Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 31 oktober

m_magdalena

Maria Magdalena

Lördag 31 oktober 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Idag är en stor dag på Jorden. Det är en tillfälligt lugn dag, då det är många som firar minnet av sina nära och kära. Vapnen får läggas ned för att hedra minnet av forna kamrater.

Det är sådana här lugna dagar som världen ser framemot. Inte bara för att hedra sina döda utan också för att fred har uppstått i fler och fler länder. En fred som har uppnåtts genom förståelse att vi människor är människor och måste ta hand om varandra.

Freden kallar på Er nu, kära barn på Jorden. Dess viskande röst hörs överallt, den tränger igenom allt och till sist även det kallaste hjärta. Längst inne lever en längtan, en kärlekstörst efter något mer, något mer levande. Livet blir tomt och innehållslöst om man stänger inne kärleken, då kärleken är det som ger liv och färg åt tillvaron.

Idag befästs kärleken av kärleken till alla sina nära och kära. Minnena av dessa är bara ljusa minnen, allt annat har bleknat bort. Så är vi funtade vi människor, vi minns hellre det ljusa än det mörka och det är det som tar oss framåt. Hur skulle vi annars våga trampa på den här jorden liv efter liv med alla dessa erfarenheter positiva som negativa. Jo, för att vi minns de positiva och det är dessa som värmer våra hjärtan. Det och kärleken till Gaia gör att vi återvänder om och om igen.

Förstå ni nu hur älskade ni är och vilket syfte ni hade med den här resan. Det var för att föra in kärleken till Jorden igen. Kärleken till er själva och allt som lever på vår älskade planet Gaia. Kärleken är fri kära barn, fri som fågeln. Det betyder att man får släppa det gamla, lösgöra sina bojor och släppa loss som fågeln och börja flyga. Själens fågel vill flyga, flyga sin egen väg, fri från andras krav och sina egna bojor.

Det är dags nu kära barn på Jorden att släppa själen fri. Den vet sin väg och är otålig att få komma iväg. Det är för många måsten överallt och för lite frihet. Frihet som är lika med kärlek. Den sanna vägen att gå är att gå i kärlek med sin fria själ bredvid sig. Världen skulle helt plötsligt se annorlunda ut. Allt skulle göras för Gaias och allas bästa. Inget hinder skulle vara för svårt, utan allt skulle ske med lätthet och glädje. Detta är er framtid, kära barn. Visionera och njut av den, ty den är inte långt borta.

Låt den här dagen fortsätta i glädje och stillhet och låt den smitta av sig till många fler dagar den här månaden. Låt de sedan utöka sig varje månad tills det är fred på jorden.

Jag önskar Er alla stor kärlek och glädje

Magdalena

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...