa två upplysta och kärleksfulla individer i mitt liv.
Det var underbart att leva med Jesus och den omsorg och kärlek som han förmedlade var han än befann sig. Ensamheten blev då inte så tung att bära, när han var iväg på sina många resor eller vandringar och jag fick mycket stöd och hjälp av Moder Maria och min syster.
Desto större var glädjen när han kom hem igen, det var alltid så spännande att få lyssna, när han berättade om sina resor och vad han hade upplevt på vägen. Vi pratade mycket om livet och hur man skulle förhålla sig till det, men han hjälpte också till med vardagliga sysslor och tog hand om barnen.
Emellanåt behövde han dra sig undan för att vara med sig själv och i kontakt med sin inre visdom och kärlek.
Jesus behövde hämta förnyad kraft och energi för allt det arbete som han utförde på Jorden för att vi människor skulle kunna gå vidare i vår utveckling mot en ljusare och kärleksfullare tillvaro. Det kräver vissa steg förklarade han och nu är människor beredda på att ta nästa steg i sin utveckling.
Jesus förklarade att ju fler steg i sin utveckling som människor tar desto kortare blir trappstegen. Det kommer att gå fortare för varje steg uppåt som de tar och till sist så står de där beredda, att gå in genom ljusets och kärlekens port. Det är genom den porten vi alla ska gå in genom en dag, sa han.
Det lät underbart i mina öron och jag började redan längta dit. Det fanns så mycket kärlek omkring mig så jag började själv att se allt med kärlek i det som jag mötte i livet.
Jag växte mycket under den här tiden och tog många korta trappsteg upp till en högre utveckling, liknande den som många av er befinner sig idag. Det är en sällsam känsla att finna ljuset och kärleken inom sig själv, så ta tillvara på ert liv och sök er egen gudomliga källa. Det kommer att ge er allt som ni behöver och önskar er och mer därtill.
Kärleken är livet och livet är ni.
Jag älskar Er så mycket
Maria Magdalena

Som ytterligare information så har Ann Dahlberg skrivit boken ”Berättelsen om Sarah”, Jesu dotter. Finns bland annat att beställa på:
https://www.adlibris.com/se/sok…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *