Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 22 mars, 2024

 

 

Snabbare manifestation ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är glada över att få kontakt med dig.

Det här är en härlig tid för mänskligheten eftersom du har tillgång till så mycket. Så många individer har utnyttjat så mycket icke-fysiskt medvetande att ni faktiskt har fler läror tillgängliga för er. Du har fler verktyg, fler knep och fler tekniker att använda för att skapa din upplevelse av din verklighet.

Nu finns det en nyckelkomponent som inte alla dessa lärare från det icke-fysiska talar om som vi skulle vilja ta upp här. När du uppvisar egenskapen tålamod, släpper du i det ögonblicket din fäste vid det du vill skapa och uppleva. Och därför kommer tålamod att göra att det du vill uppleva kommer snabbare till dig. Nu kan du vara ivrig och upprymd och tålmodig på samma gång. Och när du lägger till iver och spänning, accelererar du också manifestationen till din verklighet. Tålamod är dock nyckeln för när du har tålamod är det som att säga till universum: ”Jag litar på att det kommer, och jag accepterar den perfekta timingen för det.”

När du inte har så mycket tålamod som krävs, då upplever du tvivel, och då oroar du dig för om du gjorde rätt teknik för manifestation. Du kanske också undrar om du har några blockeringar eller någon dålig karma som hindrar det från att komma till dig. Alla tvivel och all oro saktar ner manifestationsprocessen. Två andra tillstånd kommer att påskynda det för dig. En är kärlek, och kärlek påskyndar manifestationsprocessen eftersom kärlek är ditt naturliga tillstånd. Det är vårt naturliga tillstånd.

Glädje är det andra tillståndet av att vara som hjälper dig att manifestera snabbare vad det är du önskar. När du upplever glädje, säger du till universum, ’Jag har allt jag behöver just nu för att vara mitt hela och fulla jag’, och det är den energin som är överflöd. Den energin är i linje med överflöd. Och vad du vill manifestera är ett överflöd av din önskade verklighet. Du vill manifestera vad som finns i den önskade verkligheten. Så du ber universum om mer, och när du matchar vibrationen av överflöd får du mer.

När du tänker på det faktum att det du vill manifestera inte har kommit ännu, befinner du dig i bristens vibration, och du kommer att uppleva mer brist som ett resultat. Du får det du fokuserar på. Du har utan tvekan hört det uttrycket förut, vilket verkligen är en sanning. Det är en sanning med stort T i detta vårt universum. Vi inbjuder dig att bli upphetsad över att till och med veta att du manifesterar din verklighet hela tiden. Vi inbjuder dig att bli upphetsad av att veta att allt du någonsin velat ha redan är ditt. Vi inbjuder dig att bli entusiastisk över att uppleva dig själv som ett med dina önskade manifestationer.

Vi vill att du ska känna dig mer hel och komplett som du är, och dessa manifestationer som du önskar får dig inte att känna dig mer hel och komplett. Men snarare återspeglar de för dig helheten och fullständigheten av din natur, din sanna natur. Och så önskar vi för dig det du önskar för dig, för vi vet att du kommer att få det när du blir mer av ditt hela, naturliga jag. Och vi vet att vi kan bidra till de lärdomar som ni har fått genom att påminna er om dessa sanningar så ofta vi kan.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”–

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *