Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 21 mars 2024

Maria Magdalena via Ann Dahlberg, 21 mars 2024
Jag är Maria Magdalena och jag vet att Jorden är svår att leva på idag. En del av er känner inte av de tunga och starka energier som omger er just nu. En del av er upplever att det finns starka energier som påverkar deras sinnen och kroppar på olika sätt.
Det kan vara gamla minnen som kommer upp och kan göra dig lite sorgsen eller melankolisk. De kommer nu upp till ytan för att ses och lösas upp. Du kanske inte var redo för det när de uppstod, men är nu redo för att lämna det gamla bakom dig.
Du känner att det är något nytt på ingång i ditt liv och förstår att du behöver släppa det gamla, för att kunna öppna upp för de nya lite ljusare energierna. Energin som omger er påverkar även era kroppar, många är trötta, en del får yrsel, illamående eller värk som de tidigare har känt av.Huvudvärk förekommer hos många men de här krämporna bör minska ner eller försvinna efter några dagar.
Ni befinner er i en omvandlingsprocess och energierna går nu in på djupet och det kan innebära en del medvetandeförändringar hos många av er. Det påverkar alla på något sätt men för de som är på väg att vakna och de som har vaknat upp kan det vara mer och omfattande. Det ger då också fler symtom i ert sinne eller kropp. Kroppen håller på att anpassa sig till den högre energin och rensar bort det som inte längre tjänar den.
Ja, kära älskade bröder och systrar, det är nu som många av er hittar den uppgift ni kom ner för att utföra. Det kan vara vad som helst som gynnar er själva, er familj eller det samhälle som ni lever i. Det är genom att vara i hjärtat som ni sprider hjärtats musik och låter andra dela den upplevelsen med er. Det är starten till det nya liv och den nya värld som ni nu vill införa på jorden. Det är som vi alltid har sagt, man behöver börja i det lilla, för att det så småningom får det att sprida ut sig och omfatta hela mänskligheten och jorden sin helhet.Var vaksamma nu kära bröder och systrar, var vaksamma på era tankar, era känslor och vad det är som kommer upp till ytan.
Låt er inte slås ner av att det kan kännas lite tungt emellanåt, var glada för att ni kan befria er ifrån en massa skräp som har fastnat i er tidigare omedvetenhet. Bördan blir lättare allt eftersom ni löser upp det som inte längre tjänar er och ni blir då lättare och gladare till sinnes. Kroppen känns också lättare och det kan ibland kännas som att ni flyger fram.
Ta tillvara på de här ögonblicken och förstå att det är dit ni är på väg. Själen vill känna sig lycklig och fri, den vill dansa och sjunga. Den vill göra roliga saker som får er att skratta och njuta av livet. Livet är till för att levas fullt ut med alla de möjligheter och erfarenheter som ni längtar efter att få göra och uppleva. Följ er själ, kära vänner och ert liv får en helt annan riktning än den som ni nu kanske har.
Det är stora förändringsprocesser i omlopp och de sker på olika plan i ert liv. Det kan vara miljöombyte, relationer, nya erfarenheter eller inom den andliga utvecklingen. Allt är individuellt anpassat för er och den utveckling som ni just nu befinner er i.
Det sker också djupgående förändringar på det globala planet som påverkar er och tvärtom. Hela jorden befinner sig i en förändringsprocess, där hon löser upp karma och tar emot den ljusa kärleksfulla energin som nu har öppnat upp för att hon ska ta ett ytterligare steg in i en högre dimension.
Ja kära vänner, ni har mycket att se fram emot, men det viktigaste är att ni försöker vara i ”nuet” och lever ert liv där ni just nu befinner er. Ni kan inte vara någon annanstans än just nu i det här ögonblicket. Själen vet er väg så följ den kära bröder och systrar… Stanna upp och lyssna in så ofta som ni kan.
Kärleksfullt,
Maria Magdalena
May be an illustration of 1 person and text

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *