Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 maj, 2023

 

 

Vad du kommer att inse under de kommande veckorna och månaderna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har haft kontakt med många av er medan ni är i vaket tillstånd, och vi är inte ensamma i denna strävan. Det finns många högredimensionella varelser och kollektiv som förbinder sig med människor som är i vaket tillstånd, och det finns många människor som bara ännu inte har insett att de blir kontaktade av ett medvetande som är annat än deras eget. Detta är något som fler och fler människor kommer att inse under de kommande veckorna och månaderna, eftersom det sker ytterligare ett massuppvaknande vid denna tidpunkt, vilket innebär att alla möjliga dörrar öppnas.

Och eftersom ni alla är anslutna, kommer de av er som redan är vakna att få fler insikter. Många av dessa insikter kommer att handla om de anslutningar du redan har, upplevelserna med medvetande som du har haft, och du kommer också att inse vart du vill gå med allt detta. Du kommer att kanalisera mycket mer och inse att du kanaliserar när du gör det. Ni förbereder er också för fysisk utomjordisk kontakt genom att dessa typer av förbindelser uppstår.

Ni börjar inse att slöjan håller på att tunnas ut, att er himmel är full av skepp och att så många av era medmänniskor kanaliserar, ansluter och har de erfarenheter som banar väg för alla människor som har e.t. Kontakt. När du väl inser att du gör kopplingar till andra världar och andra varelser, måste du bestämma vad du ska göra åt det. Ni kan naturligtvis inte göra något med den insikten, men många av er kommer att känna er tvingade att berätta den historien eller att dela den informationen med andra, och när ni gör det kommer ni att hjälpa så många som har liknande upplevelser och inte vet inte vad jag ska göra med deras.

Det här är en underbar tid att vara vaken där på jorden eftersom du vet så mycket mer som kan ge dig tröst, frid och för att du kan ta det du vet och gå så mycket längre med det. Nu är det inte läge att undertrycka någonting eller förneka någonting, speciellt det som händer dig och genom dig. Låt er själva få upplevelserna utan att ifrågasätta om de är verkliga, och vet att ni är där för att ge er själva och andra tillåtelse att ha dessa kopplingar och dessa kontaktupplevelser. Du är där för att lysa upp vägen för så många andra, och du är där för att göra mycket mer än de generationer som har kommit innan du har kunnat göra.

Det här är din tid, och tiden är nu, och du kommer att känna den brådskan att ansluta och uttrycka vad det är som du får. Det kommer att bli en obestridlig kraft i ditt liv och en som du kommer att känna mycket lättnad i att uttrycka för dina medmänniskor. Och nu är bara början på vad som kommer när det gäller alla kopplingar som ni kan och kommer att göra medan ni är i er fysiska kropp där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *