Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 18 juni, 2023

Maria Magdalena via Ann Dahlberg.
2023-06-18
Kanal Ann Dahlberg.
Jag är Maria Magdalena och idag har jag kommit för att föreslå er att ni i sinnet dansar in sommarens skönhet med all dess blomkraft av rika färger och dofter.
Alla de här färgerna och dofterna skänker balsam till själen och ger er både glädje och energi.
Solens energi är läkande precis som de gröna bladen och de färger som ni dras lite extra till. Fyll ert liv med lite olika färger, ni drar till er och absorberar de färger som kroppen just nu bäst behöver. Underskatta inte färgerna i ert liv, tänk på att ni har en regnbågshinna över era huvuden och att den fyller på sitt förråd av färg. Det är en intressant tanke, kära vänner, ni har kanske använt just den färgen för att läka en del av er kropp.
Det kan göras medvetet och omedvetet. Ni kan däremot medvetet ta in färgerna från naturens olika växter och njuta lite extra av dem som ni av någon anledning dras till. Det kan också vara en särskild färg som ni tycker lite extra om och som ni gärna vill ha på er. Använd gärna den och ibland kan det vara flera färger som man växlar med.
Det kan vara olika saker som arbetar i kroppen och ibland beror det på vilken sinnesstämning som man befinner sig i vid just det tillfället. Det kan också vara något som ni arbetar med just nu. Ett inre arbete som pågår i ert hjärta eller i ert sinne. Brokiga färger kan innebära att det arbetas på många plan samtidigt eller att ni känner er lite som att ni går i luften utan att känna jordens stabilitet under era fötter.
Det finns mycket att iaktta inom det här området, kära bröder och systrar, en del använder sig av färger för att finna sig själva, andra lyssnar eller utövar någon form av musik. En del följer naturens skiftningar med stort intresse och hörsammar sin egen del i den helhet som de kan uppleva finns där. Det finns olika slag av intressen eller forskning som man ägnar sig åt för att utvecklas i det liv som man lever i just nu.
Hela ert medvetenhetsfält är fyllt av dessa olika möjligheter och ni väljer dem antingen medvetet eller omedvetet. En del söker sig medvetet till det som de är mest intresserade av, andra ramlar in som av en oförutsedd händelse i något som de sedan uppfattar som en välsignelse. En gåva från de omständigheter som gjorde att de hamnade just där de känner att de hör hemma och trivs som bäst.
En del av er känner igen er i detta, medan andra kanske snart får uppleva det, eftersom ni befinner er i förändringarnas tid. Det rör sig mycket inom era arbeten idag. En del byter arbeten lika ofta som de byter skjorta, andra tar lite längre tid på sig innan de byter ett arbete som känns tryggt och säkert, men där de kanske inte trivs så bra.
Det kan ju också vara så att de hittat det arbete som de trivs och vill stanna kvar i och då finns det ju heller ingen anledning att byta till något annat.
Detsamma gäller för alla relationer som ni har. Ni flyttar in och ni flyttar ut, eller så har ni hittat den själsfrände som ni vill fortsätta att utvecklas tillsammans med och där det finns kärlek och harmoni emellan er.
Ja, hela ert liv är fullt av val och hela jorden är full av möjligheter, det enda som stoppar er är ni själva, antingen på grund av rädsla eller osäkerhet om er egen kapacitet av att gå in i något okänt.
Det kan kännas som att lämna en trygg hamn för något som är ovisst och kanske mer stormigt än det ni har nu. Allting brukar dock bli betydligt bättre efter att ni accepterat och kommit in i er nya roll i den förändring som kanske just nu har skett i era liv. Tänk på att allt utvecklas, det är inget som står still. Ni har bara under det här sista århundradet utvecklats i snabbare takt än vad många känner att de klarar av, men ändå så har ni klarat det och ni har gjort det bra.
All heder åt er, kära bröder och systrar. Ni har redan vänt upp och ner på ert liv många gånger och somliga känner att de balanserar på en skör tråd. Minns dock att den tråden är stark och den växer tillsammans med er medvetenhet och de hjälpare som finns runt omkring er. Ni förändrar er verklighet nu, kära vänner och vi är så stolta och tacksamma för det.
Jag älskar Er så mycket,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *